FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav crni Spalević,bolje mu je da se ne pojavljuje na Grbavici jer se nece dobro provesti sigurno.
Nema ništa od toga,ipak nam nije klub spao na tako niske grane pa da dovodimo deklarisane nacionaliste.
Nema ništa od toga,ipak nam nije klub spao na tako niske grane pa da dovodimo deklarisane nacionaliste.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Spalević
HELL NO
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta ima veze sto se krstio? Ako je pravi vjernik onda je i dobar covjek i to sto se krsti NIJE nista lose. To je u duhu katolicanstva i nema veze sa onim sto je Spalevic uradio. Ne treba nikom da smetaju igraci koji se krste ili igraci koji uce na terernu ma gdje god oni to radili. Moras napraviti razliku izmedju covjeka koji se krsti i covjeka koji dize 3 prsta prema navijacima ..harinjo je napisao/la:ma ja a kad se denis mudrinić prije nego što će doći u ŽELJU pao na koljena i krstio na sjevernoj tribini kad je dao go to ništdođe kod nas i nikom ništa a osuđujete spalevića
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pa jel spalevic stvarno dizao tri prsta? znal iko?
- eliminator
- Kontakt:
jes bio najbolji strijelac kad je davao po 11 golova iz penalanjofra je napisao/la:samo taj je bio najbolji strjelac 2 ili 3 sezone uzastopnoeliminator je napisao/la:j.ebo ti napadaca koji gol jedino zna da da iz penalaTheManiacs je napisao/la:Znam da ga mrze navijaci al` jbg dobro bih nam dosao
Stole iz Bora je napisao/la:Sta ima veze sto se krstio? Ako je pravi vjernik onda je i dobar covjek i to sto se krsti NIJE nista lose. To je u duhu katolicanstva i nema veze sa onim sto je Spalevic uradio. Ne treba nikom da smetaju igraci koji se krste ili igraci koji uce na terernu ma gdje god oni to radili. Moras napraviti razliku izmedju covjeka koji se krsti i covjeka koji dize 3 prsta prema navijacima ..harinjo je napisao/la:ma ja a kad se denis mudrinić prije nego što će doći u ŽELJU pao na koljena i krstio na sjevernoj tribini kad je dao go to ništdođe kod nas i nikom ništa a osuđujete spalevića
Stole,ovo si jako dobro napisao,ogromna je razlika kada se covjek prekrsti ili kada radi ono sto je Spalevic uradio,pitanje vjere svakog covjeka ponaosob je apsolutno licna stvar i nemamo pravo pricati o tome u losem kontekstu,bez obzira sto je to tada bilo osjetljivo vrijeme za sve narode...velika je razlika izmedju Mudrinica,Silica i Spalevica i tu nema dileme...
Spalevic je igracina kada vidimo realno,jako dobra tehnika,odlicno gradjenje,neki kazu da je dosta golova dao iz penala,ali je cinjenica da se dosta penala i napravilo na njemu,bio bi on pojacanje,mada se ipak nadam da cemo pronaci neko drugo rjesenje,po meni treba nam golman,bez obzira sto je Sehic takav kakav je i sto je nase dijete,momak evidentno ne napreduje a mozemo reci da vec ima odredjeni broj utakmica i ne treba ga gledati po njegovoj mladosti nego po napretku,treba mu dobra konkurencija...lijevi bocni koji bi trebao biti konkurencija Radovanovicu,ofanzivni vezni,mangup koji zna da proturi loptu,onaj zadnji pas,i jedan pravi napadac,onako malo brzi,koji zna napraviti haos u protivnickoj odbrani i koji moze da siri igru na stranu,da se otvara,neko ko je slican Guvi kada je bio u pravoj formi jer vec imamo staticne Mesanovica i Lazara,koji su znalci sa loptom,ali oni staticni igraci,koje dobar stoperski par moze bez problema zaustaviti
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Deblokirana sredstva UEFA-e
Novac dobili Zeljeznicar, Zrinjski, Slavija, Radnik (B), Buducnost i Siroki Brijeg
Evropska fudbalska federacija (UEFA) deblokirala je novcana sredstva namijenjena NSBiH za Program razvoja omladinskog fudbala u nasoj zemlji. Nakon sto su ispunili odgovarajuce obrasce, Zeljeznicar, Zrinjski, Slavija, Radnik
(Bijeljina), Buducnost (Banovici) i Siroki Brijeg vec su primili novac.
