Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Borbena utakmica izmedju Kuvajta i Brazila.Bilo je neizvjesno na terenu do zadnjeg momenta.Bila je i manja grupa navijaca brazila dok je objektivna zenicka publika bila na strani Kuvajta.Na kraju je dosllo i do tue izmedju igraca al na kraju je sve dobro zavrsilo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kenonan ja stvarno nemam pojma sto ti uopste pises, meni nikad nije palo napamet da odem na neki portal prefiksa hr pa da kenjam ljudima u pola noci. Pusti nas da se radujemo pobjedi i goni se...
Uzivaj u igrama svoje reprezentacije drage i postedi nas, tj svoje frustracije i neosanjani san od tome kako se ova drzava komada lijeci kod doktora
Uzivaj u igrama svoje reprezentacije drage i postedi nas, tj svoje frustracije i neosanjani san od tome kako se ova drzava komada lijeci kod doktora

Ma ti si sigurno jedan komplesas s indexa.Govori jesi li Bond ili Klicko smrade jedanKenonan je napisao/la:Ne vidim zasto bi navijaci Hrvatske imali komplekse u rukometu, posebno juniorskom.
Europske juniorske medalje
Svjetske juniorske medalje
na dosad odigranim prvenstvima
Malo parlamentarnosti pokazati, ovo je koliko vidim tema o svjetskom juniorskom prvenstvu.
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
E ovo je lijepo bilo vidjeti...Bilo bi i juče ovako da sudije nisu pravile greske na nasu stetu - nebrojeno puta smo se ovako mogli odlijepiti da su neke stvari svirali kao faul u napadu + nepostojeci sedmerci koji su koreance vracali...
Danas sudjenje dobro...golmani na nivou, motiv - zelja i pozrtvovanost na nivou i rezultat nije izostao
Uglavnom sutra protiv slovenaca...svi u zetru
Mene da se pita - ja bih Grbavca i Tahirovica za A-tim i sve ove klince preselio u A-tim poslije ovog SP-a!
Neke bih na cekanje, ali bih vecinu (cca 80%) u A-tim i svim starijim od 25 godina se zahvalio i radikalno podmladio A reprezentaciju!!!
Nema se tu sta cekati vise!
Danas sudjenje dobro...golmani na nivou, motiv - zelja i pozrtvovanost na nivou i rezultat nije izostao

Uglavnom sutra protiv slovenaca...svi u zetru

Mene da se pita - ja bih Grbavca i Tahirovica za A-tim i sve ove klince preselio u A-tim poslije ovog SP-a!
Neke bih na cekanje, ali bih vecinu (cca 80%) u A-tim i svim starijim od 25 godina se zahvalio i radikalno podmladio A reprezentaciju!!!
Nema se tu sta cekati vise!
Jašta radiLloriS je napisao/la:Ovi u Vikicima kod Bihaca imaju letove po 40 metara i to skije od roletni sebi praveYucca je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.
Nego *ebo njih. Naši momci su pokazali da nas čeka svijetla budućnost kada je rukomet u pitanju, i ovo je još jedan dokaz da se dižemo u svim sportovima. Fudbal deranje, košarka isto, rukomet, još kad krene vaterpolo repka gdje će nam kraj biti.
GAZI BOSNO GAZI!
Vaterpolo![]()
![]()
![]()
![]()
jos i skijanje da nam krene kakva Janica i bakraci Janeze vec tucemo u skokovima ovi u Vikicima bez skakaonice skacu vise od Janeza
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nemogu jos da vjerujem kakvo drugo poluvrijeme nasih momaka..mislim da imamo 2 poziciju ,do nas je da to odradimo..bice tesko protiv janeza,malo srece i vise navijanja nasi momci mogu iznenaditi..veceras pohvale za sve nase momke,bilo je lose prvo poluvrijema,al u drugom su raznijeli Madjare..sretno u srijedu i sto vise publike da dodje..vjerujte ovi momci mogu jos vise.
Ne znam što nekome smeta navijač Hrvatske na temi "Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH"?
Treba da nam bude čast što neko takav posjećuje kvalitetnu BH sportku web stranicu i na njoj izražava svoju radost.
Čestitam sportsport-u na ažurnosti i sportskom duhu! A bilo bi mi drago da sretnemo Hrvatsku u finalu... može i Srbija... sve jedno.
Treba da nam bude čast što neko takav posjećuje kvalitetnu BH sportku web stranicu i na njoj izražava svoju radost.
Čestitam sportsport-u na ažurnosti i sportskom duhu! A bilo bi mi drago da sretnemo Hrvatsku u finalu... može i Srbija... sve jedno.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Pogresno si skroz svatio ali slazem se stobom. No jedno je pisati o svojoj repci a jedno je ulaziti na teme i s*ati kako ovaj nebi imo mjesta tu, ovaj je tako dobar. Mi smo najbolji ma ko ste vi... Kontas burazeru?AYAN je napisao/la:Ne znam što nekome smeta navijač Hrvatske na temi "Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH"?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velika je razlika izmedju navijaca Hrvatske i muckog provokatora...
Lijepo je to...čestitke susjedima u Hrvatskoj a Bosna i Hercegovina će se valjda ugledat na Hr pa ulagat više u sport bit će i to abdKenonan je napisao/la:Ne vidim zasto bi navijaci Hrvatske imali komplekse u rukometu, posebno juniorskom.
Europske juniorske medalje
Svjetske juniorske medalje
na dosad odigranim prvenstvima
Malo parlamentarnosti pokazati, ovo je koliko vidim tema o svjetskom juniorskom prvenstvu.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Koliko ste zapeli za Miličevića , a momak imao šut 1/2 , a dobro imao je još pokoju tehničku grešku
, Skopljak izgleda nije ni prijavljen za grupu , vjerovatno će ga od osmine vratiti u ekipu , a možda Memića odmorit' 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Ne može bez politike proći ni jedan sportski događaj ovde kod nas,nema šanse....Može 1000 ljudi da priča o sportu,dovoljna je jedna budala da baci upljuvak i rasprava ide u drugom smjeru...Pored sjajnih postova što se tiče rukometa ovde(i čega bi se i jedino trebalo ticati) pročitao sam i toliko idiotluka,pa imam osjećaj kao da je 1995.,96.,97...a ne 2013.Imam osjećaj da su manje tenzije i netrepeljivost bila tada nego sada
Nek svako navija za koga hoće i bude ono kako se osjeća i naravno da bude objektivan koliko - toliko kad su u pitanju uspjesi njegove,a nesupjesi "tuđe" reprezentacije.

