hoce hoce iz x u 1 garancija hahahha prizeljkujem 2:1 ono navijacki teskog srcaterabajt je napisao/la:U nekim kladionicama kvota na Plzen 1:10 a na zelju i do 19 hahah. Mogo bi neko pare da digne.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hoce hoce iz x u 1 garancija hahahha prizeljkujem 2:1 ono navijacki teskog srcaterabajt je napisao/la:U nekim kladionicama kvota na Plzen 1:10 a na zelju i do 19 hahah. Mogo bi neko pare da digne.
hahahaha... sta bi tek meni rekao...karlovacko je napisao/la:Nece san na oci nema sanse .
Jos 14. sati .
Hajde, pocni viseeee!!!! jos 9h.5min.MuhamedTM je napisao/la:Nervoza, nadam se pozitivnom rezultatu ali sam se psihicki pripremio za nedaj Boze debakla,bilo kako bilo to je nas ljoZe i vjecna ljubav i zbog toga glavu gore braco Manijaci.
Ako misliš na zadnju utakmicu protiv pitara na Grbavici 0:0, onda si u krivu. Pogledaj danas zadnju tekmu protiv pitara i sve ćeti biti jasno. Pitare je samo ogromna sreća spasila prave katastrofe u zadnjoj tekmi. Molim te pogledaj još jednom tekmu. Pozdrav.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi kad igramo srcem, useremo se, ne mozemo meda, spojiti 2 tacna pasa, itd. (primjer utakmica protiv pitara gdje svi ostave srce na teren)... Treba odigrati PAMETNO, takticki, defanzivno i cekati svoju priliku iz kontre jer imamo brza krila i volio bih Hodzica u napadu koji ima rutinu...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek, Paromlinac i 26 gostiju.