FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2013, 18:45

Zeljo je jedina ekipa u BiH koja je i igrala sa ekipama petice nakon rata a te ekipe su Njukastel i Malaga i to sa Malagom nerjeseno ovdje sve ostalo je izvrtanje i propaganda.
Ne ocekujem nista posebno u utakmici sa Plzenom bicu zadovoljan da casno ispadnemo da se ne obrukamo i da pokazemo da vrijedimo, mislim da se ova ekipa bespotrebno podcjenjuje ipak je skoro ova ekipa uzela titulu koja ni jednog trenutka nije dosla u pitanje.Mislim da smo cak i nijansu bolji, mislim cak i fizicki spremni po onome sto se prica nakon priprema.
ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSIO :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 15 jul 2013, 18:54

#UCL 2nd qual round game FC Viktoria #Plzeň v FK #Željezničar is sold out, no tickets will be on sale tomorrow.

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 15 jul 2013, 19:12

Anonimac je napisao/la:Gluposti, krpimo stadion godinama i evo šta sad imamo, NIŠTA! Ako je to istina kao što @Baja kaže da je ovih 89.000 samo dio od 8 m eura koliko je UEFA spremna dati tj. da će nas zapasti oko 712.000 eura onda bolje pritisnuti ostale nivoe vlasti koji po projektu nove Grbavice imaju namjeru učestvovati pa da se već jednom krene sa tim.
Nemamo mi jake ljudi u klubu koji mogu izvrsiti pritisak na vladu. Niti imamo jake navijace koji ce izaci na ulicu i ako treba belaj napraviti radi stadiona koji je porusen 20 godina. Tako da od te ljubavi nema nista. Zadovolji se sa Kosevom.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jul 2013, 19:15

prijatelj je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Gluposti, krpimo stadion godinama i evo šta sad imamo, NIŠTA! Ako je to istina kao što @Baja kaže da je ovih 89.000 samo dio od 8 m eura koliko je UEFA spremna dati tj. da će nas zapasti oko 712.000 eura onda bolje pritisnuti ostale nivoe vlasti koji po projektu nove Grbavice imaju namjeru učestvovati pa da se već jednom krene sa tim.
Nemamo mi jake ljudi u klubu koji mogu izvrsiti pritisak na vladu. Niti imamo jake navijace koji ce izaci na ulicu i ako treba belaj napraviti radi stadiona koji je porusen 20 godina. Tako da od te ljubavi nema nista. Zadovolji se sa Kosevom.
Ma ima i to, nego prvenstevno nemas ideju sa kojom ces privuci investitora i od koje ce "investiror" imati zaradu. To je poente sve price. Ovo sve sto pokusavaju, ti je isto kao da prosis na ulici, a proscu ce svak dati neku sicu samo da mu se skloni sa vrata. Treba da postoji ideja, siri plan, (NE DA SE MOLI OD VRATA DO VRATA) vec da se ponudi plan kako ce moguci investitor uspijeti profitirati od toga...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2013, 19:17

Komsije jos 24h do utakmice,mora da ste strasno napeti.Zelim Vam svu srecu svijeta ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jul 2013, 19:20

Ma ako sada ne iskoristimo tih 700.000 eura, ne znam kad cemo... Sada je prva faza samo i tu 90000 eura pripada svakom klubu ali tek nakon sto u tacno definisanom periodu raspisu tender za obavljanje radova i tek onda Uefa placa... Nakon toga dolaze jos ozbiljniji novci, za ozbiljnije malo popravke na stadionu, mada i one nisu one sustinske jer realno to nije dovoljno za jednu kompletnu tribinu... Ili mozda da se proba napraviti ona kao u Borca koja je kako oni kazu kostala 1,5 milion KM, dakle projekat bi vec imali gotov, isti kao i njihov, pa da se proba malo lobirati da mi ulozimo sve pare u novu tribinu jer i sami kazu da imamo DOBAR teren (koji naravno ne moze biti dobar poslije metar snijega ali ne bi nista mogao napraviti sa dijelom ovih para vec bi kao i za tribinu morao uloziti svih 1.5 milion KM).

Ko ce vise docekati sutra, raduje me tekma ali trebalo bi nekako ukinuti forum 7 dana dok ne bude revans, samo da ne citam pacenike, pitare i ostale iskompleksirane Zeljom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 jul 2013, 19:30

"Vrba: Spremamo se kao za Napoli"

EDIT: Nas uvijek svi svate preozbiljno....

slika

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 15 jul 2013, 19:50

Jesul otputovali Manijaci prema Ceskoj,kakva ce biti brojka sutra?Sretno vam sutra.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 jul 2013, 19:55

Al ce bit pravo sega kad sutra zavrsi 0-0 il tako nesto :)
Joj ne bih Cardiff-ovcima bio u kozi
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 15 jul 2013, 19:56

neroazzuro je napisao/la:Al ce bit pravo sega kad sutra zavrsi 0-0 il tako nesto :)
Amin brate . :D
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jul 2013, 20:01

Ultra05 je napisao/la:Jesul otputovali Manijaci prema Ceskoj,kakva ce biti brojka sutra?Sretno vam sutra.
620 u ograđenom dijelu za gostujuće + raje što će biti sa strane kao u mariboru
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 15 jul 2013, 20:02

neroazzuro je napisao/la:Al ce bit pravo sega kad sutra zavrsi 0-0 il tako nesto :)
slika :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 15 jul 2013, 20:12

Sretno vam sutra komsije abd do povoljnog rezultata. ;)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 jul 2013, 20:15

Valjda će bunker upaliti! :mrgreen:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 15 jul 2013, 20:21

Je l' ovaj na slici Plisek?

To ga postavili tu da vas smeka . :mrgreen: :lol:

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 15 jul 2013, 20:23

pregledam ove slike i na svakoj adil il viri kroz prozor ili ga nema, ili se sakrio iz kontejnera koji je njemu ? ovo mi izgleda kao neka Amarova foluska da oni misle da nemamo spica.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 15 jul 2013, 20:39

Limonene je napisao/la:pregledam ove slike i na svakoj adil il viri kroz prozor ili ga nema, ili se sakrio iz kontejnera koji je njemu ? ovo mi izgleda kao neka Amarova foluska da oni misle da nemamo spica.
Zavarat će ih Amar, živi bili pa vidili! :lol:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 15 jul 2013, 20:54

Šta reći, koju poruku poslati :)

Budite hrabri, odigrajte mušku utakmicu, dajte 120% i mi ćemo biti zadovoljni. Nemojte se prepasti, pogledajte Manijake koji su tu, svaki put kada bude teško, bacite pogled na tu trebinu ... neka vam to bude snaga i motiv.

Sretno!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2013, 21:12

mujoisuljo je napisao/la:
Limonene je napisao/la:pregledam ove slike i na svakoj adil il viri kroz prozor ili ga nema, ili se sakrio iz kontejnera koji je njemu ? ovo mi izgleda kao neka Amarova foluska da oni misle da nemamo spica.
Zavarat će ih Amar, živi bili pa vidili! :lol:
Jesi li prebrojo igrače da vam nije koji pobjego sa priprema ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jul 2013, 21:13

champions1921 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:ovo je za terene čini se...
Navodno da mi, pitari i Zenicani mozemo tu lovu upotrijebiti i za ostale svrhe jer kao tereni su nam dovoljno kvalitetni.. Bitno je samo da se radi na stadionu..
Izgled vara, treba pare u teren uloziti previse je grbav.

Adilovic daj Boze da i za pocetak sezone bude spreman
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.