FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naprijed Željo ljubavi moja !
To je to, oni nas napadaju, uništavaju nas, ne mogu nam dati gola, ulazi Hodžić 90+ kontrica i u rašlje. 0:1
To je to, oni nas napadaju, uništavaju nas, ne mogu nam dati gola, ulazi Hodžić 90+ kontrica i u rašlje. 0:1

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Crveni karton protiv MariboraBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Svrakom?
Zadnja izmjena: samozeljeznicar, dana/u 16 jul 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Posti danas, a i mora na teraviju kasnije.Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Svrakom?
DRUG NEBI TI PUNCA
kartoni colic i svrakaBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Svrakom?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A ko bi trebo da bude ? Logicno Adilovic nas najbolji stijelac u protekle 2 sezone.samozeljeznicar je napisao/la:E ko je nama kapiten ccc
Bolje adilovic neg jamak
.

Znam da Face prenosi, nego dal ima streama gdje, za ove sto rade?
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Nemam nista protiv Adila, al realno nije on za kapitena, prije i Jamak nego on .mirza_it je napisao/la:A ko bi trebo da bude ? Logicno Adilovic nas najbolji stijelac u protekle 2 sezone.samozeljeznicar je napisao/la:E ko je nama kapiten ccc
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
haha, dobarlikusa je napisao/la:adile zacepi mi usta golom veceras za sva vremena

Ako je Adil kapiten uskoro očekujte timske fotke u kupatilu

-
- Moderator
- Kontakt:
Žvaka je napisao/la:haha, dobarlikusa je napisao/la:adile zacepi mi usta golom veceras za sva vremena
Ako je Adil kapiten uskoro očekujte timske fotke u kupatilu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nije djaba brko Adilu dao traku, Jamak ima cudan karakter i nije bas za kapitena.samozeljeznicar je napisao/la:Nemam nista protiv Adila, al realno nije on za kapitena, prije i Jamak nego on .mirza_it je napisao/la:A ko bi trebo da bude ? Logicno Adilovic nas najbolji stijelac u protekle 2 sezone.samozeljeznicar je napisao/la:E ko je nama kapiten ccc
Ja otkako znam za sebe većinom su kapiteni oni koji najbolje mogu motivirati ekipu, najčešće su to stoperi ili vezni igrači (puyol, spaha, terry..misimović, xavi, ballack i tako)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
sajo10 je napisao/la:
ovaj nam pile samo salje ne ispravne informacije. neki dan je napisao da Loncaric brani. hocemo mu halalit ? jer on inace sve zna a mi drugi nemamo pojma ?
nemojte tako o adilu jeste nezahvalni pa on je igracina

Zadnja izmjena: Limonene, dana/u 16 jul 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Daj nam onda Terrya i riješen problemiVar je napisao/la:Ja otkako znam za sebe većinom su kapiteni oni koji najbolje mogu motivirati ekipu, najčešće su to stoperi ili vezni igrači (puyol, spaha, terry..misimović, xavi, ballack i tako)

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovde možda : http://firstrow1.eu/watch/195843/1/watc ... nicar.html" onclick="window.open(this.href);return false;juan je napisao/la:Znam da Face prenosi, nego dal ima streama gdje, za ove sto rade?
Ako ne kucaj na google '' Viktoria Plzen - FK Željezničar live stream'' i izbaciti će ti linkova dosta, pa probaj mora raditi jedan zato što ima prenos i na TV pa odatle pokupe.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 16 jul 2013, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Skaljic Beton
...A i ocekivao sam Hadzica na golu,mislim da je u boljoj formi

- champions1921
Ma poginuce Adil na terenu kao i vazda.. Dobice najvise batina a mi cemo mu opet naci milion i jednu manu..
Nego, mene je vise strah nase odbrane.. Uglavnom, sta bude bice.. Cuda su moguca..
Nego, mene je vise strah nase odbrane.. Uglavnom, sta bude bice.. Cuda su moguca..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.