"Kakva bi tišina nestala, kada bi ljudi govorili samo ono što znaju." Ubicu se sviju mi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sabinho je napisao/la:Eh sto volim kad ovako pokusavaju ove likuse ispasti pametne pa se pogube ccc![]()
"Kakva bi tišina nestala, kada bi ljudi govorili samo ono što znaju." Ubicu se sviju mi
Samo malo logike da je upotrijebila sve bi bilo ok,ovako mi je podigla pritisak a dobar sam sa njom ne mogu da joj ostavim komentar,nemam dusetruts je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Eh sto volim kad ovako pokusavaju ove likuse ispasti pametne pa se pogube ccc![]()
al' kazem sebi, necu da se nerviram, uzmem mikrofon, pa provociram
VolimRadnicki je napisao/la:Kako da upravim novi chat? Vazda mi sve staro.
koja to ?Marsal je napisao/la:Kad vas ošmekam kolegici da je završila na forumu.
Ova gore iz džamije.nedim1993 je napisao/la: koja to ?
Pa nisam rekao da smo prijatelji nego kolege, pozdrav i ono neobavezno čavrljanje samo o faxu.nedim1993 je napisao/la:spotted džamija, ne treba ići dalje. Joj tebe sve vuče vjeri
![]()
Mnogo je pametna ta tvoja kolegica.Marsal je napisao/la:Ova gore iz džamije.nedim1993 je napisao/la: koja to ?
Stari joj profa na faksu, nije da baš mora bit pametna da se snadje u zivotu.tyler durden je napisao/la: Mnogo je pametna ta tvoja kolegica.
Jel 8 il 20 rekata ?hoshafka je napisao/la:i kad mi neko počne pričati o vjeri i vjernicima, evo na šta je sve spalo