FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 12:55

BlueSharks je napisao/la: Naravno da sam ljubomoran, ljubomoran sam zbog toga što takvi idioti poput njega uspiju,Znam i Panđu i Čomora i Kadića i Handžića i Anesa i Šovšića, pa mi nije krivo zbog njih, već zbog tog jada koji plaća da se o njemu objavljuju članci u Sportu, Avazu itd.Vidim ti si se regisrtovao samo da ga odbraniš, pa mora da si ti on, ili jedna od njegovih štela koja kontroliše forume kako se piše o tom Čampari, da se slučajno ne bi saznalo kako je dospio u prvi tim.Pa jbt više sam pročitao članaka o Čampari nego Džakmiću, Beloševiću itd, pa koje taj Čampara Pelle je li, ebo te on, a ti njega, samo zapamti da takvi poput njega imaju kratak rok trajanja, živi bili pa vidjeli. :evil:

haj ba odje** više sa ove teme, postao si dosadan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 dec 2009, 13:08

Ova prva slika je sjajna
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 07 dec 2009, 14:59

[quote="Gerrard"]slika

slika

slika

slika[

ako ko moze bolje neka proba ali nece uspjeti
mi smo horde zla sa sjevera uvjek vjerna bordo armija
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 dec 2009, 16:40

FK Sarajevo je napisao/la:Ova prva slika je sjajna

ima jos mnogo dobrih i boljih slika...hehe....ovo je samo mali dio...meni je carsija at night beton... ima jos mnogo dobrih koreografija....ljepota..a vrh je FCS-ljubav zivota...najaca koreografija koju smo imali ..... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 07 dec 2009, 16:42

BlueSharks je napisao/la:
BEZZA je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.

Mudar si ti, a na Panđa se nije ispario ?!Prvu ponudu kad je dobio iskoristio je i otisao iz Sarajeva. Eto ti bi ostao u klubu da igras za 500KM, a imas ponudu za 1000KM mjesecno, volis klub ali mislis na sutra. Tako da ovo sto si ti napisao je glupo. Citajuci tvoj post nekako imam utisak da si ti izrevoltiran sto nisi uspio, dok ovaj momak jeste... Da je ljiga ne znam, vidim ti ga znas ljubomora te puca, jbg... Lik je odlicno odigrao svaku utakmicu u kojoj je dobio priliku, zabio gol protiv zrinjskog sve najbolje. Ima talenta i nadam se da ce uspjeti.
Naravno da sam ljubomoran, ljubomoran sam zbog toga što takvi idioti poput njega uspiju,Znam i Panđu i Čomora i Kadića i Handžića i Anesa i Šovšića, pa mi nije krivo zbog njih, već zbog tog jada koji plaća da se o njemu objavljuju članci u Sportu, Avazu itd.Vidim ti si se regisrtovao samo da ga odbraniš, pa mora da si ti on, ili jedna od njegovih štela koja kontroliše forume kako se piše o tom Čampari, da se slučajno ne bi saznalo kako je dospio u prvi tim.Pa jbt više sam pročitao članaka o Čampari nego Džakmiću, Beloševiću itd, pa koje taj Čampara Pelle je li, ebo te on, a ti njega, samo zapamti da takvi poput njega imaju kratak rok trajanja, živi bili pa vidjeli. :evil:
Na nekoj temi se mora poceti, a sad ovo je sasvim slucajno elem, ko prizna pola mu se prasta, ljubomoran si, ok :oops: ... Malo pregledaj izvjestaje sa kvarnerske rivijere koja se igrala malo prije potpisa za prvi tim gdje je Čampara pokazao kvalitet, te najbolji strijelac, te najbolji igrac... Eto mozda ima stelu i u Sportskim Novostima ( Zagrebackim inace) pa su ga hvalili. Po tvom postu ja mislim da je ovo sve zavjera da ti ne uspijes kao fudbaler, a Čampara uspije, mora da su to te njegove stele sredile hmmmm... Pricas gluposti i dosadan si zato odyebaus sa ove teme...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 dec 2009, 16:48

Malo igraca koji su dosli iz naseg juniorskog sastava su propali sasvim malo evo pretprosle sezone Handzic prosle Pandza ranijih sezona Pelak(nedrago lice :mrgreen: :mrgreen: ),Berberovic,Skoro,Dzakmic,Janjos i sada ovi Campara,Kadic,Comor i Sehovic valjda ce ako Bog da i oni uspijeti

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 18:46

postoji velika šansa da damir smajlović obuće dres slobode :( naša uprava da hoće mogla bi ga dovesti ali u našoj upravi sjede moroni :( :twisted: :roll: :evil: :evil:

baljak, merdanović,....itd :twisted: :twisted: :evil: jeb* vas život glupi, mrdnite guzicom dovedite nekoga
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 dec 2009, 18:49

Nisu stigle pare od Evrope jos uvijek...

