moramo,tako boss rek'o

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Gusar1995 je napisao/la:joj kralja![]()
![]()
![]()
aa ovo za Strotmana ,je li zvanično u Romi ?
Zar ti nije onda lakse da navijas za City nego da blatis svoje ?FCUM je napisao/la:Gusar1995 je napisao/la:joj kralja![]()
![]()
![]()
aa ovo za Strotmana ,je li zvanično u Romi ?
ovo znaci de rossi u chelsea ,eto vec znamo prvaka
Zašto ne bi za ChelseaSiggiSmallz je napisao/la: Zar ti nije onda lakse da navijas za City nego da blatis svoje ?
Ne voli plastiku.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto ne bi za ChelseaSiggiSmallz je napisao/la: Zar ti nije onda lakse da navijas za City nego da blatis svoje ?
Dabogda vam bila svakodnevnica.RiNo je napisao/la:Ovaj pesimizam je naš ritual prije svake sezone
kao vamaSiggiSmallz je napisao/la:Dabogda vam bila svakodnevnica.RiNo je napisao/la:Ovaj pesimizam je naš ritual prije svake sezone
Zanimljivo, baš čitam na SkySports http://www1.skysports.com/football/news ... ter-United" onclick="window.open(this.href);return false;Sportfanatik je napisao/la:Nani pristao na novi ugovor. Izvor je goal.com
A možda su sve već dogovorili prije nego što je ovo izjavioWoodward said: "No contract renewals are being discussed. I am not sitting down with any player on an extension and there is no trigger date in the diary.
Ja koliko se sjecam, RVP nije odradio pripremeFCUM je napisao/la:ne blatim ja united nego samo gledam jedna roma kupi igraca sa kojim se povezujemo 2 godine i koji nam je potreban nije cm koji nam treba bas ali je opet bolji od andersona i cleverlya i sta ocekujem dalje,fellaini da nam dodje to bi nam odmah kraj bio ,vi govorite 40 dana do kraja roka ali svi znamo da pojacanje mora da odradi bar 20% priprema, a samo pogledajte chelsea ove sezone i onda kazete da imamo sanse ? budite realni malo
....i vratili Lukakua sa posdube, KDB, Essiena, Kalasa, doveli Mourinha, Schwarzera, na dobrom putu da dovedu Rooneya,a evo od jutros se prica da bi mogli dovesti i Luiza Gustava!Narin je napisao/la:Ja ne znam i dalje što se toliko sikirate..
Chelsea doveo Schurrlea,koji jeste dobar igrač,ali nije kvalitet Hazarda npr i nije sada da će poboljšati igru Chelsea nešto drastično,i doveo onog Van Ginkela,odličan talenat,ali ne može se ni od njega očekivati da ove sezone bude oslonac u veznom redu..I da dovedu De Rossia,opet nije smak svijeta..
Što se tiče Strootmana,da je United bio pravo zainteresovan za njega,ja sam 100% siguran da bi ga i doveo,jer realno,između igranja prve postave u Romi i Unitedu,ja ne znam ko bi se odlučio za Romu,uz poštovanje prema tom timu,jedino ako ima neku dozu straha i nije siguran u sebe da je mogao uspjeti u Engleskoj,a ostalo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.