FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nakamura
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nakamura » 16 jul 2013, 02:12

terabajt je napisao/la:U nekim kladionicama kvota na Plzen 1:10 a na zelju i do 19 hahah. Mogo bi neko pare da digne :D .
hoce hoce iz x u 1 garancija hahahha prizeljkujem 2:1 ono navijacki teskog srca :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 02:43

Sretno danas.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 jul 2013, 03:11

banova dvojicu a trojica odose :mrgreen:
sretno zelji danas akobogda da se ostvari sto bolji rezultat pred revans
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 16 jul 2013, 03:17

Nece san na oci nema sanse .
Jos 14. sati . 8-)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 jul 2013, 04:37

karlovacko je napisao/la:Nece san na oci nema sanse .
Jos 14. sati . 8-)
hahahaha... sta bi tek meni rekao...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 jul 2013, 06:13

Nervoza, nadam se pozitivnom rezultatu ali sam se psihicki pripremio za nedaj Boze debakla,bilo kako bilo to je nas ljoZe i vjecna ljubav i zbog toga glavu gore braco Manijaci.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 16 jul 2013, 08:24

MuhamedTM je napisao/la:Nervoza, nadam se pozitivnom rezultatu ali sam se psihicki pripremio za nedaj Boze debakla,bilo kako bilo to je nas ljoZe i vjecna ljubav i zbog toga glavu gore braco Manijaci.
Hajde, pocni viseeee!!!! jos 9h.5min.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 jul 2013, 08:30

Sretno želji danas

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 16 jul 2013, 08:33

joj nervoze od jutros... sretno nam danas
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jul 2013, 08:43

Bože pomozi nam danas ! Mislim da bi bilo idealno da gol ne primimo prvih 20 minuta :)
Željeznicar za život cijeli !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 jul 2013, 08:55

Tri gola za nas...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 16 jul 2013, 08:56

Nek fortuna sreće bude na našoj strani ima nas koji ne vjerujemo u boga.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 09:23

S jedne njemačke kladioničarske stranice: "Iako su Česi su apsolutni favorit u ovoj utakmici, treba znati da su gosti iz Sarajeva nisu bezopasne, tako da će sigurno pomoći s neopterećeni pristupa ovoj igri, da je ova igra bude vrlo zanimljiva i atraktivna."
Preporučuju preko 2,5 golova i oba daju gol...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 16 jul 2013, 09:41

Da nam je nekako napraviti taj prvi korak, preci tu prvu stepenicu....srce na teren pa sta bude !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 09:42

Mi kad igramo srcem, useremo se, ne mozemo meda, spojiti 2 tacna pasa, itd. (primjer utakmica protiv pitara gdje svi ostave srce na teren)... Treba odigrati PAMETNO, takticki, defanzivno i cekati svoju priliku iz kontre jer imamo brza krila i volio bih Hodzica u napadu koji ima rutinu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 jul 2013, 09:43

Plzen - Željezničar: Amar Osim, Manijaci i vjera u čudo

Pred fudbalerima Željezničara je težak ispit. Plavi će novu evropsku avanturu otvoriti večerašnjim (od 17.30 sati) mečom s respektabilnim protivnikom – češkim šampionom Viktorijom Plzen. Bit će to jedna od najtežih utakmica za ekipu koja proteklih godina vlada bosanskohercegovačkim fudbalom, ali na internacionalnoj sceni uglavnom se teško nosi s protivnicima, obično spremnijim i neuporedivo kvalitetnijim timovima.

Sreća nije mazila Mašindžije, dobili su jednog od najtežih protivnika koji im je žrijeb nudio. Na Grbavici ne kriju da se ne nadaju nikakvom čudu svjesni da će biti teško, ali zar bi fudbal bio to što jeste da ga ne krasi nepredvidivost? Zar da navijačima legendarnog sarajevskog kluba neko kaže da su se njihovi ljubimci predali i prije početka utakmice? Manijaci to jednostavno ne žele i ne mogu dozvoliti jer njihov omiljeni klub kroz historiju je nebrojeno puta pokazao da može pobijediti i jače, veće i moćnije... I ne samo rivale na terenu...

