A ka očekivao Lončarića

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sajo10 je napisao/la:
Ljudi to ne vide nažalost...champions1921 je napisao/la:Ma poginuce Adil na terenu kao i vazda.. Dobice najvise batina a mi cemo mu opet naci milion i jednu manu..
Nego, mene je vise strah nase odbrane.. Uglavnom, sta bude bice.. Cuda su moguca..
ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.
Boze pomozi!
Android je napisao/la:Sretno vam
eo stream dobar bude ja uvijek ovdje pratim..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ovde možda : http://firstrow1.eu/watch/195843/1/watc ... nicar.html" onclick="window.open(this.href);return false;juan je napisao/la:Znam da Face prenosi, nego dal ima streama gdje, za ove sto rade?
Ako ne kucaj na google '' Viktoria Plzen - FK Željezničar live stream'' i izbaciti će ti linkova dosta, pa probaj mora raditi jedan zato što ima prenos i na TV pa odatle pokupe.
Nije rizicno vjeruje njemu Amar ali ovo je ekipa da primimo sto manje da je da zabijemo vjerovatno bi Ara igrao.Valjda ti je to jasno.rossoner je napisao/la:ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.
Boze pomozi!
Mlad igrac moze vrlo lako podleci pritisku, vidio si samo kako je derbi odigrao, katastrofalno. U utakmici protiv ovakvog protivnika gdje smo prvenstveno psihicki sebe ubijedili da je 3:0 odlican rezultat ubacivati golobradog mladica moze biti mac sa bezbroj ostrica i 10% sanse da se dobro ne porezes. Treba mu jaka sredina i iskustvo. Ja bih prvi brate volio da Hodza udje i razvali, vjeruj da bi. Ali sam svjestan da je Hodzic rizik od prve minute.rossoner je napisao/la:ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.
Boze pomozi!
zeljo ce u ceskoj da se brani, a kakve ti imas koristi od hodzica u odbrani nikakve. Adilovic ti treba i za skokove i borben je gradi se dobro a o od hodzica ne mozes ocekivat, a kontru mogu istrcat bucan, selimovic, a sto ne i adilovic. Mislim da je ovo sad najbolje sto moze istrcat na teren, a u zavisnosti od kretanja rezultata vidjet cemo ko ce dobit jos priliku sa klupe. SRETNO ZELJOrossoner je napisao/la:ma šta ga je rizično gurati?! Ma daaj!? Kod nas je vazda rano, rizično i uvijek je igrač MLAD. E ne mogu da vjerujem koja logika, a lafo proglašen najboljim prošle sezone i sad na klupi. Koliko apsurda još treba?!Rooney88 je napisao/la:Manje vise ocekivan sastav. Mozda sam ocekivao i Hodzu od prve ali je mlad jos, rizicno je gurati ga u vatru u ovom momentu + takticki stvarno ne znam dali bi bilo pametno koristiti ga od pocetka. Loncaric tesko da je odmah mogao na gol tako da je i izbor golmana logican. Nadajmo se najboljem.
Boze pomozi!
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Kajkutenjoyer, knoa, Lekqqq1921, Pablo11, sebalos i 115 gostiju.