Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jul 2013, 19:20
Ma ako sada ne iskoristimo tih 700.000 eura, ne znam kad cemo... Sada je prva faza samo i tu 90000 eura pripada svakom klubu ali tek nakon sto u tacno definisanom periodu raspisu tender za obavljanje radova i tek onda Uefa placa... Nakon toga dolaze jos ozbiljniji novci, za ozbiljnije malo popravke na stadionu, mada i one nisu one sustinske jer realno to nije dovoljno za jednu kompletnu tribinu... Ili mozda da se proba napraviti ona kao u Borca koja je kako oni kazu kostala 1,5 milion KM, dakle projekat bi vec imali gotov, isti kao i njihov, pa da se proba malo lobirati da mi ulozimo sve pare u novu tribinu jer i sami kazu da imamo DOBAR teren (koji naravno ne moze biti dobar poslije metar snijega ali ne bi nista mogao napraviti sa dijelom ovih para vec bi kao i za tribinu morao uloziti svih 1.5 milion KM).
Ko ce vise docekati sutra, raduje me tekma ali trebalo bi nekako ukinuti forum 7 dana dok ne bude revans, samo da ne citam pacenike, pitare i ostale iskompleksirane Zeljom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM