jedva sam prezivio ovaj danasnji meč
Hadzic fantastican
Zeljkovic- nemam rijeci za igru ovog momka, svaka mu cast, nek jos neko kaze da je Amar doveo polovnjaka iz Borca ccc
Kerla- dobar u skok igri, kritičan kad je lopta na zemlji :S
Škaljić- nesto bolji od Kerle, sve u svemu dobra partija s obzirom da vise od pola godine nije imao ozbiljnu utakmicu
Urdinov- ispocetka su ga probijali po strani ali poslije sve bolji i bolji.. i bas mi je drago da je dobro odigrao jer volim ga gledati kako igra, svidja mi se kao igrac i drago mi je sto me nije razocarao

Tomic- no comment
Hasanovic- solidna partija, steta zbog povrede, mada ne znam ni sta je bilo s njim :S
Jamak- u prvom poluvremenu slabo, puno vuce loptu kad idemo u kontru i isao mi je na zivce, ali drugo poluvrijeme odlican, dosta puta smirio loptu, iznijeo je na njihovu polovicu, dobra partija našeg manijaka

Selimovic- solidan u defanzivi, solidan u ofanzivi, izvuklo ga sto je zabio gol

bolje se snalazio na poziciji napadaca kada je izasao adilovic

Bučan- svaka čast za ovog covjeka .. pa koliko je on pretrcao danas to niko ziv nije mogao izmjeriti

i kao slag na tortu zabio je i taj pogodak
Adilovic- borio se, vracao se nazad, pomagao odbrani, ali imam utisak kao da se prepadne kada je lopta kod njega, bori se s njom, nema te smirenosti da je primi kako treba, da se zagradi ili tako nesto

nadao sam se boljoj partiji od njega sto se tice ofanzive, ali dosta se istrosio u odbrani i ne treba momka napadati, odradio je dobar posao, vezao je 2 stopera za sebe tako da je bilo malo lakse igrati odbranu sto se toga tice

Dado- za momka koji ima 18 godina fantasticna utakmica.. mislio sam da ce se prepasti ali odigrao je smireno koliko toliko.. ovi iz plzena daleko jaci od njega fizicki ali borio se koliko je mogao, drago mi je sto mu je Amar dao priliku

Bajić- malo igrao a pokazao da je dobar igrac.. asistirao za gol te imao jedan projektil za koji sam mislio da ce zavrsiti u golu.. definitivno nasa buducnost

Ara- malo igrao da bi se moglo nesto reci, nadam se da ce u iducoj utakmici dobiti vise minuta za igru
Jedva cekam utorak