FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 16 jul 2013, 20:00

Nakon odličnog stopera Vuleta Trivunovića, FK Sarajevo je danas pojačao još jedan obrambeni igrač.

Ugovor sa Sarajevom potpisao je Bojan Puzigaća, 28-godišnji nogometaš koji igra na poziciji lijevog beka.

U karijeri je u dva navrata nastupao za banjalučki Borac, igrao je za zenički Čelik, a njegov posljednji klub je bila poljska Cracovia.

No, treneru Husrefu Musemiću je najpotrebnije rješenje u napadu a ono bi moglo doći u liku Saše Kajkuta, doskora napadača zeničkog Čelika koji je na pragu potpisa sa Sarajevom.

Nezvanično, Kajkut je 95 posto igrač Sarajeva i taj bi se transfer, ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi, mogao ostvariti danas ili sutra pa bi Kajkut upotpunio tercet Banjolučana na Koševu u narednoj sezoni.

Kajkut ima jedan nastup za reprezentaciju BiH, a u karijeri je, osim banjolučkog Borca, igrao još za Baku, Sheriff iz Tiraspola, Zadar i Karlovac.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 jul 2013, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 jul 2013, 20:01

stadion je napisao/la:ja da i ovo vidim...fasuju 4 kom i slave...a proće ko i mi sa bešiktašom na koševu....sa manjom razlikom ali ispadaju 99 ,9 %

i zabijemo 3 kom ekipi koja je prosle sezone daleko dogurala u evropi...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2013, 20:04

Da ba hebite se i vi i "mi",hastal vam hastal nam :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 20:09

ignore molim vas nek kake to im je sve u votaži jer moraju slaviti ...sad im je gol razlika 3-24
..izgleda da se do petka objavljuje za Sašu...Welcome a šipcima Hellcome

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 jul 2013, 20:15

Ovaj prelazni rok počne da liči na nešto, definitivno.Očito Hus pravi razliku u odnosu na Jovića, a i uprava radi bolje nego prije.Plus, sad bismo zbog Tana mogli postati atraktivniji igračima nego prije, kao što su kolege iznad objasnile.

Kajkut bi bio strašno pojačanje, po meni najbolji napadač lige.Vjerovatno ne bi potpisao na duže od godinu dana, ali bolje i to nego da se u napadu rotiraju neprovjereni Karić i (nažalost) provjereni Melunović.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:21

tan (jel tako :D ? ) kupio sve uloge (oko 4 000 000 km) i time psotao VLASNIK FK SARAJEVO 8-)

svanulo i nama... jedan od najbolgatijih ljudi je sada VLASNIK !!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 jul 2013, 20:23

Daj izvor molim te.Dok ne vidim crno na bijelo, ništa.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:24

Shanks je napisao/la:Daj izvor molim te.
:) nije sa neta izvor, nego onako "inasajderski" :) uglavnom nema zime

ps kuha se sa napadačima pravo 8-)

31 31 31 31 31 31 31

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 jul 2013, 20:26

Ako je istina, obradovao si me drama. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2013, 20:28

De ne budalite,prvo jos nije ugovor formalno potpisan...to tek treba da se desi u neko naredno vrijeme,kad konkretno usaglase stavove i jos dosta stvari iskristalisu,a da on licno zeli i da je spreman dati svoje pare u nas klub to stoji,cak je i sluzbena stranica pukla text i naslov da covjek zeli FK Sarajevo,znaci nije zajebancija ,statut je tu nista bez razloga nije uradjeno

Uglavnom stvari idu na bolje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 jul 2013, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:30

Shanks je napisao/la:Ako je istina, obradovao si me drama. :)
zar ti nije cudni bilo u zadnjih 10 dana ovoliki marketing kluba, i dovođenje pojačaanja?
uz to mnogo ozbiljnija organizacija i to sto su svi "iz rukovodstva" non stop na radnim mjestima i rade ko ludi ? :) valja obezbjediti mjesto u novoj "postavci"
miky, stoji sto kazes, to je bilo "za medije" , premotaj sliku , izmjenu statuta, stvaranje "uloga" i odjednom se ta prica "Prekinula"
Oovo se vec godinu dana sprema i nemoj misliti da je ovo "iznenada" i da ti "sitnice" nsu vec usaglasene :)

