FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 dec 2009, 08:05

Za jednog kazu da je ruzan a za drugog da ima prevelik nos! Onaj prvi ih j.be vec duze vrijeme a drugi je poceo odmah u svom prvom derbiju! Sto ti je kompleks .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 12:56

miky_hz je napisao/la:Pozvani igraci za Kijev

: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.

Nakon dugo dugo vremena na spisku je i Millito :)
Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbal :?
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 dec 2009, 13:05

Gerrard Pique je napisao/la: Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbal :?

:o 588 dana, zar nije manje bilo :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 dec 2009, 13:17

Povrijedio se 19.04.2008. pa izracunaj .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 13:21

Mirza_Hordas je napisao/la:
Gerrard Pique je napisao/la: Nakon 588 dana covjek je na spisku samo me zanima je li zaboravio kako se igra fudbal :?

:o 588 dana, zar nije manje bilo :roll:
povrijedio se u aprilu 2008 protiv Manchestera u polufinalu kako se ja sjecam i negdje sam procito da se vratio nakon 580 dana na trening
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 13:27

Sto se tice uigravanja sa ostalim stoperima mislim da to ne bi trebao biti problem sa Puyolom i Marquezom je odigrao dosta utakmica sa Piqueom je igrao zajedno kada je Pique bio na posudbi u Zaragozi 2007 iz Manchestera mozda sa Chygrinskiym ga treba uigrat i to je to evo pogledaj ovdje da je nakon 580 dana http://****/arhiva/?start=15

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 dec 2009, 13:33

Gerrard Pique je napisao/la:Sto se tice uigravanja sa ostalim stoperima mislim da to ne bi trebao biti problem sa Puyolom i Marquezom je odigrao dosta utakmica sa Piqueom je igrao zajedno kada je Pique bio na posudbi u Zaragozi 2007 iz Manchestera mozda sa Chygrinskiym ga treba uigrat i to je to evo pogledaj ovdje da je nakon 580 dana http://****/arhiva/?start=15
Kad vec spomenu Chygrinskog, mislim da se i on sam jos nije uigrao kako treba pa ne bi bilo pametno da ih stavlja zajedno kao stoperski par. A nije Pep budala da to uradi .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 dec 2009, 14:12

ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 19:12

Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem :?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 dec 2009, 19:15

Gerrard Pique je napisao/la:Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem :?
Dje si vidio da ga nema :?

Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 19:21

Sajoni je napisao/la:ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja. ;)
Ma Cigrinsky nikako da se uigra hajd 1,2 utakmice dok se uklopi al on svku zasere nesto zato ga stalno Pep stavlja u prvih 11 al kad igra sa Piqueom slabo nesto Pique sve sam mora radit al sa Marquezom je vec bolji a Marquez je bolji od Cigrinskog za sad po statistikama je bolji cak i od Puyola al sjeti se jednom jaranu iz razreda sam reko Marquez se oporavio od povrede kaze on kud on da se oporavi kad kod on igra Barcelona il izgubi il bude nerijeseno 8-)

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 08 dec 2009, 19:23

miky_hz je napisao/la:
Gerrard Pique je napisao/la:Uh nema Alvesa na spisku protiv Kijeva Puyol ce desnog beka igrat a u sredini Pique i Marquez a mozda i Milito al ne vjerujem :?
Dje si vidio da ga nema :?

Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Márquez, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Touré, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan, Ibrahimovic, Henry and Messi.
Ma na nekakom sam blogu bio pa pise da ga nema kaze povredu je neku dobio al nista ozbiljno bit ce spreman :D

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 dec 2009, 22:58

Gerrard Pique je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:ma da se razumijemo...milito i marquez su u drugom planu i mogu tamo neke lijeve tekme igrati...Puyol i Pique su taj bedem...a Cigrinski je prva opcija da ih mijenja. ;)
Ma Cigrinsky nikako da se uigra hajd 1,2 utakmice dok se uklopi al on svku zasere nesto zato ga stalno Pep stavlja u prvih 11 al kad igra sa Piqueom slabo nesto Pique sve sam mora radit al sa Marquezom je vec bolji a Marquez je bolji od Cigrinskog za sad po statistikama je bolji cak i od Puyola al sjeti se jednom jaranu iz razreda sam reko Marquez se oporavio od povrede kaze on kud on da se oporavi kad kod on igra Barcelona il izgubi il bude nerijeseno 8-)
Cigrinski ce se uklopiti,al ne moze odmah...Tehnicki je jak igrac za defanzivnog igraca a to se cijeni...Samo lagano... nije hića,nigdje nam se ne zuri. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 09 dec 2009, 14:16

Imal kakav link veceras za utakmicu :?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 14:17

Gerrard Pique je napisao/la:Imal kakav link veceras za utakmicu :?
nema ni pola tri. sacekaj, bit ce kasnije dobrih linkova.

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 09 dec 2009, 14:28

Wolverine je napisao/la:
Ja se vec sad spremio da gledam 8-) salim se ba u kolko se igra utakmica znam da je ranije od ostalih :?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 dec 2009, 14:29

Ma nije ranije, igramo standardno 20 i 45...nije ovo Kazan :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 dec 2009, 14:30

Wolverine je napisao/la:
Ja se vec sad spremio da gledam 8-) salim se ba u kolko se igra utakmica znam da je ranije od ostalih :?
nije ranije, 20.45. barem po eurosportu, a i u kladionici sam vidio da je 15 do devet.

i meni je bilo cudno.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 dec 2009, 14:35

Sajoni je napisao/la:
Cigrinski ce se uklopiti,al ne moze odmah...Tehnicki je jak igrac za defanzivnog igraca a to se cijeni...Samo lagano... nije hića,nigdje nam se ne zuri. ;)
ma ja, ionako ove godine ne moze igrati u ligi prvaka ;)
Volim te Bosno!!!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 09 dec 2009, 14:37

cuj ranije pa nije kazan :D kako god barcina je pobjeda...prognoza 1-3...i veceras inter najmanje 2 gola razlike pa nek se ovi istocnjaci suse i puse na hladnoci :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.