Steta,nadao sam se da ces me bas ti obradovati.П.П.С. " су "...
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
" ја ' се $ $ - ", јер су супер, ? $ $ ' пара " за '. Овај ? је посуђен " &
? $, $ све ово с $ стране.
" је $ ", Арена је - ? "-топ, ова у % је ? сређена, у Сарајеву је " ? &.
$ ' " те нове $, првенство је $ -. Ово је ' $ за све нас.
П.С. " се ?, " у &. & за & " је његова ствар... $ се " $ % ' $ " " центар & "...

П.С. " се ?, " у &. & за & " је његова ствар... $ се " $ % ' $ " " центар & "...
? своје, % туђе!
Ovo je Bond sa Indexa da j.ebe rak raka. Mućko đubre provokatorsko.milekitic je napisao/la: Ma ti si sigurno jedan komplesas s indexa.Govori jesi li Bond ili Klicko smrade jedan

ris je napisao/la:" ја ' се $ $ - ", јер су супер, ? $ $ ' пара " за '. Овај ? је посуђен " &![]()
Skenderija je isto sredena izbacene su one drvene tribine na razvlacenje sad su modernije i elektronski se izvlace podloga je ekstra uglavnom vidjet cete kad pocne knock out faza super su je usminkali jos ima malo detalja za uraditi i bice spremna

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- skyisthelimit
Pa zar se igra i u Skenderiji ? Nisam znao, mislio sam da je samo Zetra u opticaju. Cudi me da nema oficijelna stranica za ovo prvenstvo, jer fkt nigdje ne mozes naci podatke o ovom prvenstvu..
Gdje je finale, u Zetri ?
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 16 jul 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Sinoć je falilo malo sreće i koncentracije al' večeras su momci pokidali. Nadam se da će i Janeze razgulit sa barem 2-3 razlike, za ostale se ne bojimo.
Sarajlije pojačajte malo tu posjećenost, sramota je. Iftar je pola sata prije utakmice, stigne se na oboje, ili se barem zakasni na utakmicu.
Banja Luka za sad najjača.

Sarajlije pojačajte malo tu posjećenost, sramota je. Iftar je pola sata prije utakmice, stigne se na oboje, ili se barem zakasni na utakmicu.

- skyisthelimit
Evo nasao sam, valjda je ovo oficijelna stranica
http://www.handballbih2013.ba/WRC2013/en/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.handballbih2013.ba/WRC2013/en/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
Vidi stranice, nema je na 3 googla. Vidim SEO ekspert uradio posao.skyisthelimit je napisao/la:Evo nasao sam, valjda je ovo oficijelna stranica

evo i fejs
https://www.facebook.com/HandballBiH2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 16 jul 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Men%2 ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false;skyisthelimit je napisao/la:Pa zar se igra i u Skenderiji ? Nisam znao, mislio sam da je samo Zetra u opticaju. Cudi me da nema oficijelna stranica za ovo prvenstvo, jer fkt nigdje ne mozes naci podatke o ovom prvenstvu..
Sve sto trebas da znas, sve.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Treba i podrska sa tribina nasim momcima..siguran sam da bolje igraju kada pocne navijanje..ulaz je besplatan i ne vidim razlog kod raje

Evo i ove nase druge repke

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 16 jul 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Aco,je li ono direktor reprezentacije vodja navijaca? 
Svaka mu cast.

Svaka mu cast.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
@Yucca
$, то су све " " & је ово првенство $..
$ не " $ су " све оне """ $ $ спонзора, & % су " сто, ?, ? за резерве...
То је у " ? ¥ " старо 40 $, а $ је &`о "...
$, то су све " " & је ово првенство $..

$ не " $ су " све оне """ $ $ спонзора, & % су " сто, ?, ? за резерве...
То је у " ? ¥ " старо 40 $, а $ је &`о "...
? своје, % туђе!
- skyisthelimit
Ako bi pobjedili Sloveniju mogli bi na prvo mjesto jer nakon toga dolaze 2 lakse utakmice protiv Kongoa i Argentine. Time bi nam cetvrtfinale bilo na dohvat, mada ne bilo lose ni da drugi zavrsimo iako je situacija u grupi D izjednacena. Vazno je izbjeci samo Svedsku i Spaniju.
15.10 - 15.06 ...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tooooo za pobjedu... bio vani pa sam oduševljen gledajući rezultate... svaka čast momcima, možda se desi nekakvo čudo! 

Hayley <3
Ko bi reko cuda da se dese, pa BiH medalju odnese!badblueboylivno je napisao/la:Tooooo za pobjedu... bio vani pa sam oduševljen gledajući rezultate... svaka čast momcima, možda se desi nekakvo čudo!