Novac dobili Zeljeznicar, Zrinjski, Slavija, Radnik (B), Buducnost i Siroki Brijeg
Evropska fudbalska federacija (UEFA) deblokirala je novcana sredstva namijenjena NSBiH za Program razvoja omladinskog fudbala u nasoj zemlji. Nakon sto su ispunili odgovarajuce obrasce, Zeljeznicar, Zrinjski, Slavija, Radnik
AMAR OSIM
Koga briga u sta vjeruje...barem mi nikad nismo imali problema sa tim...ali ovaj je sasvim drugi par soknica...
On nam ne treba, pa makar dzaba dolazio...
On nam ne treba, pa makar dzaba dolazio...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueSharks
- Kontakt:
Koliko love ide nama.Opet je nacionalni ključ bio glavni za raspodjelu love, samo ne znam što Širokom daju lovu, em imaju i previše, em što u oml.pogonu imaju igrača koliko mi samo u pionirimaStole iz Bora je napisao/la:Deblokirana sredstva UEFA-e
Mene sve više strah fata da Žujo nije došao zbog ovih para što nam dolaze, evo od uefe, od grada, i najvažniji od tvelikih transfera koji bi trebali uslijedeiti, nedo ti bog Žujo da nas pokradeš
Strauss Junior
Razlika je kad se neko prekrsti to nije problem,svako ima svoju vjeru i to treba raditi,ali dizati tri prsta koliko znam nema veze sa vjerom i to jos provocirati ostale sa njima je zalosno!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Koliko naprđivanja a pretpostavljam da vas dosta i ne zna šta predstavljaju 3 prsta, džabe je Bistrik opominjao
A Rovčanina ne treba nipošto otpisivati samo se bojim da sad ne bude više sklon povredama, nešto kao Roben kojeg se Chelsea otarasio kulturno
A Rovčanina ne treba nipošto otpisivati samo se bojim da sad ne bude više sklon povredama, nešto kao Roben kojeg se Chelsea otarasio kulturno
Željo - My first love!!!
Nema veze nacionalni kljuc sa ovim...ne odredjuje savez koliko novca ide nego UEFA...koliko sezona premijerligas toliko para (koliko se sjecam tako je bilo u prvom clanku vezanim za ove solde)...BlueSharks je napisao/la:Koliko love ide nama.Opet je nacionalni ključ bio glavni za raspodjelu love, samo ne znam što Širokom daju lovu, em imaju i previše, em što u oml.pogonu imaju igrača koliko mi samo u pionirimaStole iz Bora je napisao/la:Deblokirana sredstva UEFA-e
(Bijeljina), Buducnost (Banovici) i Siroki Brijeg vec su primili novac.![]()
![]()
Mene sve više strah fata da Žujo nije došao zbog ovih para što nam dolaze, evo od uefe, od grada, i najvažniji od tvelikih transfera koji bi trebali uslijedeiti, nedo ti bog Žujo da nas pokradeš![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto jest jest. S obzirom da je informacija "rekla-kazala" i previse mu se prostora daje na ovom pdf-u.kosewsko hill je napisao/la:Koliko naprđivanja a pretpostavljam da vas dosta i ne zna šta predstavljaju 3 prsta, džabe je Bistrik opominjao![]()
P.S. Sto se tice tri prsta, da nema neke veze sa poglavnikom i NDH ..
