Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

moRAja
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la moRAja » 15 jul 2013, 22:46

Papastathopoulos je napisao/la:Drugo poluvrijeme 14:5 za BiH :-o

Svaka cast momci

Al fakat, al fakat, onaj milicevic je morz nevidjeni, lik ima procenat uspjesnosti u ove dvije tekme ne veci od 8% ..samo njega otjerat..

U srijedu na slovence aBd..bice yebeno samo tako, al i ako zijanimo, imamo jos argentinu i kongo 8-)

Naprijed bosno ljubavi moja !!!!
Milicevic nije igrac za napad ali je u odbrani momak beton. Nemoj tako. Cuj otjerat?? Beze ti je komentar
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2013, 22:46

Ljudi moji Josip Peric je za mene vec sada igracina. Kako momak igra i kakav osjecaj ima u ruci. Nas Balic! :P
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 jul 2013, 22:47

bhsport je napisao/la:Kako igraju i kako se bore ova djeca. Ovaj Milicevic je tragicar do sada, liku se bas podrepilo meda ne moze a 'mora+ igrati.
Bravo BiH velika velika pobjeda, sutra na janeze.
Prekosutra,sutra je odmor ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 15 jul 2013, 22:47

Svaka cast momcima, suvisno je bilo sta reci. Sprema se jedna, siguran sam, veoma dobra reprezentacija, koja ce ako Bog da bez problema nositi sa najvecim rukometnim silama. Cestitke!
Izdržati, to je temelj vrline!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jul 2013, 22:48

Yucca je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Rekoh na poluvremenu ovi momci imaju kvalitet.samo nas handri nas mentalitet.ono sto me odusevljava I sto nikad nisam vidio u a timu .a to su sutevi sa 10 metara,I to bombe.2 - 3 odlicna sutera,fenomenalan srednji bek peric koji me na balica podsjeca stilom.ima materijala odlicnog samo da lesinaro od susjeda ne umijesaju prste u buducnosti

Ne mogu susjedi nista igrao je vec za nas A tim tako da sigurno buducnost naseg tima :D
Za razliku od UEFA-e i FIFA-e EHF ima svoja pravila tako ako igrac X ne nastupa za jednu reprezentaciju dvije godine moze nakon toga preci da igra za drugu reprezentaciju.

Inace svaka cast nasim momcima koji su odigrali fenomenalno drugo poluvrijeme i pokazali onim zvijezdama iz A tima kako se bori za drzavni dres. Isto tako mislim da ne treba kritikovati Milicevica, jer prema rijecima Spahe momak ima povredu noznog prsta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 jul 2013, 22:48

Admir_Sa je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Sto je Spaho optimistican, 7-8 hiljada :D ako 5 bude protiv slovenaca ja zadovoljan ..
spaho rekao da zetra prima 20 000 :roll: , i da kao trenutna posjeta izgleda sablasno u odnosu na taj kapacitet dvorane
Ne rekao je da prima 12 000 i kad je 3 hiljade u dvorani da ona izgleda prazno ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 jul 2013, 22:48

Fantastično 2.poluvrijeme.Ova reprezentacija sa ovakvom sjajnom odbranom iz 2.pol. može daleko, do medalje sasvim sigurno.
Kapa dole decki.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 jul 2013, 22:48

ennis je napisao/la:Kakva je ta Argentina?kontam da pobjeda protiv Konga nije upitna jos Argentina i eto 2 mjesta bez obzira na rez sa Slovenijom
A Koreanci? ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jul 2013, 22:49

LloriS je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Sto je Spaho optimistican, 7-8 hiljada :D ako 5 bude protiv slovenaca ja zadovoljan ..
spaho rekao da zetra prima 20 000 :roll: , i da kao trenutna posjeta izgleda sablasno u odnosu na taj kapacitet dvorane
Ne rekao je da prima 12 000 i kad je 3 hiljade u dvorani da ona izgleda prazno ;)
onda nisam dobro cuo, izvinjenje Spahi
nema potpisa

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 22:49

opraštam Miličeviću svaki promašaj, samo da nastavi igrati onako ludu odbranu...a ovi koji bi ga "otjerali" nek odigraju oanku odbranu u 3-4 protivnička napada pa nek skaču sa krila i pogađaju ;)

šta reći, osim ono sa kraja "VI STE PONOS DRŽAVE"

samo se bojim da nam ne zafale bodovi protiv Koreje da budemo prvi ili drugi :x
Undici stelle - ACM 1899

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jul 2013, 22:49

Mislim na 4 do 5 igraca,ne samo peric.malinovic ,onda onaj drugi bek milas,pa bubalo,dobri su I pivoti.meni je iskreno onaj prvi golman bolji od serdarevica,ali ovaj je imao extra dan.takodjer odbranu su igrali fenomenalno.ove momke u prvi tim,ponavljam da ih zastitimo od lesinara
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jul 2013, 22:51

moRAja je napisao/la:

Svaka cast momci

Al fakat, al fakat, onaj milicevic je morz nevidjeni, lik ima procenat uspjesnosti u ove dvije tekme ne veci od 8% ..samo njega otjerat..