Smajlovic nije neophodan,ceka se Cala da kaze ko mu treba a ko ne,tj prvo da se vidi ko ce otici i gdje trebaju pojacanja,kljucna stvar je zadrzati Skoru i igraci su ga zamolili da ostane...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 18:52

Mirza_Hordas je napisao/la:postoji velika šansa da damir smajlović obuće dres slobode :( naša uprava da hoće mogla bi ga dovesti ali u našoj upravi sjede moroni :( :twisted: :roll: :evil: :evil:

baljak, merdanović,....itd :twisted: :twisted: :evil: jeb* vas život glupi, mrdnite guzicom dovedite nekoga
U novinama (Avaz) vec je pisalo da je odlucio obuci dres Slobode

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 18:58

dok nama sloboda i slične ekipe koje se vuku po dnu tabele (bez ljutnje) uzimaju pojačanja, nama (navijačima) ostane samo da ****** mame ljudima iz uprave....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 dec 2009, 19:02

Sta ce nam jos jedan napadac pa imamo 4 znam da je odlican igrac ali onda nek Camparu posalju na posudbu jedino tako

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 07 dec 2009, 19:04

ocekivao sam da ce Smajlovic kod nas, jer je prejak igrac, al' evo ne moze ova uprava dovesti ni slobodnog igraca. Retardi nesposobni. :twisted:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 19:05

FK Sarajevo je napisao/la:Sta ce nam jos jedan napadac pa imamo 4 znam da je odlican igrac ali onda nek Camparu posalju na posudbu jedino tako

može igrati i napadača i krilo ;) ali uvijek je dobro imati igrače koju mogu igrati na više pozicija

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 dec 2009, 19:08

Mirza_Hordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Sta ce nam jos jedan napadac pa imamo 4 znam da je odlican igrac ali onda nek Camparu posalju na posudbu jedino tako

može igrati i napadača i krilo ;) ali uvijek je dobro imati igrače koju mogu igrati na više pozicija
Ma ok je znam da je dobar igrac

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 dec 2009, 19:34

Madafaka je napisao/la:ocekivao sam da ce Smajlovic kod nas, jer je prejak igrac, al' evo ne moze ova uprava dovesti ni slobodnog igraca. Retardi nesposobni. :twisted:
Pa tek sad treba da pocene pralazni rok :D Igraci su jos na odmoru...Ja bih se ralno vise brinuo o onima koji treba da ostanu a ne onima koji treba da dodju... tesko je to kasnije sve ustimati i nema poredjenja tog igraca sa Skorom... Ali eto, ni kod nas nema jos nista konkretno, ceka se... strpljivo :D

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 07 dec 2009, 23:33

a jeste i vi svi zapeli samo za neka 2-3 imena koja se vuku kroz novine,jedan komentar sam napisao ranije a i sada cu,sto uprava nece da potpise neke igrace,jer cala sad pravo razmislja i gleda na kojoj su mu poziciji potrebni igraci,a to je na poziciji stoper:1 igrac,krilo:1 igrac ,i u veznom redu treba jedan kreativac da zamjeni ihtijarevica... treba malo ovako razmisljati a ne samo spominjati nekog napadaca kao da ce nam ga uzeti itd. kad mi vec imamo 3 extra igraca na toj poziciji a poznato je da cala igra samo sa jednim spicom :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 08 dec 2009, 11:29

jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 dec 2009, 12:28

Ja neznam gdje Jaha planira ici gdje mu moze biti bolje nego u Sarajevu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 dec 2009, 12:52

deblokirana su sredstva iz UEFA programa razvoja omladinskog fudbala.....klubovi su ispunili odgovarajuće obrasce i šest klubova primilo je sredstva: Zrinjski, Željezničar, Slavija, Radnik iz Bijeljine, Budućnost iz Banovića i Široki Brijeg.

pa stvarno ovi kreteni u našoj upravi sve čine samo da klub propadne :roll: :( :( :evil:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 dec 2009, 12:58

hajmo glasajte, prednost je samo 6% a bila je duplo veća

http://sportsport.ba/izbor_fudbalera.php

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.