FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj mene ruke i noge zabolile od nervoze,a kad pridju golu u stomaku mi se nesto okrene odmah :S
HAJMO PLAVII !!
HAJMO PLAVII !!
MOMACKI SE IGRA. BAS SE NE STEDE! SVAKA CAST!
SRCE CE ME OPALITI!
SRCE CE ME OPALITI!

pa bolji je od Avddukica (nadam se da ovo Sušić cita)propuh je napisao/la:Dobro je , jeste hebeno gledat brani mo se ko Zepa, ocekivano nadam se kakvoj kontri u 2 poluvremenu.
Golman odma u repku ga zvati
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Sta pricate levati jedni, pa vidite li vi koliko Adilovic i Jamak pomazu odbrani. Koliko su trenutno bitni na terenu. Ovo je odlicno, gine se za svaku loptu. ABd ovo ce na kraju dobro biti
NO PYRO NO PARTY
Drug, s taktičke strane, kad se igra na kontre napadač je uvijek brz. mrtva brzina tu trebapintol_TM87 je napisao/la:Hocete prestatiii...Sta to Adilovic moze sam protiv 4 u odbrani...VAMA NIKO NE MOZE UDOVOLJITI..NEK VAS BUDE STID !!!
BRAVO MOMCIII !!!

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Zeljkovicu izdrzi molim te,frajer me kupio za vazda jednim poluvremenom..Hadzic van konkurencije kad je u pitanju nas najbolji igrac,odlicni jos Tomic i Bucan.Zanimljivo tri od ova 4 igraca su dosli,pa neka neko kaze da smo slabiji.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hadzic macka! 

-
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Sta pricate levati jedni, pa vidite li vi koliko Adilovic i Jamak pomazu odbrani. Koliko su trenutno bitni na terenu. Ovo je odlicno, gine se za svaku loptu. ABd ovo ce na kraju dobro biti
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Odlicni smo, bravo momci !
Joj utakmice, imam osjecak da sam se vise o igraca u morio
Joj utakmice, imam osjecak da sam se vise o igraca u morio
FKŽ !
jao golmana
celo ovaj u odrani ne znam mu ime ludilo !! oj za apaurina svega mi
nemamo im sta zamjerit bore se ko ludiiiiiii,kako god se zavrsi

celo ovaj u odrani ne znam mu ime ludilo !! oj za apaurina svega mi
nemamo im sta zamjerit bore se ko ludiiiiiii,kako god se zavrsi
Željeznicar za život cijeli !
0:1 za Zelju na kraju. 

jao adilovica on se raspravlja sa sudijom jel ruka.imalo mu frajer loptu ne uze I onda trce nasi kontru ,jeste vidjeli njega kako trckara.on je tipican primjer igraca koji se boji I koji ne zna sta da uradi.on se prepadne bilo koje povoljne situacije ,jer ne moze da vjeruje da on mozeista uraditi on sam ne vjeruje,ne znam kako mu drugi mogu vjerovat.kakav je ono parmak,hajde dobro moramo ga prodat sta li pa ga trpimo.bravo za golmana,tomica I bucana.nije ni jamak los.ne mogu da vjerujem da ovo pisem,ali nije los.losi su selimovic I adilovic koji se kriju kod kontri.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zeljkovic je izgleda extra igrac, odlicno pokriva, ne ispada previse. Hadzic golmancina ali to sam znao i prije.anonimni je napisao/la:Svaka čast svima, pogotovo Zeljkoviću i Hadžiću, odlično su odradili svoje, par lijepih kontri, al' ne da se, no nema veze, i ovaj rezultat je odličan![]()
SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE!
-
- Kontakt:
svi su odigrali fenomenalno prvo poluvrijeme, po meni najbolji hadzic, zeljkovic, bucan, tomic i adilovic, jamak je najlosiji od ovih prvih 11 igraca, iako i on gine za svaku loptu, momacki se bori, bravo Željo, samo ovako nastavi u drugom poluvremenu.Buu je napisao/la:Sta pricate levati jedni, pa vidite li vi koliko Adilovic i Jamak pomazu odbrani. Koliko su trenutno bitni na terenu. Ovo je odlicno, gine se za svaku loptu. ABd ovo ce na kraju dobro biti
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hodzic umjesto Jamaka i onda ce i Adilovicu biti lakse. To bi vec bilo puno opasnije, treba probati.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
samo da ima neko da zna povuci loptu za kontru bilo bi 2-0 za Zelju
Zeljkovićlikusa je napisao/la:
celo ovaj u odrani ne znam mu ime ludilo !!