U srijedu na slovence aBd..bice yebeno samo tako, al i ako zijanimo, imamo jos argentinu i kongo 8-)

Milicevic nije igrac za napad ali je u odbrani momak beton. Nemoj tako. Cuj otjerat?? Beze ti je komentar
Njegove greske u napadu i jesu rezultat velike potrosnje u odbrani.. Al hebaji ga moramo mi malo pljuvati pa i onda kada pobjedjujemo..
BUDI ŽELJO !!!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 jul 2013, 22:51

Kenonan je napisao/la:Rutinski sa Nizozemcima, bilo je i 11 razlike.

Slijedi Alzir.

Odakle si ti,pa posjecujes bosanski sportski portal :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 jul 2013, 22:51

gringobih je napisao/la:
ennis je napisao/la:Kakva je ta Argentina?kontam da pobjeda protiv Konga nije upitna jos Argentina i eto 2 mjesta bez obzira na rez sa Slovenijom
A Koreanci? ;)
:D moraju i Madjari nekoga tuci,tako da ce Koreanci biti losiji ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jul 2013, 22:52

moRAja je napisao/la:

Svaka cast momci

Ma druze, pa npr vranjes u A repki je iskljucivo za odbranu, al kad se "potrefi" u napadu, pogodi..ovaj milicevic je fulio i moguce i nemoguce, i vjerujem da je svima kao i meni vadio zivce..al et, necemo ga tjerat neg na tribine medju fanatikose :D

spaho i dalje forsira ono "bacanje lopti u bunar" :D al najjaci komentar u prvom pol (kad smo imali dvocifren broj gresaka) :
"sad me strah svakog kontranapada"..inace, rijec je bila o nasim kontranapadima :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 jul 2013, 22:52

Dakle nama je potrebno jos da dobijemo Kongo i Argentinu i mi smo sigurni na 2 mjestu sto automacki izbjegavamo Svedsku i Spaniju a sa druge pozicije bi najvjerovatnije isli na Brazil koji nije igrao spektakularno u ove 2 utakmice.
E sad ako bi dobili i Sloveniju mi smo na prvom mjestu, znaci sa svim pobjedama do kraja nas niko ne moze ugroziti na 1 mjestu, ali iskreno ja sam zadovoljan i sa 2 pobjede i drugim mjestom ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2013, 22:53

Milicevic zna fulati dosta, istina je...vecinom su nesto tezi pokusaji ali bilo je i zicera. Sto se tice borbe i pokretljivosti jedan je od boljih u tom segmentu..
Mene vise nerviraju te neke brzopletosti kod momaka, cim vezu 2-3 greske treba se traziti timeout da se to prekine. To je u prvom trebalo dosta ranije traziti..

A drugo sto je cudno je dosta promajasa pivotmena, to treba bolje malo koristiti...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jul 2013, 22:54

Slatka osveta Mađarima za onu krađu u baražu...
Igra naših momaka ima i glavu i rep, imali su dosta treme ali ova će ih pobjeda podići.

Svaka čast momcima!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 15 jul 2013, 22:54

Svaka čast momcima, kao što neko reče konačno imamo jak, požrtvovan, kolektiv. Miličević je perfektan u odbrani i nema razloga da ga se pljuje štaviše to je bezobrazno i nezahvalno.

Šteta što nas sreća nije poslužila i što su nas sudije zakinule protiv Korejanaca.

Samo jako, idemo dalje !
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 15 jul 2013, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 jul 2013, 22:54

amerosm je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Rekoh na poluvremenu ovi momci imaju kvalitet.samo nas handri nas mentalitet.ono sto me odusevljava I sto nikad nisam vidio u a timu .a to su sutevi sa 10 metara,I to bombe.2 - 3 odlicna sutera,fenomenalan srednji bek peric koji me na balica podsjeca stilom.ima materijala odlicnog samo da lesinaro od susjeda ne umijesaju prste u buducnosti

Ne mogu susjedi nista igrao je vec za nas A tim tako da sigurno buducnost naseg tima :D
Za razliku od UEFA-e i FIFA-e EHF ima svoja pravila tako ako igrac X ne nastupa za jednu reprezentaciju dvije godine moze nakon toga preci da igra za drugu reprezentaciju.

Inace svaka cast nasim momcima koji su odigrali fenomenalno drugo poluvrijeme i pokazali onim zvijezdama iz A tima kako se bori za drzavni dres. Isto tako mislim da ne treba kritikovati Milicevica, jer prema rijecima Spahe momak ima povredu noznog prsta.

Prosle godine kad je ova repka igrala turnir u Bihac pricao sam sa Pericem i pitao ga zasto nisi igrao za Hrvatsku tj njihove juniore momak rece moja zemlja je BIH i za nju igram :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.