FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 jul 2013, 00:00

terabajt je napisao/la:Da sad imamo marketing pa da ove dane do utakmice iskoristimo maksimalno da se koja marka ulozi u to sigurno ce se visostruko siplatiti. Imamo priliku da dovedemo veci broj navijaca nego inace i ovaj rezultat se mora iskoristiti. Nadam se da ljudi u upravi vec imaju neke ideje za to.
MORAMO iskoristiti ovu utakmicu sada. Mislim da bi najpametnije bilo "unajmiti" 10-ak hostesa (uz naravno reklame na tv-u, radiju, plakatima, itd.) koje bi u terminu prodaje karti u danima pred utakmicu (a to bi trebalo odraditi npr. najdalje do petka) stojale pored standova za prodaju karata i nudile clanske karte za Zelju... Ponuda bi bila takva, npr. platite 20 KM za Classic clansku karticu i time dobijate jug po cijeni od 5 KM (a staviti cijenu od 10KM za one koji nisu clanovi, te analogno tome i istok 10-15KM i zapad 15-20KM). Popunjavajuci prijavnicu i uplacujuci 20KM dobijate od nje kartu po cijeni od 5KM a samim time i clansku za 15KM... SIguran sam da bi na ovakvu ponudu odziv bio ogroman a clanske karte bi se onda podizale u Plavom salonu onda kada budu gotove a tada moze, ko zeli, kupiti i godisnju kartu koja bi mu bila ponudjena uz clansku sa vec recenim popustom... Na ovaj nacin siguran sam da bi imali 5-10.000 prodatih clanskih, a to je 100-200.000 KM samo od toga + posjeta od minimalno 20.000 navijaca donosi oko 150.000 KM + tv prava Plzenu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 jul 2013, 00:02

e necu da sad pricam JESAM VAM REKO,hahahha al fkt sam vjerovo u dobar u rez :D jedino sam nadu poceo gubit kod 3 1 mislio sam eo ga hapoel,ali sva cast momcima i da ispdnemo nema im se nisa prigovorit srcem su odigrali.Jos nam fali 5 kljucnih igraca.Ne bih nikoga posebno izdvoio jer svi su dali doprinos jedino hadzica koji je uspio nas sapsiti u tih prvih 20 25 min kada je pritisak i bio najveci,ostalo je za historiju :D DJE SU PITARI I NJIHOV TAHITI,GDJE SU OVI EVROPSKI NAVIJACI IZ TUZLE,CERNOBILA,BL DA SE NASLADJUJU PORAZU :D HAHAHAHHA

35+ HILJADA NA KOSEVU I IDEMO DALJE...SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE :D
=\_1921_/=

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jul 2013, 00:02

ibrakadabra je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Da sad imamo marketing pa da ove dane do utakmice iskoristimo maksimalno da se koja marka ulozi u to sigurno ce se visostruko siplatiti. Imamo priliku da dovedemo veci broj navijaca nego inace i ovaj rezultat se mora iskoristiti. Nadam se da ljudi u upravi vec imaju neke ideje za to.
Vec sutra treba da se vrti najava na BHT-u ,Svi na stadion Asim F,Hase" da podrzimo naseg zelju u borbi za prolazak u trece predkolo.
Plakati po cijlom gradu,neki ložionicki slogan.
Naravno,reklame nisu toliko skupe i ovi plakati po gradu. Poceti sa prodajom ulaznica 3 dana prije tekme ,postaviti standove po gradu itd.. to uopste nece kostati nesto previse para a dovesce sigurno 3-4 hiljde ljudi vise.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2013, 00:04