Plavi će večeras igrati protiv svih jer su potcijenjeni, niko ne vjeruje da se mogu suprotstaviti protivniku evropskog ranga i vrhunskog kvaliteta. Rijetke su okolnosti koje im idu u prilog, tim je pretrpio velike izmjene, najbolji će igrači izostati zbog povreda i suspenzija. No, u fudbalu se čuda dešavaju sve češće. Je li Željo spreman za jedno?

Veliku će podršku imati momci koji u BH Telecom Premijer ligi nemaju dostojnog protivnika, navijači će svoje obaveze ispuniti, a ispite položiti najvišim ocjenama jer Manijaci su nevjerovatni navijači, vjerni i odani svom klubu. Plavi na klupi imaju Amara Osima, adut je to kojim se ne mogu pohvaliti ni mnogo veći klubovi od Željezničara. Genijalac nepredvidivih poteza i lucidnih rješenja i večeras će sigurno ponuditi neko svoje rješenje, nekog novog igrača, taktički fazon svojstven samo onim velikim kakav je i sam.

Brko, kako mu tepaju navijači, umjetnik je na trenerskoj klupi. Zli jezici njegov će uspjeh često objasniti imenom slavnog oca, ali brojke su definitivno na njegovoj strani. A brojke su kategorija oko koje nema mnogo rasprave.
Osimu jedino evropski uspjeh nedostaje, nije tajna da ga upravo želja za evropskim iskorakom zapravo i drži na klupi Plavih jer u domaćem je fudbalu postigao sve, više puta.

Pred njegovim Željom večeras je ispit generacije. Plavi momci imaju iskustvo, kvaliteta ne fali i uz uvijek potrebnu dozu sportske sreće, najbolji bh. tim može mnogo. Možda i do pobjede.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jul 2013, 09:52

Mene su uhvatila sva moguća osjećanja, znam da ćemo izgubiti, ali se opet nadam dobrom :)

VOLIM TE ŽELJO!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 16 jul 2013, 09:59

Iskreno Zelji puno srece protiv Plzena i navijat cu za njega kao da moj Velez igra jer je to stvar postovanja kojeg fali medju 70% zeljinih forumasa. Ne opravdavam mujusulju ali onakve bljuvotine prema simbolu Mostara od bagrcavog i companije prilice gudurama Vlasica i buturovic polja. Jos jednom puno srece Zelji i da obraduje sve nas normalne gradjane,prave ljubitelje fudbala i najvaznije postovaoce drugih
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 jul 2013, 09:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi kad igramo srcem, useremo se, ne mozemo meda, spojiti 2 tacna pasa, itd. (primjer utakmica protiv pitara gdje svi ostave srce na teren)... Treba odigrati PAMETNO, takticki, defanzivno i cekati svoju priliku iz kontre jer imamo brza krila i volio bih Hodzica u napadu koji ima rutinu...
Ako misliš na zadnju utakmicu protiv pitara na Grbavici 0:0, onda si u krivu. Pogledaj danas zadnju tekmu protiv pitara i sve ćeti biti jasno. Pitare je samo ogromna sreća spasila prave katastrofe u zadnjoj tekmi. Molim te pogledaj još jednom tekmu. Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 16 jul 2013, 10:02

Bitno je samo da kad primimo prvi gol ne stanemo i nastavimo igrati svoju igru . Vidjeli smo da nije toliko važno kad ga primimo , bilo to u 15. , 30. , 47. minuti , mi smo tada stajali i gledali kako nas ljudi trpaju . SAMO HRABRO !
ZELJEZNICAR 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek, Paromlinac i 26 gostiju.