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
S tim da info nije ni potvrdjena(od mog izvora,a ni od kalimero-a)svaki slijedeci post o ponosu lukavice bice obrisan 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bas me zanima koliko ce para dobiti Zeljo do Uefe ?? Zna li neko pribliznu cifru ?
juveboy je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para dobiti Zeljo do Uefe ?? Zna li neko pribliznu cifru ?
Eto...Iker C je napisao/la:Nakon deblokiranja sredstava za omladinski nogomet: UEFA bh. klubovima uplaćuje 1.700.000 marakaFoto: Didier TorchePiše: Jasmin Ligata21/11/09 08:23Najviše novca za Želju, Sarajevo, Čelik i ostale timove koji su cijelo vrijeme bili u elitnom razredu bh. fudbala (oko 130.000 KM), dok će Rudar iz Ugljevika, koji je u PL proveo samo jednu sezonu dobiti oko 6.000 euraPjesma "Ko bi rek'o čuda da se dese", nije primjenjiva samo na uspjehe naše reprezentacije, već i na posljednja dešavanja na relaciji N/FSBiH, odnosno UEFA - klubovi Premijer lige.
Naime, nakon što je UEFA, ponajviše zahvaljujući lobiranju selektora Miroslava Blaževića, deblokirala sredstva namijenjena za omladinski nogomet, jučer je u Sarajevu održan sastanak premijerligaških klubova sa predstavnicima Svjetske i Evropske nogometne Federacije Mohammedom Taaom iz Alžira, te Švicarcem Patrickom Simonom.
Taa, šef UEFA odjela za pomoć omladinskim klubovima, direktorima bh. timova objasnio je proceduru oko uplate deblokiranih sredstava. Zanimljivo je da će UEFA zaobići N/FSBiH i sredstva za razvoj omladinskih škola uplatiti direktno na račune timova, a pravo na novac ima 26 klubova koji su proteklih nekoliko godina igrali u Premijer ligi.
Tako će, recimo, najviše novca dobiti Željezničar, Sarajevo, Čelik i ostali timovi koji su cijelo vrijeme bili u elitnom razredu bh. fudbala. Na njihove račune biće uplaćeno oko 130.000 KM, dok će Rudar iz Ugljevika, koji je u PL proveo samo jednu sezonu dobiti svega 6.000 eura.
UEFA će, na ime pomoći za omladinski nogomet, premijerligaškim klubovima uplatiti ukupno 1.700.000 maraka i to već početkom decembra, a klubovi će određen dio novca uplatiti Savezu, koji je u vrijeme blokade isplaćivao službena lica.
Također, UEFA je odblokirala oko i osam miliona maraka namijenjenih za trening centar u Zenici, čija bi izgradnja trebala početi u martu 2010. godine, nakon što Savez ispuni određene zadatke, koji su postavljeni pred njega.
Ja mislim da će ovi što su igrali sve sezone od ujedinjenja dobiti po 71 000€, negdje sam prošitao samo se ne sjećam gdje. Nisu to neke velike pare.juveboy je napisao/la:Bas me zanima koliko ce para dobiti Zeljo do Uefe ?? Zna li neko pribliznu cifru ?
@ plava ajkula: Ne vidim zašto bi Željo trebao dobiti više od recimo Širokog? Nije vam Široki kriv ako ima više para (što ne vjerujem, samo oni izgleda pametnije troše) Pa u većem ste gradu i ako su sposobni u upravi sigurno mogu dobiti puno više para od sponzora i gradskih institucija, pogotovo za omladinski pogon.
normalno da je drzao dao go kad je simo bio trener na grbavici i 3 prsta trci blizu sjeverne tribinedizdaa22 je napisao/la:pa jel spalevic stvarno dizao tri prsta? znal iko?
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
aha znaci 130 000KM nek damo savezu 10 000 za sve neke gluposti sta pise tamo neam pojma ostaje nam dovoljno da kupimo dva tri extra igraca zebi mozda malo vise para damo da se ne misli previse
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
.,:!? itd
Trenutno korisnika/ca: darkangel4, RoadRunner85 i 32 gosta.