Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma nemamo za Jovetića 30, odakle nam 45 za Suareza, nismo mi ko inter pa da dovedemo Cavanija preko noći.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Relano je očekivati nekoga po strani gdje je do sad krpio Asamoah.
Poslije njega, ako i dođe neki igrač, moguće da će biti Nani...
Poslije njega, ako i dođe neki igrač, moguće da će biti Nani...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Trequartista je napisao/la:Ma nemamo za Jovetića 30, odakle nam 45 za Suareza, nismo mi ko inter pa da dovedemo Cavanija preko noći.

Jbg, ali imamo zato 4 kubika drva iz napada za neki trade

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Pa nije tebe bilo neko vrijeme na forumu, sračunali smo mi to sve fino, od novca od plata i prodaje viška možemo sebi priuštiti još jedno top playera, a opet valja ovo rasprodati, to je već malo teži zadatak. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
telad su ono: Matri, Vucinic/Djovinko i 15-20 miliona i pristali bi
napisano prije godinu dana, Suarez je rjesenje svih nasih muka
al nema ba od tog nista, sad kad budala Ibru dovede hehehe

napisano prije godinu dana, Suarez je rjesenje svih nasih muka

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Consigliere
- Kontakt:
Vi trebate jacu ligu
Francuska je blizu

Francuska je blizu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odlaskom Giaccherinija vjerovatno Asamoah ulazi kao back up u sredinu, sto mu i jest priordna pozicija. Treba nam lijevi bek kojem ce back up biti Peluso/De Ceglie i Chiellini po potrebi.
Prodati:
Melo 5-6 mil. €
Ziegler 3 mil. €
De Ceglie 3 mil. €
Quagliarella/Matri 8 mil. €
Giaccherini 7 mil. €
Isla 7 mil. €
Otprilike dakle zarada od 25 mil. €.
To bi bilo dovoljno za kvalitetnog lijevog beka, te eventualno krilnog napadaca u slucaju da prodamo i Quagliarellu i Matrija. Ne bi bilo lose rijesiti se Padoina za koji milioncic cime bi Caceres dobio vise prostora da se rotira sa Lichtom, ali voli njega Conte. Licno bih ostavio i Islu koji moze i u sredini igrati jer logicno je da se ne mozes dokazati kad nemas kontinuitet koji je potreban nakon teske povrede, a u njemu jos ima potencijala.
Koliko mi dadosmo za Padoina i Pelusa?
Prodati:
Melo 5-6 mil. €
Ziegler 3 mil. €
De Ceglie 3 mil. €
Quagliarella/Matri 8 mil. €
Giaccherini 7 mil. €
Isla 7 mil. €
Otprilike dakle zarada od 25 mil. €.
To bi bilo dovoljno za kvalitetnog lijevog beka, te eventualno krilnog napadaca u slucaju da prodamo i Quagliarellu i Matrija. Ne bi bilo lose rijesiti se Padoina za koji milioncic cime bi Caceres dobio vise prostora da se rotira sa Lichtom, ali voli njega Conte. Licno bih ostavio i Islu koji moze i u sredini igrati jer logicno je da se ne mozes dokazati kad nemas kontinuitet koji je potreban nakon teske povrede, a u njemu jos ima potencijala.
Koliko mi dadosmo za Padoina i Pelusa?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mozda po 5 miliona ... milion gore dole. Solidni su to igraci. Fini za back-up a rade ko konji. Trude se maksimalno. Ne bi to Conte tek tako doveo u klub. Trenirao ih je i prije Juventusa, pa im zato i vjeruje.
Po ovome sada, Djake je otisao, Melo i Ziegler takodje, Isla ide 99%, Matri i Quaglia su veoma trazeni sto me iznenadjuje. Norwich, Sunderland, Everton, Zenit, Napoli, Lazio, Milan itd. itd. Svi ih traze. Jedino De Ceglia niko ne zeli haman.
Ali jasno je kako Marotta ima jasnu namjeru da se rijesi viska.
Po ovome sada, Djake je otisao, Melo i Ziegler takodje, Isla ide 99%, Matri i Quaglia su veoma trazeni sto me iznenadjuje. Norwich, Sunderland, Everton, Zenit, Napoli, Lazio, Milan itd. itd. Svi ih traze. Jedino De Ceglia niko ne zeli haman.
Ali jasno je kako Marotta ima jasnu namjeru da se rijesi viska.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Criscitiello:"Zenit je ponudio 12 miliona za igraca i Matriu 3.5 miliona platu. Juventus je prihvatio ponudu ali Matri zeli ostati u Italiji."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
To je problem kod nagomilanih polovnjaka, nece to da makne, moras krampom otjerat ko Iaquinta i slicni.Andrej je napisao/la:Criscitiello:"Zenit je ponudio 12 miliona za igraca i Matriu 3.5 miliona platu. Juventus je prihvatio ponudu ali Matri zeli ostati u Italiji."
Melo izgleda za 4,5 mil u Galatu.
Dakle, Giacch 8 mil, Isla 7, Melo 4,5.
Skoro 20 miliona, daje jos Quaga ili Matria prodat i Ziglera i to je dobrih 25 miliona ako ne i vise i uletit za sta kvalitetno.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako je sluzbeno, samo neka nama jave, idemo mi po njega da mu par stvarcica objasnimo pa ces da vidis kako ide u Rusiju i to pjeske.Carli je napisao/la:Čuj 12M, nemoj da ga odnesem.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg marota je obecao 2 top playera
.. Ljorente se tu ne racuna jer je obecanje dato poslije njega, Tevez je dosao za smijesnu cifru i to je jedan, sad cekamo tog drugog (Nani).
ali naravno prije toga prodati Kvaljarelu, Matrija, Mela, Ciglera i Islu. Iako je bolji igrac od Padoina sigurno , na njemu se vidjelo da nije sretan na terenu i da nije to to. Za Cile je to opet bio skoro pa onaj stari Isla, dok kod nas ko mu.da..

