prva 4 idu daljebarbarez je napisao/la:nas **** samo jedna stavr a to je sto smo bosanci.ali bilo da igraju pjetlici ili seniori,mi moramo pokazati onaj luzerski mentalitet.ovi momci imaju kvalitet ali sikluk bh sporta je cudo.koliko iz grupe ide dalje jel 4 prve
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
jest predobra al daj i malo tehnike jbm ko da smo afganistansagitarius je napisao/la:adisice je napisao/la:kakvom kamerom ovo snimaju u zenici sa mobitelom od 3.2 mpx ccc
Ma sta i da snimaju?Makar je arena najljepsa za oko,stid me gledat ove drvene tribine
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvjeren sam da je dvorana puna sigurno bi i momci bolje igrali i publika bi ih nosila. Treba premjestiti sva natjecanja iz glavnog grada, nije ljudima zanimljivo i sta ces.
U bilo kojem drugom gradu ljudi jedva cekaju malo reprezentacije da bodre momke...Zenica npr ima prelijepu dvoranu, a mi igramo u Sarajevu
Vidim ovdje na forumu ima Sarajlija pisu, mene bi sramota bila pisat iz doma..Besplatan ulaz, da mogu otisao bih. Da nije besplatan pa bih shvatio..
U bilo kojem drugom gradu ljudi jedva cekaju malo reprezentacije da bodre momke...Zenica npr ima prelijepu dvoranu, a mi igramo u Sarajevu

Vidim ovdje na forumu ima Sarajlija pisu, mene bi sramota bila pisat iz doma..Besplatan ulaz, da mogu otisao bih. Da nije besplatan pa bih shvatio..
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ekipa je dobra, momci pucaju od snage ali im treba jedan dobar psiholog, bolje da je savez na klupu stavio kakvog običnog psihologa da ih smiri, nego ovog Grbavca za selektora koji nije potreban, 20 minuta mu treba da uvidi probleme i zatraži time-out. 
Inače Mađari ništa specijalno

Inače Mađari ništa specijalno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajkunic i Sarajevo out..momci imaju kvaliteta znaju igrati rukomet medjutim prave neshvatljive greske ,zicere zijane prave bespotrebne prekrsaje mislim da je to iskljucivo sto gore od zelje tu smo mi negdje sa Mađarima ako posloze kockice u glavi i ako se to na terenu poslozi vjerujem da se mozemo vratiti u utakmicu a ako ne zavrsavamo skromno ovo prvenstvo u osmini finala gubeci rutinski od neke jace repke i to je to..
Zadnja izmjena: Phantom, dana/u 15 jul 2013, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:
adisice je napisao/la:nema ovde povratka nažalost...P.S. jbt neko bi reko da je srbija domaćin
Pa da Bosna igra u Zenici bila bi puna arena,i bolja atmosfera nego u BL.Al bože moj za sarajelije je bosna samo od
bascarsije do Cengic vile

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema od nas nista, kvalitet imamo ali ne i pameti. Sve sto sevmoglo i nije moglo oni su promasili. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa jbg treba i malo promocije nemoze se uvijek ugoditi nasima, radi se zbog kesha. 
Nema tona u Sarajevu preko streama.

Nema tona u Sarajevu preko streama.
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 15 jul 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je do ove podloge i do hotela i ako Ljubuski moze primiti ekipe onda moze i bubam Visoko i Gorazde. Gradovi u kojima je popularan rukomet, samo se podloga namontira. A bile bi pune dvorane uvjeren sam, to su mali gradici..sve se cuje kad je i sta je i sve interesuje neki dogadjaj jer je inace dosadno pa bi reprezentacija odjeknula sigurno 

I ja mislim...stvarno šta je sa Sarajevom?Kao da su izgubili volju za sportsagitarius je napisao/la:adisice je napisao/la:nema ovde povratka nažalost...P.S. jbt neko bi reko da je srbija domaćin
Pa da Bosna igra u Zenici bila bi puna arena,i bolja atmosfera nego u BL.Al bože moj za sarajelije je bosna samo od
bascarsije do Cengic vile
- legenda reala
- Kontakt:
Ojjj atmosfere u Banja Luci

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.
POTPIS KO KUCA

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Inače igrači Konga su me danas oduševili . Cijela dvorana je bila uz njih i oni su pravi primjer kako se manjak rukometnog znanja može nadoknaditi borbenošću i trčanjem . Do 25. minute su bili konstantno u prednosti (maksimalna bila +4) , ali tada dobijaju dva isključenja i Korejanci prave seriju 4:0 i odlaze na poluvrijeme sa +3 . Inače kada su imali dva igrača manje ,i dalje su forsirali brzi centar i trčanje . Korejanci koji važe za reprezentaciju koja je veoma dobro fizički pripremljena , pred kraj poluvremena nisu mogli da dišu . Tada sam očekivao jednodimenzijalnu utakmicu do kraja , ali Afrikanci se bude i uspijevaju otići čak i na +2 (17:19) . No tada Korejanci pokazuju svoj kvalitet , i na kontre uspjevaju dobiti Kongo . Sigurno su ekipa koja je slabija od nas , ali svaštu se tu može desiti ako ih i jednu sekundu potcjenimo .
Što se tiče Slovenaca , oni su bez ikakvih problema pregazili Argentinu . Igraju sjajan rukomet , otresli su nas nedavno , tako da ne vidim način da ih dobijemo sutra . Valjda Mađarska i sada padne kao protiv Slovenije .
EDIT : Evo i večeras pada Mađara , moramo ovo iskoristiti ! Inače, Zetra mi se čini da je dosta bolje popunjena večeras
Što se tiče Slovenaca , oni su bez ikakvih problema pregazili Argentinu . Igraju sjajan rukomet , otresli su nas nedavno , tako da ne vidim način da ih dobijemo sutra . Valjda Mađarska i sada padne kao protiv Slovenije .
EDIT : Evo i večeras pada Mađara , moramo ovo iskoristiti ! Inače, Zetra mi se čini da je dosta bolje popunjena večeras
ZELJEZNICAR 1921!
ajde sljepci, nastavite do kraja ovako, nemojte sad opet počet' praviti gluposti jebt .. i ova publika neka navija, a ne kao na dženazi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Da smo ovako od pocetka igrali vodili bi vec 5 razlike 

Odlicno, sad samo da ne padnemo, odrzati ovu jaku odbranu i biti ovako precizan u napadu, idemo momci mozete vi to 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
mašallah da i ovo vidim samo nek nastave 

Toooo
samo da nas ne zadesi kakav crni period ahaha
samo da nas ne zadesi kakav crni period ahaha
jesmo ih uzeli u mašinu
tako jeeeeeee, tako se bori, pametno igra, itd .. ajdeeeeeeeeeeee

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pu majkumu dadoše gol.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.