Evo ovde ima dobrih slika Manijaka u PLzenu i kratki snimak kortea,ceska produkcija

http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 30716.html
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 17 jul 2013, 00:07

terabajt je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:
Vec sutra treba da se vrti najava na BHT-u ,Svi na stadion Asim F,Hase" da podrzimo naseg zelju u borbi za prolazak u trece predkolo.
Plakati po cijlom gradu,neki ložionicki slogan.
Naravno,reklame nisu toliko skupe i ovi plakati po gradu. Poceti sa prodajom ulaznica 3 dana prije tekme ,postaviti standove po gradu itd.. to uopste nece kostati nesto previse para a dovesce sigurno 3-4 hiljde ljudi vise.
Napraviti stand u parku ispred ekonomije:Prodaja dresova,karata,rekvizita i ostalih folova.
Dovesti neke igrace da se slikaju sa rajom i potpisuju dresovo.
Amerikanci bi sa svojim marketingom napunili tri koseva

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 jul 2013, 00:10

Svaka cast za rezultat. U revansu samo hrabro i sve je moguce.
Napunite Kosevo i nosite svoj tim do prolaza.
Gledam slike, i Manijaci su bili na nivou. Svaka cast!
Gde se mogu videti Zeljin drugi i treci, te od Ceha cetvrti gol?

P.S. Slusam Amara i neverujem sta prica... Svira q... kao i obicno.
Puna mu usta hvale kao da su oni spanci, a ne Cesi. Filozofira, tupi q....
Ne zna da ceni sebe i svoje, vec uvek, i kada ima sansu, forsira tudje i nijecee svoje-degradira svoj tim do granice povracanja... Obican sibicar koji nema jajca. Nista od oca naucio nije... NISTA!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 jul 2013, 00:12

Volim te Željo života mi moga !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 17 jul 2013, 00:13

je li neko primjetio kad Urdinov onom njihovom kapitenu govori "DEBELI,DEBELI" :D :D :D

u utorak po prolaz aBd-a :!:

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 17 jul 2013, 00:17

jedva sam prezivio ovaj danasnji meč :D
Hadzic fantastican :D
Zeljkovic- nemam rijeci za igru ovog momka, svaka mu cast, nek jos neko kaze da je Amar doveo polovnjaka iz Borca ccc
Kerla- dobar u skok igri, kritičan kad je lopta na zemlji :S
Škaljić- nesto bolji od Kerle, sve u svemu dobra partija s obzirom da vise od pola godine nije imao ozbiljnu utakmicu
Urdinov- ispocetka su ga probijali po strani ali poslije sve bolji i bolji.. i bas mi je drago da je dobro odigrao jer volim ga gledati kako igra, svidja mi se kao igrac i drago mi je sto me nije razocarao :D
Tomic- no comment :D
Hasanovic- solidna partija, steta zbog povrede, mada ne znam ni sta je bilo s njim :S
Jamak- u prvom poluvremenu slabo, puno vuce loptu kad idemo u kontru i isao mi je na zivce, ali drugo poluvrijeme odlican, dosta puta smirio loptu, iznijeo je na njihovu polovicu, dobra partija našeg manijaka :D
Selimovic- solidan u defanzivi, solidan u ofanzivi, izvuklo ga sto je zabio gol :D bolje se snalazio na poziciji napadaca kada je izasao adilovic :)
Bučan- svaka čast za ovog covjeka .. pa koliko je on pretrcao danas to niko ziv nije mogao izmjeriti :D i kao slag na tortu zabio je i taj pogodak :D
Adilovic- borio se, vracao se nazad, pomagao odbrani, ali imam utisak kao da se prepadne kada je lopta kod njega, bori se s njom, nema te smirenosti da je primi kako treba, da se zagradi ili tako nesto :) nadao sam se boljoj partiji od njega sto se tice ofanzive, ali dosta se istrosio u odbrani i ne treba momka napadati, odradio je dobar posao, vezao je 2 stopera za sebe tako da je bilo malo lakse igrati odbranu sto se toga tice :)
Dado- za momka koji ima 18 godina fantasticna utakmica.. mislio sam da ce se prepasti ali odigrao je smireno koliko toliko.. ovi iz plzena daleko jaci od njega fizicki ali borio se koliko je mogao, drago mi je sto mu je Amar dao priliku :D
Bajić- malo igrao a pokazao da je dobar igrac.. asistirao za gol te imao jedan projektil za koji sam mislio da ce zavrsiti u golu.. definitivno nasa buducnost :)
Ara- malo igrao da bi se moglo nesto reci, nadam se da ce u iducoj utakmici dobiti vise minuta za igru :)

