Je li gledao neko prvo poluvrijeme...kako su igrali ? Sta je sa Mkhitaryanom...povreda?
U drugom prava trening utakmica...tesko je izdvojiti nesto znacajno.
Lokos19 je napisao/la:
Sta trazis, sms od Zorca?
Te cifre se provlace kroz medije, uz to kad pogledas vrijednost igraca, isti jos ima samo godinu ugovora i zeli u Bvb, onda po nekoj logici i dodjes na spomenutu cifru.
Je l' malo cudno da za takvog talenta niko nije ponudio tih 10-12 miliona osim Bayer Leverkusena...klubovi bacaju 30 miliona za kojekakve zvijezdice a sad prodje ljeto a za Eriksena dosla samo jedna ponuda...meni to nikako nema logike.
Lokos19 je napisao/la:
Nije tacno. Svaka imalo ozbiljna ekipa ima po tri opcije za jednu poziciju, naravno ne iste kvalitete. Te trece opcije popunjavaju talenti a zavisno od finansijkih mogucnosti razlicito kvalitetno.
Bayern sa Svajniom, Thiagom i Martinezom, a mi sa Sahinom, Gündoganom i Eriksenom napr.
A BvB je neozbiljna ekipa sa neozbiljnim strucnim stabom pa ne znaju sta rade
Pusti se ti Bayerna...oni su zadnje 2 sezone dali 100+ miliona na transfere...mogucnosti su malo drugacije.
Lokos19 je napisao/la:Hofman nije centralni vezni igrac, vec krilo dok moze igrat i iza spica. Eto kojeg klinca bi ti predlozio? Sto se mene tice mogo je i Goretzka popunit tu poziciju, al momak se odlucio drugacije. Nemislis valjda da ce ikad sta bit od Bakalorza?
Nisam ni rekao da jest...samo ti kazem da i ako bude ta treca opcija onda ce biti neki talenat kao Hoffman a ne neko ko vrijedi 10+ miliona(Eriksen).
Lokos19 je napisao/la:
Opet nisi skroz u pravu. Pod Kloppom bi i uz malu minutazu napredovo. Uz to sa vecom rotacijom svi igraci bi se mogli "podmirit".
Previse se prica o toj rotaciji...jasno je da treba imati siroku klupu ali opet ce se itekako znati ko je prva postava.Eriksen ako bi dosao ne bi igrao ni jedan mec lige prvaka,niti jedan vazniji mec u Bundesligi i veliko je pitanje koliko bi uzivao u toj ulozi...jbg. ne govorimo ovdje o Leitneru ili Bittencourtu.