Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema utakmice na pregledu programaprijatelj je napisao/la: FACE TV prenosi utakmicu.
Prenosi FACE TV... Imas i uvodnu emisiju u 17.00h..... A i da ne prenosi, a prenosi, imat ces masu linkova na recimo LS Hunteru i dr. stranicama za streamove...._dreamer_ je napisao/la:Nema utakmice na pregledu programaprijatelj je napisao/la: FACE TV prenosi utakmicu.
http://www.facetv.ba/component/content/ ... plzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;_dreamer_ je napisao/la:Nema utakmice na pregledu programaprijatelj je napisao/la: FACE TV prenosi utakmicu.
Onda su ovi levati sto azuriraju stranicu balkaniyum u*rali motku. Ok, hvala za potvrdu.Radmilo je napisao/la:http://www.facetv.ba/component/content/ ... plzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;_dreamer_ je napisao/la:Nema utakmice na pregledu programaprijatelj je napisao/la: FACE TV prenosi utakmicu.
komsija svaka cast na postu,covjek je objasnio sve!!Hordas Doboj je napisao/la:Ne znam sta ste toliko utripovani. Svi spominju taj Plzen kao da je Mancester. Lopta je okrugla, ovo je fudbal, iznenađenja se desavaju. "Plzen vrijedi 55 mil KM, mi vrijedimo 15mil KM, likovi izbacili Napoli itd" kme kme
A bas u ovom zadnjem treba da vidite neku vedrinu. Na teren ce istrcati 22 covjeka od krvi i mesa. Favoriti jesu ali i Napoli je bio favorit. Napoli koji vrijedi 500 mil KM je izbacen od kluba koji vrijedi 55 mil. Jedan Cavani je skuplji od Plzena. A Plzen ih izbacio.
Spustili ste gace prerano. Nema te ekipe na svijetu koja se ne moze pobjedit ako igras sa mudima i drsko. Milion je primjera gdje su autsajderi isli dalje.
Znaci manite tog omalozavanja i sebe i nase lige i svih nas, nego odigrajte muski i sve je moguce. Ako odigrate ko p**** kao i do sad sto ste igrali, bit cete potopljeni i to je to.
Niste mi dragi da se razumijemo, al kad vidim da cmizdrite ko cave kakve a tekma nije ni pocela, povraca mi se![]()
Sretno
Suspendirani il povrijeđeni, dodaj Stanića i Zolotića još, sve raja iz prve...svabo94 je napisao/la:Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?
ma i kvesa i zola u prvih 11svabo94 je napisao/la:Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?
Jok. igraju za Plzensvabo94 je napisao/la:Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.