Jedva cekam utorak :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 jul 2013, 00:21

Tomic da nije zabio onaj gol mi bi se branili do kraja jos vise... ali kada je on zabio nassi kao da su shvatili da mogu pa su se malo oslobodili... e ja mislim da se treba tako "osloboditi" na revansum jer ako se budemo branili kao u ceskoj bice hebeno :/ ja cu reci sto sam rekao i prije prve tekme...Da smo dobili Barcu nadao bi se prolazu a ne Plzen
tako je i sada....samo sto se sada barem imam cemu nadat :D
Z E LJ O <3
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 17 jul 2013, 00:21

Prvo da cestitam komsijama , na sjajnoj igri i borbenosti,te zeljom i nadom u dobar rezultat....Iskreno sam ocekivao kao vas vecina 5,6,7 golova u mrezi...ali svaka cast...Iz naseg iskustva u ovakvim utakmicama ...savjet...Nemojte dizati euforiju...ljudi su ko beton jaki...ne morate proci,al makar casno da se ispadne....Sretno vam dalje....

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 jul 2013, 00:38

Ja neću ništa pričati o tekmi, mislim dali smo tri gola u gostima, a to najbolje govori koliko smo zapravo bili dobri.

Hvala momcima i Amaru što su nas učinili sretnim i ponosnim i što sutra gradom, ma ne samo sutra, već još dugo vremena gradom možemo hodati uzdignute glave. :D

Sa Stanom na desnom ili lijevom krilu nebitno ćemo biti sigurno opasniji jer momak je prebrz, a njihova odbrana je prespora što se mora iskoristiti.

Uglavnom vjerujem u Amara i znam da se nakon ovog večeras ni u revanšu sigurno nećemo obrukati.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jul 2013, 00:39

Stanić ne igra ni u revanšu jer je dobio direktan crveni karton.
DRUG NEBI TI PUNCA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 17 jul 2013, 00:40

Ja samo da pozdravim Radmila=zeljoooo....

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 jul 2013, 00:41

Trequartista je napisao/la:Ja neću ništa pričati o tekmi, mislim dali smo tri gola u gostima, a to najbolje govori koliko smo zapravo bili dobri.

Hvala momcima i Amaru što su nas učinili sretnim i ponosnim i što sutra gradom, ma ne samo sutra, već još dugo vremena gradom možemo hodati uzdignute glave. :D

Sa Stanom na desnom ili lijevom krilu nebitno ćemo biti sigurno opasniji jer momak je prebrz, a njihova odbrana je prespora što se mora iskoristiti.

Uglavnom vjerujem u Amara i znam da se nakon ovog večeras ni u revanšu sigurno nećemo obrukati.
Stana ne igra ni u revansu,u sastav upaada sigurno Svraka umjesto Hasanovica i mozda Benjo obzirom da je Celo odlicno odigrao
SLOBODA NAVIJAČIMA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jul 2013, 00:43

aferim. mislio sam da vam slijedi potop, ali ste vise nego dobro prosli ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 17 jul 2013, 00:44

DANDY je napisao/la:Ja samo da pozdravim Radmila=zeljoooo....
a mene kao aldina i donu :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2013, 00:47

hvala za srecu od galaksije vecu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 jul 2013, 00:48

Aaaa zaboravio sam na Stanu, onda sve isto kao večeras, samo će Svraka uletiti, ne znam za Zeljkovića, dobar je bio, možda i on bude prva postava.

Večeras sam se samo nekako u Kerlu razočarao, a fakat treba pohvaliti Jamaka, Bučana, Urdinova i Zeljkovića koji nisu imali nimalo respekta prema protivniku.

Sadiković i Bajić su naše zlato.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 jul 2013, 00:48

Sljedeca stanica Hadison.Sad ce ovo vrijeme da se otegne ko godina. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: desnibocni, ELDIABLO20 i 50 gostiju.