FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 22:21

stadion je napisao/la:Pa dobro skeptici..Odakle lova ODJEDNOM za Vuleta i Puzigaću. Jel vi fakat mislite da su došlo samo "na platu"..??
Pogotovo Vule kome je obo zadnja godina u karijeri. A iz kluba vječna priča da para nema za pojačanja..ima samo za tekuće troškove (plate itd). Otkud odjednom da oba dvojica slete u dva dana..??
Irfan ili malezijac...klub nije milion %. A prije će biti malezijac da je kano nešto sitno...tipa kapare da se vidi da je ozbiljan u namjerama.
pa nisu četvorica došla, nego dvojica :lol: :lol:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 16 jul 2013, 22:23

HannahMontana je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Da opet pitam, jel babo namjestio dobar rezultat u češkoj??
Pa jadniče što moraš biti takav moron pa se radovati porazu! Imate aktivan rezultat al idi bolan diskutuj na svojoj temi, raduj se ovoj euforiji ovih 7 dana i moli Boga da ovima iz Plzena nije bio samo loš dan! Idi bolan dosadan si malo je reći
Jel babo namjestio, odgovori sa da ili ne.

Ostalo necu komentarisati, nije moj nivo!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 22:24

stadion je napisao/la:@kraj priče
stavi pare da prolazite ...mojne ba budalaština...pa mi smo bešiktašu 2 zabili prije 10 god. A taj Bešiktaš je GIGANT za ove čehe. Čim ti slaviš golove...vidimo kolko je sati kod vas. A poraz je poraz. Nego pazite se na Hasetu...biće tu svašta. Ali na vašu žalost...pa češ slaviti kornere i bacat ublehu da ste ih pritisnuli itd
ispadate 99,9 %...pa ti slavi
hahahahahahhahahahahah pa kako te nije dosta više, ti i tvoje nebuloze

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 22:27

tebe majka ne voli zato si tako ograničen

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 22:29

stadion je napisao/la:tebe majka ne voli zato si tako ograničen
pokušaj sa provalama u neki kiosk ili prodavnicu ili nešto tako, na forumu ti ne ide :)

axwl
Kontakt:

Post Postao/la axwl » 16 jul 2013, 22:29

ima li prijenos?

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 16 jul 2013, 22:30

Hocel' biti prijenos na Face-u?
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 22:32

šta misliš @plavetnilo...prolazite li ??
Vidim da si nešto extra raspoložen poslije toliko god posta. Jel prolazite...bez šupljaka samo da ili ne. Ubiče vas česi malo je reč

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 22:34

na face tv nema 100%

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 16 jul 2013, 22:46

Joj kako je lakse citati forum kad stavis ove neke njihove na add foe, milina majke mi eto....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2013, 22:51

Oj fora i fazona ovdje :oops: :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2013, 22:52

ljudi pustite se rasprave sa ma nijacima ipak su oni sad puni elana i treba ih razumiti imaju sjajan rez iz prve utakmice sad nemojte goovriti sreca ovo ono tri suta da bi se islo naprijed treba sreca mi da smo imali srece protiv kluza da hadzic nije pogodio stativu sa metar mi bi usli u grupnu fazu lige evrope i kakav bi sad bili klub sa kakvim finasijama nemogu ni zamisliti...tako da komsijama treba pozeliti srecu u uzvratu treba ce im puno truda ali opet dosta srece...a mi se trebamo okrenuti ovom kukesiju koji zaista ovo ozbiljno shvata i zeli da nas izbaci sa ovim nekim pojacanjima i kud ce veca motivacijama nasim igracima da odigramo dobro da pokazemo da je ono protiv amatera bilo podcjenjivanje i da smo popravili realizaciju pa da dodjemo do treceg kruga pa tamo sta nam bog da...a ovo za ovog tana ovo mi izgleda previse dobro da bi bilo nesta od ovoga jada on nama pomogne sa kakom sicom da nam da za jedno pojacanje a ovo kupovina kluba mislim da od toga nema nista treba biti realan a ovo oko napadaca kad bi nam dosao kajkut bilo bi extra ali ako ne dodje treba traziti polako ali dobrog napadaca naci a ne pravitigresku kao sa melunovicem
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2013, 22:55

Samo da ponovim...
hilmo je napisao/la:Posto od danas pocinju nastupi nasih suparnika iz PL BiH u eurokupovima molim forumase koji se deklarisu kao navijaci FK Sarajevo da nas postede komentara o nastupima, rezultatima i igrama tih klubova. Ovdje pricamo o FK Sarajevo a za sve ostalo imaju druge teme, nas neke ne zanima nista sto nema veze sa Sarajevom.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 23:01

budzak je napisao/la:Brko je rekao: zeli klub sa tradicijom i jedan koji ce voditi od nule...koliko sam skonto vagao klubove sa tradicijom izmedju Sarajeva i Hajduka i izabrao Sarajevo. A klub koji ce voditi od nule je svakako Dubrovnik.
Zivi bili pa vidjeli al ovo je veliki hajr za Fk Sarajevo,al i za nase Sarajevo..ABD!!!
Nigdje nije nista potpisao sa Dubrovnikom,vec su mu nudili saradnju al otom potom

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 23:26

Momci, molim vas, bicu na odmoru u Hrvatskoj do Nedjelje. Zanima me, da li cu moci iz HR pratiti vasu tekmu na FACE TV-u? Hvala puno

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2013, 23:29

Ne mogu da vjerujem o cemu se prica na ovoj temi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 16 jul 2013, 23:30

amypitar je napisao/la:Nakon odličnog stopera Vuleta Trivunovića, FK Sarajevo je danas pojačao još jedan obrambeni igrač.

Ugovor sa Sarajevom potpisao je Bojan Puzigaća, 28-godišnji nogometaš koji igra na poziciji lijevog beka.

U karijeri je u dva navrata nastupao za banjalučki Borac, igrao je za zenički Čelik, a njegov posljednji klub je bila poljska Cracovia.

No, treneru Husrefu Musemiću je najpotrebnije rješenje u napadu a ono bi moglo doći u liku Saše Kajkuta, doskora napadača zeničkog Čelika koji je na pragu potpisa sa Sarajevom.

Nezvanično, Kajkut je 95 posto igrač Sarajeva i taj bi se transfer, ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi, mogao ostvariti danas ili sutra pa bi Kajkut upotpunio tercet Banjolučana na Koševu u narednoj sezoni.

Kajkut ima jedan nastup za reprezentaciju BiH, a u karijeri je, osim banjolučkog Borca, igrao još za Baku, Sheriff iz Tiraspola, Zadar i Karlovac.
slika
Robijasi 1988

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 16 jul 2013, 23:31

slika

:lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2013, 23:34

E svasta hahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jul 2013, 23:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem o cemu se prica na ovoj temi.
mah ;) imal prenos u cetvrtak ?
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 22 gosta.