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
hrvatska ima i sa nasim hercegovcima i bez njih uvijek dobre talente i ja im cestitam na tome, ali ovdje se radi o nasoj reprezentaciji i svaka cast nasim momcima!!
- skyisthelimit
Jesu li kongoanci i danas igrali u nasim dresovima ? Kako li ce biti protiv nas, svi u BiH opremi 

15.10 - 15.06 ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jesuskyisthelimit je napisao/la:Jesu li kongoanci i danas igrali u nasim dresovima ? Kako li ce biti protiv nas, svi u BiH opremi

Jesil' to i ti komsija pa nisi skontao da ovaj "keno" provocira ?AYAN je napisao/la:Ne znam što nekome smeta navijač Hrvatske na temi "Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH"?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da li neko zna jesu li ovi semafori kupljeni ili iznajmljeni?
Kao da je neko ovdje pisao da ce biti iznajmljeni.
Bila bi prava stvar kada bi ostali uz one podloge.
Kao da je neko ovdje pisao da ce biti iznajmljeni.
Bila bi prava stvar kada bi ostali uz one podloge.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
" " ¥ &, " ? " се ? са -5 " на & $ 25-22 $ "...
$, $ " је ? ово првенство
П.С. " оно % ' " " & $ је " ? по ". То је сјајна " $ $ ?, " уз ' - $ ? $. &, у ' ", све $ теже...
П.П.С. " су "...
$, $ " је ? ово првенство

П.С. " оно % ' " " & $ је " ? по ". То је сјајна " $ $ ?, " уз ' - $ ? $. &, у ' ", све $ теже...
П.П.С. " су "...
Zadnja izmjena: ris, dana/u 15 jul 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
? своје, % туђе!
-
- Kontakt:
da li je neko snimio utakmicu da nam pls stavi na download?
hvala i selam svima
hvala i selam svima

- moustapha
- Kontakt:
Bio sam veceras na utakmici i stvarno mogu reci da su ovi momci ponos drzave. Kako se samo bore. Nadam se da ce ovi rezultati privuci jos veci broj ljudi u srijedu da ih podrze, jer bi to po svemu mogla biti najvaznija utakmica.
#divovi
Najbolji odgovor provokatoru je ignorisanje...sajo10 je napisao/la:Pogresno si skroz svatio ali slazem se stobom. No jedno je pisati o svojoj repci a jedno je ulaziti na teme i s*ati kako ovaj nebi imo mjesta tu, ovaj je tako dobar. Mi smo najbolji ma ko ste vi... Kontas burazeru?AYAN je napisao/la:Ne znam što nekome smeta navijač Hrvatske na temi "Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH"?

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.