FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne treba nam Spalevic! Zeba, neki stoper i lijevi bek, a moze i napadac. To je dovoljno da budemo u Top 3
- TheManiacs
- Kontakt:
U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige
ili oduzimanjem bodova,jer nisu platili za dialibu i diatu,pise da su se dogovorili da zeljo odmah da 30 000 km
te jos 10-rata po 10 hiljada km .Znaci ove pare sto smo dobili iz uefa morat ce dati za ovo ..
ili oduzimanjem bodova,jer nisu platili za dialibu i diatu,pise da su se dogovorili da zeljo odmah da 30 000 km
te jos 10-rata po 10 hiljada km .Znaci ove pare sto smo dobili iz uefa morat ce dati za ovo ..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Imaju i one pare koje nam belgijanci dodju za Dialibu, cca 75.000.TheManiacs je napisao/la:U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige
Na kraju krajeva, nije nase da se brinemo o finansijama u klubu. Imaju ljudi koji su zaduzeni za to pa neka dumaju kako znaju i umiju da dodju do obecanog cilja ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Pare koje je uefa dala moraju se potrositi za ono za sto su namjenjene, to je jasno definisano u pravilniku uefe.TheManiacs je napisao/la:U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige
PONOSNO I HRABRO
posto moramo dati 150 000€ to je super stvar...ali mislim da se neko zayebao za racunicu...TheManiacs je napisao/la:U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Sad ne znam jesam li to napisao ovdje ili na PM nekome,da ce biti otplata na rate,i nama je placeno u ratama za Zubana kad su nam turci dugovali!Stole iz Bora je napisao/la:Imaju i one pare koje nam belgijanci dodju za Dialibu, cca 75.000.TheManiacs je napisao/la:U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige
Na kraju krajeva, nije nase da se brinemo o finansijama u klubu. Imaju ljudi koji su zaduzeni za to pa neka dumaju kako znaju i umiju da dodju do obecanog cilja ..
Mada za ozbiljnog biznismena kakav se nalazi u predsjednickoj fotelji 10 milja mjesecno je nista

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma mislio sam ja ovo napisati ali u posljednji momenat sam odustao. Covjek je rekao da ce na vrata kluba kucati ljudi da daju po 100.000 KM za sponzorstvo ..bistrikboy je napisao/la:Mada za ozbiljnog biznismena kakav se nalazi u predsjednickoj fotelji 10 milja mjesecno je nista

AMAR OSIM
Ma jarane nista bez velikih para, bez velikih sponzora. . .Stole iz Bora je napisao/la:Ma mislio sam ja ovo napisati ali u posljednji momenat sam odustao. Covjek je rekao da ce na vrata kluba kucati ljudi da daju po 100.000 KM za sponzorstvo ..bistrikboy je napisao/la:Mada za ozbiljnog biznismena kakav se nalazi u predsjednickoj fotelji 10 milja mjesecno je nista
Evo u sportu kaze Zeba da nije razgovarao sa Osimom i Brkovicem.Za dvije sedmice ce znati ime novog kluba i priznao je da je prioritet inostrani angazman....

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Za ovo je sve kriva bivsa uprava
Imate u sanu clanak pod naslovom (Zbog kriminalnih radnji pojedinih ljudi klub je pred bankrotom)

Imate u sanu clanak pod naslovom (Zbog kriminalnih radnji pojedinih ljudi klub je pred bankrotom)

- TheManiacs
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Za ovo je sve kriva bivsa uprava![]()
U sanu se pisali da ce zeba potpisat !
aa mahalske novine ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kako mi idu na qurac vise te novine..nista lijeo i istinito da napisuTheManiacs je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Za ovo je sve kriva bivsa uprava![]()
aa mahalske novine ..

- kosewsko hill
- Kontakt:
ma to smo davno ustanovili!!TheManiacs je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Za ovo je sve kriva bivsa uprava![]()
aa mahalske novine ..

A interesuje me da li je nekome u ovoj državi u interesu da se kriminalci zatvore???Ja kako vidim slabo nešto..Evo i za Muniba je trebalo koliko dugo??
Željo - My first love!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Daj manite se ovih kvazi novinara,platice se ovo djelimicno parama od Dialibe koje duguju oni lezihljebovici iz Murcia-e a dijelom od mjesecne zarade kluba!
Klub nece propasti zbog ovog novca to je sigurno!
Klub nece propasti zbog ovog novca to je sigurno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ma nas je unistila uprava na celu sa Telibecirevicem i Ahmedbegovice. Dovodili su koga su htjeli i kako su htjeli, igraci su kroz zelju prolazili kao kroz mracan tunel bez kraja, potpisivani su nekakvi ugovori koji danas koce rad sposobnih ljudi koji su voljni da naprave nesto sto pokazuje i stanje na tabeli i kup takmicenje! Bog sami zna kakav je ugovor uopste bio potpisan sa Dialibom i Diatom, pa su sada potrazivanja velika.kosewsko hill je napisao/la:ma to smo davno ustanovili!!TheManiacs je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Za ovo je sve kriva bivsa uprava![]()
aa mahalske novine ....
A interesuje me da li je nekome u ovoj državi u interesu da se kriminalci zatvore???Ja kako vidim slabo nešto..Evo i za Muniba je trebalo koliko dugo??
Trebamo pod hitno pronaci GENRALNOG SPONZORA (Code to nije) ...od FDS dobijamo neki sitnis .. od karata slabo .. jos nam Fifa nabija ove neke racune i uvijek nas mora nesto da sjebe kad smo vec tsali na noge i krenuli na putu za europu jos ako te ne ispadne sve OK i ako nam uzmu bodove ili u najgorem slucaju nas izbace iz lige
Da je bivsa uprava ostala to bi bio haos i ovako nam nam ne cvjetaju ruze

Svaki dinar i ugovor koji je potpisan, Faruk je iznio predstavnicima udruzenja (naravno za njegovog mandata a i neke stvari koje su ga zatekle)...ako vas interesuje obratite im se da bi se informisali malo oko kluba kad vec palamudite, a dotad ne treba iznosit lazne i nepromisljene optuzbe...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Samo nek' se ovo zavrsi kako trebaSeyo_TM je napisao/la:Svaki dinar i ugovor koji je potpisan, Faruk je iznio predstavnicima udruzenja (naravno za njegovog mandata a i neke stvari koje su ga zatekle)...ako vas interesuje obratite im se da bi se informisali malo oko kluba kad vec palamudite, a dotad ne treba iznosit lazne i nepromisljene optuzbe...

- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ee ljudi sigurno znate za ono ali za one koji ne znaju....dajte molim vas glasajte za dzeku,da bi prestigao skoru....http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php?vo=51........
Stole ti me uvijek ohrabrisStole iz Bora je napisao/la:Imaju i one pare koje nam belgijanci dodju za Dialibu, cca 75.000.TheManiacs je napisao/la:U danasnjem dnevnom avazu je izaso tekst u kojem pise da je zeljo mogao biti izbacen iz lige

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.