FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Za jednog kazu da je ruzan a za drugog da ima prevelik nos! Onaj prvi ih j.be vec duze vrijeme a drugi je poceo odmah u svom prvom derbiju! Sto ti je kompleks .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbalmiky_hz je napisao/la:Pozvani igraci za Kijev
: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.
Nakon dugo dugo vremena na spisku je i Millito

Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gerrard Pique je napisao/la: Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbal

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Povrijedio se 19.04.2008. pa izracunaj .. 

AMAR OSIM
- Gerrard Pique
- Kontakt:
povrijedio se u aprilu 2008 protiv Manchestera u polufinalu kako se ja sjecam i negdje sam procito da se vratio nakon 580 dana na treningMirza_Hordas je napisao/la:Gerrard Pique je napisao/la: Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbal
588 dana, zar nije manje bilo
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Sto se tice uigravanja sa ostalim stoperima mislim da to ne bi trebao biti problem sa Puyolom i Marquezom je odigrao dosta utakmica sa Piqueom je igrao zajedno kada je Pique bio na posudbi u Zaragozi 2007 iz Manchestera mozda sa Chygrinskiym ga treba uigrat i to je to evo pogledaj ovdje da je nakon 580 dana http://****/arhiva/?start=15
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad vec spomenu Chygrinskog, mislim da se i on sam jos nije uigrao kako treba pa ne bi bilo pametno da ih stavlja zajedno kao stoperski par. A nije Pep budala da to uradi ..Gerrard Pique je napisao/la:Sto se tice uigravanja sa ostalim stoperima mislim da to ne bi trebao biti problem sa Puyolom i Marquezom je odigrao dosta utakmica sa Piqueom je igrao zajedno kada je Pique bio na posudbi u Zaragozi 2007 iz Manchestera mozda sa Chygrinskiym ga treba uigrat i to je to evo pogledaj ovdje da je nakon 580 dana http://****/arhiva/?start=15

AMAR OSIM
ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem 

Dje si vidio da ga nemaGerrard Pique je napisao/la:Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem

Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ma Cigrinsky nikako da se uigra hajd 1,2 utakmice dok se uklopi al on svku zasere nesto zato ga stalno Pep stavlja u prvih 11 al kad igra sa Piqueom slabo nesto Pique sve sam mora radit al sa Marquezom je vec bolji a Marquez je bolji od Cigrinskog za sad po statistikama je bolji cak i od Puyola al sjeti se jednom jaranu iz razreda sam reko Marquez se oporavio od povrede kaze on kud on da se oporavi kad kod on igra Barcelona il izgubi il bude nerijesenoSajoni je napisao/la:ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja.

- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ma na nekakom sam blogu bio pa pise da ga nema kaze povredu je neku dobio al nista ozbiljno bit ce spremanmiky_hz je napisao/la:Dje si vidio da ga nemaGerrard Pique je napisao/la:Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem![]()
Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.

Cigrinski ce se uklopiti,al ne moze odmah...Tehnicki je jak igrac za defanzivnog igraca a to se cijeni...Samo lagano... nije hića,nigdje nam se ne zuri.Gerrard Pique je napisao/la:Ma Cigrinsky nikako da se uigra hajd 1,2 utakmice dok se uklopi al on svku zasere nesto zato ga stalno Pep stavlja u prvih 11 al kad igra sa Piqueom slabo nesto Pique sve sam mora radit al sa Marquezom je vec bolji a Marquez je bolji od Cigrinskog za sad po statistikama je bolji cak i od Puyola al sjeti se jednom jaranu iz razreda sam reko Marquez se oporavio od povrede kaze on kud on da se oporavi kad kod on igra Barcelona il izgubi il bude nerijesenoSajoni je napisao/la:ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Imal kakav link veceras za utakmicu 

nema ni pola tri. sacekaj, bit ce kasnije dobrih linkova.Gerrard Pique je napisao/la:Imal kakav link veceras za utakmicu
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ja se vec sad spremio da gledamWolverine je napisao/la:nema ni pola tri. sacekaj, bit ce kasnije dobrih linkova.Gerrard Pique je napisao/la:Imal kakav link veceras za utakmicu

Ma nije ranije, igramo standardno 20 i 45...nije ovo Kazan 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nije ranije, 20.45. barem po eurosportu, a i u kladionici sam vidio da je 15 do devet.Gerrard Pique je napisao/la:Ja se vec sad spremio da gledamWolverine je napisao/la:nema ni pola tri. sacekaj, bit ce kasnije dobrih linkova.Gerrard Pique je napisao/la:Imal kakav link veceras za utakmicusalim se ba u kolko se igra utakmica znam da je ranije od ostalih
i meni je bilo cudno.
ma ja, ionako ove godine ne moze igrati u ligi prvakaSajoni je napisao/la:Cigrinski ce se uklopiti,al ne moze odmah...Tehnicki je jak igrac za defanzivnog igraca a to se cijeni...Samo lagano... nije hića,nigdje nam se ne zuri.Gerrard Pique je napisao/la:Ma Cigrinsky nikako da se uigra hajd 1,2 utakmice dok se uklopi al on svku zasere nesto zato ga stalno Pep stavlja u prvih 11 al kad igra sa Piqueom slabo nesto Pique sve sam mora radit al sa Marquezom je vec bolji a Marquez je bolji od Cigrinskog za sad po statistikama je bolji cak i od Puyola al sjeti se jednom jaranu iz razreda sam reko Marquez se oporavio od povrede kaze on kud on da se oporavi kad kod on igra Barcelona il izgubi il bude nerijesenoSajoni je napisao/la:ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja.

Volim te Bosno!!!
cuj ranije pa nije kazan
kako god barcina je pobjeda...prognoza 1-3...i veceras inter najmanje 2 gola razlike pa nek se ovi istocnjaci suse i puse na hladnoci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.