FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno ne znam hoce li kajkut kod vas, jer su igraci i ranije znali izraditi dogovore sa svojim klubovima, a i oni su ljudi i zele zaradu..
Ali, ako ode u sarajevo to moze samo biti iz razloga da dobije jako puno novca na ruke i jako dobru mjesecnu platu. To evropa, prodaja-folovi-golovi veliki/mali klub okacite macku o rep. Igraci pricaju izmedju sebe i svi znaju kakva je gdje situacija. Celik je trenutno klub sa najboljim odnosom uprave prema igracima po pitanju redovnosti plata i uslova stanovanja, hrane, zivota i treniranja i to svi igraci znaju. Isto tako, celik trazi rezultat i u ovom momentu nece traziti dugorocan ugovor sa kajkutom, sto za sarajevo ne mogu garantovati, a sto kajkutu treba ukoliko mu izleti neki inostrani angazman.
Sarajevo nema puno para, i pare koje ce dobiti od evrope su vec manje/vise potrosili, tako da cisto sumjam da mu mogu ponuditi vise nego celik.
Ali opet, sve je moguce, pa zivi bili pa vidjeli.
Ali, ako ode u sarajevo to moze samo biti iz razloga da dobije jako puno novca na ruke i jako dobru mjesecnu platu. To evropa, prodaja-folovi-golovi veliki/mali klub okacite macku o rep. Igraci pricaju izmedju sebe i svi znaju kakva je gdje situacija. Celik je trenutno klub sa najboljim odnosom uprave prema igracima po pitanju redovnosti plata i uslova stanovanja, hrane, zivota i treniranja i to svi igraci znaju. Isto tako, celik trazi rezultat i u ovom momentu nece traziti dugorocan ugovor sa kajkutom, sto za sarajevo ne mogu garantovati, a sto kajkutu treba ukoliko mu izleti neki inostrani angazman.
Sarajevo nema puno para, i pare koje ce dobiti od evrope su vec manje/vise potrosili, tako da cisto sumjam da mu mogu ponuditi vise nego celik.
Ali opet, sve je moguce, pa zivi bili pa vidjeli.
Pravda za flash-a!!!
Evo ako dodje Kajkut u Sarajevo ili bilo koji klub u PL BIH osim Čelika ja cu se obrisati sa foruma 
Počni se polako brisati...

Počni se polako brisati...

došo ne došo mojne sam sebe banovati..pričamo haveru. Eto Husref je bio u nicaze...pa šta sad. Široki su puti Gospodnji
Imal ista od prijenosa u cetvrtak ?
Za pare ce otici u ligu Federacije a ne u klub iz PL.zijadp je napisao/la:Evo ako dodje Kajkut u Sarajevo ili bilo koji klub u PL BIH osim Čelika ja cu se obrisati sa foruma![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
90% nema prenosa...tražili šipci jednu cifru kad su prošli flora-fauna ekipu..sad traže duplo veču...izvor Face tv
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/928 ... tpisa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovome on je pred potpisom.
Po ovome on je pred potpisom.
Ti si opet šampion !
Čelik ovo čelik ono...pa što vas Saša toliko zajebaje kad ima cifru,stan itd. Daj ba smanjite malo doživljaj. Što reče ovaj drug rego otiče u misoču iz ilijaša ako mu na ruke bace 20milja. To je jedina istina
- Evolution87
- Kontakt:
valjda cemo onda neki stream imati 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa morate imati više nastupa (par utakmica više)kad ne možete biti prvaci pa onda prolazite ove keramičare.Naravno suvišno bi bilo da te pitam šta bi radije izabrao nijedan trofej i šest "evropskih utakmica" ili titulu(dupla kruna) i dvije "evropske utakmice",jer znam da bi guze dao za ovo drugo.stadion je napisao/la:dragi ciza divi ovo..genk, bešiktaš, rapid,helsinborg,orebro,cluj,dinamo kijev,basel....
Mi svake godine igramo u evropi pa sebi možemo dopustiti luksuz zv zeta. Kad napravite isti broj euro nastupa ili broj pobjeda i golova...javi se da pričamo na istoj ravni. Ovako ti si podređen do bola
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
stream je moguče
-
- Kontakt:
maskoto ohani malo, da sam na tvom mjestu ziv bih se zakopaostadion je napisao/la:Čelik ovo čelik ono...pa što vas Saša toliko zajebaje kad ima cifru,stan itd. Daj ba smanjite malo doživljaj. Što reče ovaj drug rego otiče u misoču iz ilijaša ako mu na ruke bace 20milja. To je jedina istina

domuze haj na svoje "zarazno odjeljenje" i pokušaj da ne plačeš oko 19 tonight
-
- Kontakt:
pa Boga mi, kakvih gluposti od tebe sam se nacitao, ono gore ti je veoma koristan savjetstadion je napisao/la:domuze haj na svoje "zarazno odjeljenje" i pokušaj da ne plačeš oko 19 tonight

jao hroktanja na temi od strane malih plavih kopača temellja za Mercedes Arenu
-
- Kontakt:
kakav je to rjecnik, zar ti nisi "fgr"?F.G.R je napisao/la:jao hroktanja na temi od strane malih plavih kopača temellja za Mercedes Arenu
i daj nesto novo, budi inovativan, nemoj vazda pokusavat isfurati sa tim kopacima, ne ide ti Boga mi

Koja napaćena duša,tačno je sevap ovakve isprebijati.stadion je napisao/la:domuze haj na svoje "zarazno odjeljenje" i pokušaj da ne plačeš oko 19 tonight
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
To je ta originalnost, od 141og posta tebi je 41 post bio vezan za kopanje mercedes areneF.G.R je napisao/la:jao hroktanja na temi od strane malih plavih kopača temellja za Mercedes Arenu

@stadion sramota za navijače bilo kojeg kluba
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ma neda mi se, previse hrokcete na tudjim temama....plavetniloo je napisao/la:kakav je to rjecnik, zar ti nisi "fgr"?F.G.R je napisao/la:jao hroktanja na temi od strane malih plavih kopača temellja za Mercedes Arenu
i daj nesto novo, budi inovativan, nemoj vazda pokusavat isfurati sa tim kopacima, ne ide ti Boga mi
koji je merak biti na tudjej temi i pljuvati?
-
- Kontakt:
nista ja ne pljujem, jer da pljujem ova tema zajedno s tobom bi davno zahrDZala, ali ovako ima par vas, ti devilS i drug stadion, koji ste maskota foruma, pa je drzite u zivotuF.G.R je napisao/la:ma neda mi se, previse hrokcete na tudjim temama....plavetniloo je napisao/la:kakav je to rjecnik, zar ti nisi "fgr"?F.G.R je napisao/la:jao hroktanja na temi od strane malih plavih kopača temellja za Mercedes Arenu
koji je merak biti na tudjej temi i pljuvati?
Trenutno korisnika/ca: boki86, feniksptica, keli, Mahalac7, napoleon72, NazorUso, skoJaa i 74 gosta.