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jul 2013, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Odbrana, odbrana i samo odbrana
Čestitke momcima, prvih 15 minuta drugogo poluvremena je za anale
Mađarska ništa specijalno kao što sam i rekao na poluvremenu, sve je do naše psihe, valjda će neko raditi sa ovim mocima u ovom danu pauze na poboljšanju koncentracije
Utakmica vrhunska za rukometne sladokusce, odbrana kao iz udžbenika, igrači pucaju od snage, velika želja je prisutna da se što bolje predstave svijetu.Imamo super generaciju nadam se da je nećemo prokockati
Serdarević iskače kao neki čovjek odluke, ipak je to odbrana sa Miličevičem na prednjem i Milas-Bezbradica-Halilković na halfovima, lahko je nešto i odbraniti kad imaš deset isforsiranih šuteva pod prijetnjom pasivnog sa deset metara,naravno da ne umanjujem dobru partiju golmana, ali prije svega je ovo pobjeda kolketiva
EDIT:
Ereš će biti vrhunsko krilo, koja hladnokrvnost sa samo 18 godina

Mađarska ništa specijalno kao što sam i rekao na poluvremenu, sve je do naše psihe, valjda će neko raditi sa ovim mocima u ovom danu pauze na poboljšanju koncentracije

Utakmica vrhunska za rukometne sladokusce, odbrana kao iz udžbenika, igrači pucaju od snage, velika želja je prisutna da se što bolje predstave svijetu.Imamo super generaciju nadam se da je nećemo prokockati

Serdarević iskače kao neki čovjek odluke, ipak je to odbrana sa Miličevičem na prednjem i Milas-Bezbradica-Halilković na halfovima, lahko je nešto i odbraniti kad imaš deset isforsiranih šuteva pod prijetnjom pasivnog sa deset metara,naravno da ne umanjujem dobru partiju golmana, ali prije svega je ovo pobjeda kolketiva

EDIT:
Ereš će biti vrhunsko krilo, koja hladnokrvnost sa samo 18 godina

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako nam padaju kocke inače u životu, uzeli bi onu drvenu medalju.sajo10 je napisao/la:Ko bi reko cuda da se dese, pa BiH medalju odnese!badblueboylivno je napisao/la:Tooooo za pobjedu... bio vani pa sam oduševljen gledajući rezultate... svaka čast momcima, možda se desi nekakvo čudo!![]()

Ovo bi mogla biti jedna lijepa sportska priča... okrenuti pet razlike protiv Mađara je veliko, jako veliko. Oduševljenje.
Hayley <3
Zasto Zulfic nije igrao drugo poluvrijeme nikako ? 
Bio sam na utakmici, vise raje nego u nedjelju i puno bolja atmosfera a momci su ginuli. Svaka im cast.

Bio sam na utakmici, vise raje nego u nedjelju i puno bolja atmosfera a momci su ginuli. Svaka im cast.
Malinović: Tri smo nacije, ali jedna duša! Svi za BiH
Juniroska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2. kolu grupe C Svjetskog prvenstva u Zetri je savladala Mađarska. Naši mladi rukometaši loše su ušli u suret, na poluvremenu su imali zaostatak od pet golova, no u drugom dijelu su odigrali fenomenalno i na kraju su zasluženo slavili.
Dosije
"Mislim da smo zbog rezultata iz prve utakmice sa Južnom Korejom loše otvorili duel sa Mađarskom. Ništa nam nije polazilo za rukom, no onda smo se 'skupili' u svlačionici i vidjeli ste šta se desilo", za SportSport.ba je istakao predvodnik ove generacije Dejan Malinović.
"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.
Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.
"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."
NEMA DALJE OVAJ ZADNJI DIO

Juniroska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2. kolu grupe C Svjetskog prvenstva u Zetri je savladala Mađarska. Naši mladi rukometaši loše su ušli u suret, na poluvremenu su imali zaostatak od pet golova, no u drugom dijelu su odigrali fenomenalno i na kraju su zasluženo slavili.
Dosije
"Mislim da smo zbog rezultata iz prve utakmice sa Južnom Korejom loše otvorili duel sa Mađarskom. Ništa nam nije polazilo za rukom, no onda smo se 'skupili' u svlačionici i vidjeli ste šta se desilo", za SportSport.ba je istakao predvodnik ove generacije Dejan Malinović.
"Mi smo jedna velika porodica, mjesecima smo zajedno i znao sam da je samo pitanje vremena kada ćemo 'eksplodirati". U Bosni i Hercegovini desetak godina vlada rukometna kriza i uvjeren sam da ćemo mi biti ti koji ćemo vratiti osmjeh na lica svih bh. ljubitelja rukometa. Imali smo i dobru podršku, a mislim da će protiv Slovenije na tribinama biti još više navijača. Zahvalio bih se svima, Sarajlijama, ljudima iz manjih mjesta, Goražda, Maglaja, Zavidovića. Mnogo nam znači njihova podršku", dodao je Malinović.
Iako je povrijeđen Malinović nije mogao svoje saigrače ostaviti na cjedilu, a kako sam kaže za naš portal, nositi državni dres za njega je svetinja.
"Rekao sam vam već, mi smo porodica i svi ćemo za Bosnu i Hercegovinu na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to."
NEMA DALJE OVAJ ZADNJI DIO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.