FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pa vidjecemo hoce li dovoditi kakvog stopera. Ima još vremena do kraja prelaznog roka.
Siguran sam da hoce. Thiago Silva je izgleda ipak nemoguc, ali postoje alternative.
Gledaj u zadnjoj liniji ofanzivaca.

Gledaj u zadnjoj liniji ofanzivaca.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Maestranlo poslovanje uprave i horrori za navijace.....

upitni su i ovi u "odbrani" al haj'

upitni su i ovi u "odbrani" al haj'

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Gospodin predsjednik i sa petokolonašima gospodski:
http://www.bar" onclick="window.open(this.href);return false; cabih.com/barca-news/fcb-news/844-rosell-iznenaden-sam-izjavama-guardiole
http://www.bar" onclick="window.open(this.href);return false; cabih.com/barca-news/fcb-news/844-rosell-iznenaden-sam-izjavama-guardiole
Don't hate what you don't understand.
Tacno nesto veliko smrdi - covjek doslovno il ne zna sta radi ili svjesno unistava ugled i rezultate kluba. Letit ce on ko i onaj porugalski firaun. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
iz ovoga je jasno vidljivo da nam treba mocan stoper, back-up napadac i back-up odbrambeni111 je napisao/la:
Trenutni sastav Barce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nije ovaj podatak tacan..simicz je napisao/la:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Zanimljiv izbor rijeciJako sam sretan što sam stigao u tako velik klub poput Bayerna", rekao je Alcantara.

Jes ako ne racunas Glazgovske klubove!!neo je napisao/la:Nije ovaj podatak tacan..simicz je napisao/la:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bayo vam je ocitao lekciju i sa ukupnih 7:0 vas preslusao!!
Prema tome malo respekta nebi bilo loše !! A jos 5 osvojena Lp! A Barca 4 , znaci i tu ste ispod nas!! Naravno da je prešao u bolji klub!! Koji ce harati aBd i narednih godina!!
Prema tome malo respekta nebi bilo loše !! A jos 5 osvojena Lp! A Barca 4 , znaci i tu ste ispod nas!! Naravno da je prešao u bolji klub!! Koji ce harati aBd i narednih godina!!
Nijeemir18 je napisao/la:Jes ako ne racunas Glazgovske klubove!!neo je napisao/la: Nije ovaj podatak tacan..

Most trophies ever (Big 5 Leagues)
82 — Barcelona
76 — Real Madrid
61 — Manchester United
60 — Liverpool
57 — Bayern Munich
54 — Juventus
47 — A.C. Milan
39 — Inter Milan
39 — Arsenal
33 — Athletic Bilbao
Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/European_a ... Leagues.29" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo pressica Vilanova i Zubi nastupaju. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ispade taj Pep upravo ono što smo milion puta rekli. Imbecil koji je uvijek govorio ono što su drugi htjeli čuti. Licemjeri se kad-tad prikažu u svojoj prvobitnoj formi.
Seljačina je digla toliku pompu oko svega, da bi se na kraju ispostavilo da je on sve samo ne čovjek.
Seljačina je digla toliku pompu oko svega, da bi se na kraju ispostavilo da je on sve samo ne čovjek.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Tebi bi bilo bolje da malo budes licemjeran i odmjeris mrznju.RealMoudrid je napisao/la:Ispade taj Pep upravo ono što smo milion puta rekli. Imbecil koji je uvijek govorio ono što su drugi htjeli čuti. Licemjeri se kad-tad prikažu u svojoj prvobitnoj formi.

Kao covjek u zivom pijesku - sto se vise vrtis brze propadas.
Idijotska uprava izgleda nesto naucila..........
http://sportsport.ba/ino_fudbal/busquet ... ura/109257" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/busquet ... ura/109257" onclick="window.open(this.href);return false;
-Busquets produzio do 2018-te. Otkupna klauzula 150 miliona eura.
-Najava da stoper dolazi ovog ljeta.
Tito: "Novi asistent Rubi? Želio sam ga još prošle godine. Poznajem ga jako dobro, pomoći će nam analizirati protivnike."
"Thiago Silva je odličan igrač. Naravno da ga želimo dovesti, ali nisam zatražio da to bude pod svaku cijenu. Ako on ne dođe, i dalje postoje alternative."
-Nista od novog napadaca.
-Fabregas ostaje.
-Najava da stoper dolazi ovog ljeta.
Tito: "Novi asistent Rubi? Želio sam ga još prošle godine. Poznajem ga jako dobro, pomoći će nam analizirati protivnike."
"Thiago Silva je odličan igrač. Naravno da ga želimo dovesti, ali nisam zatražio da to bude pod svaku cijenu. Ako on ne dođe, i dalje postoje alternative."
-Nista od novog napadaca.
-Fabregas ostaje.
Pozz Catalonci,da vas nesto pitam,mislim da ce te vi to najbolje znati s obizrom da kod vas postoji najvise igraca sa tim klauzulama 
Na osnovu cega se daje klauzula igracu tj po kojem kriterijumu se odredjuje visina iste,ko je odredjuje i kako,pital se igrac tu ista,tj mozel se on protivit ako je klauzula previsoka ?

Na osnovu cega se daje klauzula igracu tj po kojem kriterijumu se odredjuje visina iste,ko je odredjuje i kako,pital se igrac tu ista,tj mozel se on protivit ako je klauzula previsoka ?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
And worst from Vilanova on Guardiola:"I was the one who was alone,I was the one in a bad moment,I was the one who needed help"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.