Prolazimo !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj ba Arma tako, reko je shef na presici prije prve tekme da imamo 3% sansi, sad duplo vise, dakle 6%Armageddon2012 je napisao/la:ajd nemoj sad pretjerivat,uzivaj u trenutku![]()
niko ni ovo nije ocekivao.
Armageddon2012 je napisao/la:nije haiti,nego tahiti,a sumar ti je tata
Evo ti moja prognoza s teme FK Željezničar, napisana 24. juna u 16:28, 8115. stranica teme FK Željezničaranonimni je napisao/la:Da ja kažem koju oko Plzena, nisam bio tu danas![]()
Česi jesu težak protivnik, no, nije nemoguće da ih prođemo, nema toliko euforije, a imam nadu da ćemo proći... Sve u svemu, volio bih da se ne obrukamo i ako u Češkoj bude dobar rezultat, biće ludnica na AFH i možda i prođemo
I Maribor, i BATE izgubio, Ekranas gubi od nekakvih s Islanda, Sheriff nerjeseno sa Sutjeskom a dana naopakaArmageddon2012 je napisao/la:dinamo protiv nekih majmuna 0-0HT
anonimni je napisao/la:Evo ti moja prognoza s teme FK Željezničar, napisana 24. juna u 16:28, 8115. stranica teme FK Željezničaranonimni je napisao/la:Da ja kažem koju oko Plzena, nisam bio tu danas![]()
Česi jesu težak protivnik, no, nije nemoguće da ih prođemo, nema toliko euforije, a imam nadu da ćemo proći... Sve u svemu, volio bih da se ne obrukamo i ako u Češkoj bude dobar rezultat, biće ludnica na AFH i možda i prođemo
Papčino jedna!
citram sam sebe od prije nekoliko dananajbolje sacekati utakmicu, evro utakmica nije obicna utakmica, nije ni njima svejedno igrati na takvom nivou, igrat ce pazljivije nece srljati u napad a iz tog se svasta moze rodititako da, treba pricekati
Pozdrav za tebe i papčinu Armagedona, moje postove mozete naci na temi FK Željezničar, srdačan pozdrav još jednomVAM je napisao/la:Usla voda u usi...Jos malo pa potop
Koševo.Damian je napisao/la:bravo za zeljeznicar![]()
iako su izgubili, pruzili su odlican otpor za svaku pohvalu. ne vjerujem da mogu proci, ali treba napuniti grbavicu.
sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.