Denis GIGANTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam dosad pratio ova juniorska Svjetska prvenstva.Ali mislim da mozemo biti ponosni i da posjeta u dvoranama je fantasticna.Vjerovatno se nikad dosad nije desilo da utakmice ovih mladih reprezentacija prati po 4 000-5 000 gledalaca.Ovime nam sanse za organizaciju svjetskog seniorskog prvenstva rastu.Bravo momcima na vecerasnjoj borbi i bravo navijacima koji su nosili mlade Zmajeve do pobjede.
Rutinski sa Madjarima bilo je i -5 na poluvremenu, slijede JaneziKenonan je napisao/la:Rutinski sa Nizozemcima, bilo je i 11 razlike.
Slijedi Alzir.
barbarez je napisao/la:Rekoh na poluvremenu ovi momci imaju kvalitet.samo nas handri nas mentalitet.ono sto me odusevljava I sto nikad nisam vidio u a timu .a to su sutevi sa 10 metara,I to bombe.2 - 3 odlicna sutera,fenomenalan srednji bek peric koji me na balica podsjeca stilom.ima materijala odlicnog samo da lesinaro od susjeda ne umijesaju prste u buducnosti
spaho rekao da zetra prima 20 000LloriS je napisao/la:Sto je Spaho optimistican, 7-8 hiljadaako 5 bude protiv slovenaca ja zadovoljan ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.