ali naravno prije toga prodati Kvaljarelu, Matrija, Mela, Ciglera i Islu. Iako je bolji igrac od Padoina sigurno , na njemu se vidjelo da nije sretan na terenu i da nije to to. Za Cile je to opet bio skoro pa onaj stari Isla, dok kod nas ko mu.da..
- Trequartista
- Kontakt:
Ja mislim da je konačni cilj bio Jovetić, ali eto Cityu su očigledno propali neki planovi, tj. Cavani pa će vrlo brzo riješiti Jovetića, tako da nama ostaje neka druga opcija, sad tačno ne znam koja, otkako je došao Ogbonna ne dovodimo se ni s kim u vezu.
Da je što prije lovu skupiti pa da barem još jednom probamo dovesti Jovetića.
Da je što prije lovu skupiti pa da barem još jednom probamo dovesti Jovetića.
Jovetić u MCFC
šteta..šmrrcccc

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Jovetić je već igrač City-a. Večeras je potpisao, tako da se treba završiti svaka diskusija na ovu temu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Meni je kod Jovetica jedino zao njegovih godina. Tevez 29, Vucinic29, Ljorente skoro pa 29, dobro bi nam tu dosao jedan mladji igrac iz Serije A u napadu tipa Jovetica. A ovo ostalo, jeste dobar igrac ali ne volim staklene igrace. Mladost bi mu bila najveci adut ali cijena za Juve previsoka. Nekako mi je draze sto Marota nije platio 30 mil za njega nego da jeste dao tolike pare. Ako ih vec imamo bolje sabrat jos malo pa pokusat na Suareza napast pa sta bog da.
ne bih se protivio ni Alexisu ili u krajnjoj nuzdi Naniju da se Konteu pojacaju opcije za 4-3-3 formaciju.
ne bih se protivio ni Alexisu ili u krajnjoj nuzdi Naniju da se Konteu pojacaju opcije za 4-3-3 formaciju.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.