FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

iVar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iVar » 16 jul 2013, 16:49

IH brate ko da ja ne bi volio da imamo u ekipi npr. Terry-a, Bartru Thiaga, Deulofeu-a ih 8-)

A ka očekivao Lončarića :|
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 jul 2013, 16:50

sajo10 je napisao/la:slika

HODŽIĆ NA KLUPI?! I nerviranje lagano može da počne. E moj Amare, drag si mi previše ali šta to radiš od sebe...
Ne mogu da vjerujem da je ovo konačni sastav. :(
Osim - drugo ime za Želju !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 jul 2013, 16:50

Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.

Boze pomozi!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2013, 16:51

champions1921 je napisao/la:Ma poginuce Adil na terenu kao i vazda.. Dobice najvise batina a mi cemo mu opet naci milion i jednu manu..
Nego, mene je vise strah nase odbrane.. Uglavnom, sta bude bice.. Cuda su moguca..
Ljudi to ne vide nažalost...

AAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 16 jul 2013, 16:51

Covjek bolje zna,sta vi znate kakvo je psiholosko stanje od Armina ? Bolje je mozda da ovako krenemo,ubacit ce on njega u 2. pol. ....samo da Tomic nebude fulao puno pasova

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 16 jul 2013, 16:51

Vidiš bolan da ga gura, guraće ga u obje utakmice da se proda, jer najviše skauta prati ovo, je*o našu ligu ;)
Imam šuhvu da će se adil utalit odma poslije evrope
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 16 jul 2013, 16:52

Sretno ljudi, nadam se povoljnom rezultatu za povratnu

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 jul 2013, 16:52

Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.

Boze pomozi!
ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!
Osim - drugo ime za Želju !

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 16:52

Android je napisao/la:Sretno vam ;)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jul 2013, 16:52

Benjo_AFC86 je napisao/la:
juan je napisao/la:Znam da Face prenosi, nego dal ima streama gdje, za ove sto rade?
Ovde možda : http://firstrow1.eu/watch/195843/1/watc ... nicar.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako ne kucaj na google '' Viktoria Plzen - FK Željezničar live stream'' i izbaciti će ti linkova dosta, pa probaj mora raditi jedan zato što ima prenos i na TV pa odatle pokupe.
eo stream dobar bude ja uvijek ovdje pratim..
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: sretno!
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 16 jul 2013, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 jul 2013, 16:53

ma ubacice Hodžića, naravno, polako ;) sretno Željo, sretno našim Manijacima koji su otisli u solidnom broju, sretno svima nama koji volimo ŽELJEZNIČAR!

SRETNO NAŠI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jul 2013, 16:54

rossoner je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.

Boze pomozi!
ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!
Nije rizicno vjeruje njemu Amar ali ovo je ekipa da primimo sto manje da je da zabijemo vjerovatno bi Ara igrao.Valjda ti je to jasno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 16 jul 2013, 16:55

Pa realno logicnije je da igra nas najbolji strijelac od prve minute, nego Hodzic. A da igraju obojica nemogu .
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 jul 2013, 16:55

rossoner je napisao/la:

Boze pomozi!
Mlad igrac moze vrlo lako podleci pritisku, vidio si samo kako je derbi odigrao, katastrofalno. U utakmici protiv ovakvog protivnika gdje smo prvenstveno psihicki sebe ubijedili da je 3:0 odlican rezultat ubacivati golobradog mladica moze biti mac sa bezbroj ostrica i 10% sanse da se dobro ne porezes. Treba mu jaka sredina i iskustvo. Ja bih prvi brate volio da Hodza udje i razvali, vjeruj da bi. Ali sam svjestan da je Hodzic rizik od prve minute. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 16 jul 2013, 16:56

Sta je sa Obucinom ?

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 16 jul 2013, 16:57

rossoner je napisao/la:

Boze pomozi!
zeljo ce u ceskoj da se brani, a kakve ti imas koristi od hodzica u odbrani nikakve. Adilovic ti treba i za skokove i borben je gradi se dobro a o od hodzica ne mozes ocekivat, a kontru mogu istrcat bucan, selimovic, a sto ne i adilovic. Mislim da je ovo sad najbolje sto moze istrcat na teren, a u zavisnosti od kretanja rezultata vidjet cemo ko ce dobit jos priliku sa klupe. SRETNO ZELJO
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jul 2013, 16:59

Volio bih naravno da bude ok rezultat al dabogda da bude ispod 6-ce. I nije toliko zbog tima koliko sto je Amar obrobani takticar :lol: :oops:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2013, 17:00

Komsije , puno srece

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jul 2013, 17:00

Stream koji radi 100%:

http://goo.gl/2ugWt" onclick="window.open(this.href);return false;

(f bih - sp ort . c o m) samo sastavljeno sve :V
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 jul 2013, 17:02

imal kakav stream da moze na iphone picit?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Kajkutenjoyer, knoa, Lekqqq1921, Pablo11, sebalos i 115 gostiju.