Zar treba da mlad završim u bolnici?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Samo bunker nastaviti i malo da se Kerla i Skaljic uigraju i to je to. Ne znam sto ovi u studiu zugaju na halfove kada Cesi konstantno stvaraju brojcanu prednost u 16 metara. Nije lako ni halfovima..
Sve je ovo ok samo ne upadati u zamku da se otvori .. 0 : 0 fantazija rezutat
i da Hadzic i Zeljkovic super momci
Sve je ovo ok samo ne upadati u zamku da se otvori .. 0 : 0 fantazija rezutat
i da Hadzic i Zeljkovic super momci
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 jul 2013, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zeljkovic je klasa fudbaler
smiren,opusten
Nedirajte vi Adila,Adil je LAV

Nedirajte vi Adila,Adil je LAV
Dobar rezultat za sada. Sredina terena bolje u defanzivi izgleda od same odbrane rekao bih. Previse su sansi dopustili Plzenu a pravo je cudo sta sve nije zavrsilo u golu, od odbrani Hadzica do nekih odbijanja lopte i one intervencije Kerle recimo. Prije utakmice sam bio siguran kako ovo nece biti kopirana predstava iz nekih prijasnjih Evropskih izleta, i dalje stojim iza toga!
Plzen dosta sporo napada, doduse brze i ne mozes protiv ovakve postavke Amara gdje beka igraju i Bucan i Urdinov, mozes doduse ali ti trebaju Xavi, Iniesta i Messi. Imaju rupa u odbrani, vidjelo se u nekoliko navrata kada krenemo da im je odbrana itekako neuigrana, zbunjuju se i jednostavno kao da ne znaju kako pratiti igraca protivnicke ekipe, odlicno za nas naravno.
A pitanje za ove sto iz navike pljuju izgleda po Adilovicu (da se razumijemo i ja sam za brzeg spica), koju vi ekipa utakmicu gledate? Sta da uradi kao JEDINI isturen napadac a "fajter" mu stoji u opisu? Pa nije ovo PES ljudi dragi smirite malo. Ja ga cesto privatno kritikujem ali za sada nema elemenata za neku kritiku, prestanite pljuvati po njemu cisto jer je IN.
Zeljkovic i Hadzic za sada najbolji! Nadajmo se najboljem.

Plzen dosta sporo napada, doduse brze i ne mozes protiv ovakve postavke Amara gdje beka igraju i Bucan i Urdinov, mozes doduse ali ti trebaju Xavi, Iniesta i Messi. Imaju rupa u odbrani, vidjelo se u nekoliko navrata kada krenemo da im je odbrana itekako neuigrana, zbunjuju se i jednostavno kao da ne znaju kako pratiti igraca protivnicke ekipe, odlicno za nas naravno.
A pitanje za ove sto iz navike pljuju izgleda po Adilovicu (da se razumijemo i ja sam za brzeg spica), koju vi ekipa utakmicu gledate? Sta da uradi kao JEDINI isturen napadac a "fajter" mu stoji u opisu? Pa nije ovo PES ljudi dragi smirite malo. Ja ga cesto privatno kritikujem ali za sada nema elemenata za neku kritiku, prestanite pljuvati po njemu cisto jer je IN.
Zeljkovic i Hadzic za sada najbolji! Nadajmo se najboljem.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.