odličnowerly je napisao/la:vraca se igor anicic,od rasica iz splita nema nista,cilic odlazi na island...................a nas bivsi igrac markic nastavlja u zadru

odličnowerly je napisao/la:vraca se igor anicic,od rasica iz splita nema nista,cilic odlazi na island...................a nas bivsi igrac markic nastavlja u zadru
Taman proćitah za Igora aka. ludog zemuncawerly je napisao/la:vraca se igor anicic,od rasica iz splita nema nista,cilic odlazi na island...................a nas bivsi igrac markic nastavlja u zadru
Sta je bilo s bekicem lik se izgubio ,zastitni znak forumaJericho je napisao/la:odličnowerly je napisao/la:vraca se igor anicic,od rasica iz splita nema nista,cilic odlazi na island...................a nas bivsi igrac markic nastavlja u zadrurasic nije ni potreban...
On ti je ko Bubimir, 3 puta ponovi (napišikonjicanin01 je napisao/la:Sta je bilo s bekicem lik se izgubio ,zastitni znak foruma
Nisam čuo da smo bili zainteresirani za njega ili da smo pregovarali s njim... pa ne znam šta da ti kažem o tome... koliko znam Pezo nam je bio glavna meta prije Vuleta, ali opet ne smijem ništa tvrditi sa sigurnošću...stadion je napisao/la:kako niste uspjeli dovesti vuleta a nudili ste mu extra uslove...izabrao FCS
pa ako tražimo iskusnog štopera i vule odjednom slobodan , to je 90 % istina ... čovjek odabrao klub u kojem je već igrao kako kaže u kojem je doživio najbolje trenutke u karijeri ... nemožemo mi tu ništa promjeniti .stadion je napisao/la:2 portala danas kažu da je Zrinjski nudio puno bolje uslove Vuletu nego Sarajevo ali da je ovaj ipak izabrao Koševo. Lažu portali lažem i ja
A i ti par rečenica o nekom igraču dozivljavas kao napad na tebe osobno. Kakvo slavlje i pretjerivanja.zrinjke je napisao/la:Jebbbo vas on sviju koji podrzavate njegov povratak, covjek zatvorenik i slavi se njegov povratak, a neko se napije u gradu pa ga se suspendira i kao treba ga ocerat pije, a zatvorenici se docekuju sa ovacijama, ne mogu to shvatiti.. a onog Bekica treba potjerati, stvarno nema smisla vise cekati ga, jer ga se nikad nece docekati, lik pojma nema, to dokazuje iz utakimce u utakmicu.
Prvo taj sto je u upravi je visa sila i protiv toga se ne moze, netko ga je tu postavio i slicno, drugo ovaj je zatvorenik optuzen za sudjelovanje u silovanju, da nije zatvorenik igrao bi za nas 2. dio sezone, i za mene je on smece od covjeka i ne zelim ga u klubu ali se ja ne pitam. A sto se tice Pehara, njega poznajem, ne druzim se s njim, ali ga znam dobro i ne zelim pricati o njemu, iako niko nece znat ko je napisao ako nesto lose napisem, jednostavno to ne zelim.miki651 je napisao/la:A i ti par rečenica o nekom igraču dozivljavas kao napad na tebe osobno. Kakvo slavlje i pretjerivanja.zrinjke je napisao/la:Jebbbo vas on sviju koji podrzavate njegov povratak, covjek zatvorenik i slavi se njegov povratak, a neko se napije u gradu pa ga se suspendira i kao treba ga ocerat pije, a zatvorenici se docekuju sa ovacijama, ne mogu to shvatiti.. a onog Bekica treba potjerati, stvarno nema smisla vise cekati ga, jer ga se nikad nece docekati, lik pojma nema, to dokazuje iz utakimce u utakmicu.
Kazes čovjek zatvorenik sto nije bas potpuno ispravno, on je osudjen na 6 mjeseci kućnog pritvora koji mu ističe i slobodan je raditi sto zeli, tu se ni ti ni ja nista ne pitamo.
Kad smo kod zatvora več, nisam primjetio da ti smeta sto nam je tokmak neizostavan član svake uprave već 10 godina a imao je isto tako zatvorsku aferu.. A cijeli grad zna da mu je članstvo u upravi dodijeljeno kako bi samo izvlačio ono novaca sto pokrasti moze
I nije se neko napijao nego je neko nekom igraču napunio glavu obećavajući svasta nesto, pa je recimo ova uprava odnosno par njih istog igrača spasavala od kamatara i slične bagre. Kakvo opijaje i bezvezarije spominjes.
Glede Bekića u pravu si ali ne spominjes da ima mnogo gorih od njega recimo Pehara i jos njih ali to već druga tema.
Malo si daleko otisao, ne znam koji su tvoji razlozi da branis Anicica, ali on to nije zasluzio ama bas nicim, nije bitan na kraju krajeva razlog njegova kucnog pritvora, dovoljno je reci pritvor, jer nije covjek, a ni neki top igrac da bi mu se to trpilo.miki651 je napisao/la:Vidis kako je, ovog u upravi je stranka postavila i to nije problem da se ne radi o čistokrvnom kleptomanu sa tudjim novcima. I to svi znaju i ti to znas ali boli te briga, tvoje je da znas je li neko u kućnom pritvoru zbog silovanja ili sudjelovanja u pljacki na bilo koji način. Znači ne smeta ti čovjek u upravi koji gleda kako rasturiti klub u svakom pogledu a smeta ti čovjek ili nečovjek koji je bio u kućnom pritvoru sest mjeseci.
Malo licemjerno.
O igračima i imenima neću jer svaki igrač koji doprinosi klubu je dobar bio on domaći ili sa strane-
po snimkama se vidi da ljudi jako dobro igraju i puno brze od nasih, tezak posao ce ovo bitiastra1922 je napisao/la:samo se u nasoj ligi igra sporo.ljudi ko ose igraju,a akustika na stadionu ima da se krv sledi u zilama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.