31 31 31 31 31 31 31

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 20:37

miky_hz je napisao/la:De ne budalite,prvo jos nije ugovor formalno potpisan...to tek treba da se desi u neko naredno vrijeme,kad konkretno usaglase stavove i jos dosta stvari iskristalisu,a da on licno zeli i da je spreman dati svoje pare u nas klub to stoji,cak je i sluzbena stranica pukla text i naslov da covjek zeli FK Sarajevo,znaci nije zajebancija ,statut je tu nista bez razloga nije uradjeno

Uglavnom stvari idu na bolje
tek treba da pricaju o detaljima,i ove informacije neke su za javnost,ima tu mnogih stvari koje ljudi nece da iznose pored ove price o suradnji,i ovoj akademiji stvar je mnogo veca,uglavnom znace se u skorije vrijeme! Kusturica je odradio odlican posao,pripremili su statut pa makar da se i na taj nacin ulozi neki novac koji nece biti mal za nas,a za ovog covjeka sitnica ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 20:40

htcxone je napisao/la:tan (jel tako :D ? ) kupio sve uloge (oko 4 000 000 km) i time psotao VLASNIK FK SARAJEVO 8-)

tako nesto je i bio cilj uprave,a ne one price ulazu turci ulaze Lacio novinarske patke,fino je uprava pripremila teren ovim statutom,jer nije niko lud da ulaze pare kad zakonski to nije bilo moguce,uglavnom sve ce se znat u skorije vrijeme

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2013, 20:41

Shanks je napisao/la:Ovaj prelazni rok počne da liči na nešto, definitivno.Očito Hus pravi razliku u odnosu na Jovića, a i uprava radi bolje nego prije.Plus, sad bismo zbog Tana mogli postati atraktivniji igračima nego prije, kao što su kolege iznad objasnile.
Itekako liči na nešto ali ja bih bio sretniji da neko potpiše na više od dvije godine, ja nisam za to da Kajkut dođe i da potpiše samo na godinu ili još gore na pola godine, pa moramo prestati biti više samo prolazna stanica u karijerama igrača.
Zna li iko išta da li će biti kakav prenos iz Tirane?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 16 jul 2013, 20:42

hilmo je napisao/la:
Shanks je napisao/la:Ovaj prelazni rok počne da liči na nešto, definitivno.Očito Hus pravi razliku u odnosu na Jovića, a i uprava radi bolje nego prije.Plus, sad bismo zbog Tana mogli postati atraktivniji igračima nego prije, kao što su kolege iznad objasnile.
Itekako liči na nešto ali ja bih bio sretniji da neko potpiše na više od dvije godine, ja nisam za to da Kajkut dođe i da potpiše samo na godinu ili još gore na pola godine, pa moramo prestati biti više samo prolazna stanica u karijerama igrača.
FACETV jos uvijek pregovara sa slasticarima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2013, 20:44

Bitno je bar da neka njihova tv radi tekmu pa ako nista ganjat cemo stream,recimo proslu utakmicu uopste Albanske televizije nisu radile prenos :|

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2013, 20:45

miky_hz je napisao/la:Bitno je bar da neka njihova tv radi tekmu pa ako nista ganjat cemo stream,recimo proslu utakmicu uopste Albanske televizije nisu prenosile utakmicu :|
Ma gledao sam neke preglede programa njihovih tv stanica ali još nema ništa. :| :|

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:46

hilmo je napisao/la:
kako sam saznao pored kajkuta jos 2-3 napadaca su u opticaju (naravno necemo ih sve dovesti :D ) ali se sa svima pregovara sto naravno "prvom piku" stavlja teret na leđa da nije NEDODIRLJIV

31 31 31 31 31 31 31

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 20:46

htcxone je napisao/la:tan (jel tako :D ? ) kupio sve uloge (oko 4 000 000 km) i time psotao VLASNIK FK SARAJEVO 8-)

4 mil je za njega kusur,jedna godisnja plata mozda nekom njegovom igracu

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:49

bacelonafan je napisao/la:

4 mil je za njega kusur,jedna godisnja plata mozda nekom njegovom igracu
UPravo to
nama to izgleda MNOGO ali je njemu sitnica :) a time dobiva potpunu kontrolu KLUBA
ove sezone ne ocekujmo nista SPEKTAKULARNO ;) osim sto cemo stati na noge, a vec sljedece godine ce biti drgua pjesma :)

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86 i 56 gostiju.