FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 dec 2009, 02:32

Sutra je utakmica kad ovaj Badstuber i Muller trebaju da postanu muškarci.Bit će teško to niko ne spori, ali Juventus nije više što je nekad bio.Ima tu dosta šupljina.Valjda ćemo bar jednu znati iskoristiti.Večeras cjelu noć nafilu za sutrašnji meč.Koće ako Bog neće pomoći. :D
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 08 dec 2009, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 dec 2009, 02:32

Strasna ce biti utakmnica Bayern ide na sve ili nista, abd da pobijedimo staru damu i da odemo dalje.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 dec 2009, 07:37

daffy je napisao/la:eto glupana.. pa ako Bayern pobjedi Juventusa ja vise nikad necu doci na ovaj forum.. sta cete vi levati nemate 2 igraca kako treba i sad bi kao nesto pobjedjivali?? nemozete dobiti nikog u Bundesligi i sad bi oni odma Juventus.. polako.. treba jos pure da bi vi bili na tom nivou ;)
kontaktirao sam bivsu trebu(trebana) kleo-patru, i rekao(la) mi je kako neces imati blistavu karijeru na ss.ba ;)
geronimo je mehak, ali onaj drugi mod. sigurno nije. :idea: admin takodje jedva ceka da vidi nekog koji vrijedja
izvini se ljudima, a ako ne uradis vjerujem da ces biti banovan. sramota i nevidjeno na temi fcb
naravno da necu propustiti priliku da obavjestim admina 8-)

geero :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2009, 10:29

Jao, jao Deisler. Stroj za slobodne udarce. Kako je strasan igrac bio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2009, 11:16

Evo ga, mozda covjek odluke.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 08 dec 2009, 11:24

Ma ako iko nas izvuce veceras i pogodi to ce biti Buyten ( mašina za golove ) . :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 dec 2009, 12:53

Karim_Madrid je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Strasna ce biti utakmnica Bayern ide na sve ili nista, abd da pobijedimo staru damu i da odemo dalje.
sanjaj fino je sanjati :lol: :lol:
Ajde fino **** u skokovima, toliko ti je klub nezanimljiv pa si dosao ovamo da spamas, KAD POBIJEDITE BARCELONU mozes doci ovdje i kurciti se a to se nece nikad desiti dzaba vama oni manekeni od 100 miliona **** ste.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2009, 13:01

Karim_Madrid je napisao/la:Pobijedili smo ih pri 2 god 4-1 i 0-1...pa nista kakve to veze ima sa Barcom da ste u nasoj ligi nebi imali ni 2 titule prvaka a mi imamo 31 :lol: ..nemozete da izvucete bod od BORDA a nada te se pobijedi u TORINO....ma tek vaceras cete vidjeti kako dere stara dama :mrgreen:
Ma nije bad. Vidjecemo. Ko zna, mozda nakon vecerasnje tekme promijenis misljenje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A uostalom imate i vi tekmu sa Mraseillom. Pa cemo vidjeti vase zvijezde???

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 dec 2009, 13:10

Karim_Madrid je napisao/la:Pobijedili smo ih pri 2 god 4-1 i 0-1...pa nista kakve to veze ima sa Barcom da ste u nasoj ligi nebi imali ni 2 titule prvaka a mi imamo 31 :lol: ..nemozete da izvucete bod od BORDA a nada te se pobijedi u TORINO....ma tek vaceras cete vidjeti kako dere stara dama :mrgreen:
Daj smijesni ste hoces reci da je vasa liga jaca od lige prvaka, pa vi u ligi prvaka nemozete meda, prosle sezone vas Liverpood izbaci dobije 0-1 u gostima i razvali vas kuci 4-0, sezona prije toga izbaci vas Roma, sezona prije toga vas "mi" Bayern izbaci, sezona prije toga Arsenal vas izbaci, sezona prije toga Juventus vas izbaci, pa vec pet sezona nemozete da prodjete 1/16 eto koliko ste jaki.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 dec 2009, 13:12

Za one koji bolje prati situaciju oko Reala znaju da Real ima katastrofalan skor u duelima sa Bayernom.Prema tome nemaš nikakvih argumenata da se sladiš u ovoj temi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 dec 2009, 16:38

I Sissoko otpao za veceras! Gigi ce izgleda igrati.

Ljudi, jos malo :P
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 dec 2009, 16:40

bit ce gusto, bit ce 0-2 :D

cekam jos Bayerna i Wolfsburga za 360 maraka. cekam tiket jos od subote, nece me valjda sa oni iznevjerit.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 dec 2009, 16:40

Imate punu podrsku i od mene,,osvjetlite obraz crvenoj boji :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 dec 2009, 16:44

Wolverine je napisao/la:bit ce gusto, bit ce 0-2 :D

cekam jos Bayerna i Wolfsburga za 360 maraka. cekam tiket jos od subote, nece me valjda sa oni iznevjerit.
hehe, idi kontriraj na dvoznake i ulozi 100 kema, negdje moras proci ;)
ps: je l' te to brat i babo nagovorili da igras za bayern? :? ako se dobro sjecam, pricao si nesto oko te navijacke podijeljenosti u kuci 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 dec 2009, 16:48

geronimo je napisao/la:

ps: je l' te to brat i babo nagovorili da igras za bayern? :? ako se dobro sjecam, pricao si nesto oko te navijacke podijeljenosti u kuci 8-)
8-) hahahah. sam sam sklepo listic. jedino me ovaj jedan nagovori da igram na wolfsburg. ako padnem samo na njima ima da ga nema. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2009, 16:51

Wolverine je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

8-) hahahah. sam sam sklepo listic. jedino me ovaj jedan nagovori da igram na wolfsburg. ako padnem samo na njima ima da ga nema. :mrgreen:
Sto se tice Wolfa ako padnes,pasce i oni :mrgreen:
Normalnom insanu sigurna parica jer je M.U fakticki sa trecim timom :roll:
Mada i Wolf ima tu dosta nenormalnog pocev od trenera pa nadalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 dec 2009, 16:53

Wolverine je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

Ma Man UTD večeras igra sa drugom postavom.Desetkovani su u odbrani.Ne znam kako će ekipu sastaviti.Mene samo brine da se mi ne opsutimo zbog toga što Juvetu neki igrači nedostaju.Treba dati sve od sebe pa ako i izgubimo niko ništa.Idalje igramo u Evropi.ALi ova tekma ima veće značenje od duela ova dva kluba.Ovo je direktan obračun Serije A i Bundeslige koje se bore za treće mjesto u poretku.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 dec 2009, 16:58

FRANK RIBERY je napisao/la: Ma Man UTD večeras igra sa drugom postavom.Desetkovani su u odbrani.Ne znam kako će ekipu sastaviti.Mene samo brine da se mi ne opsutimo zbog toga što Juvetu neki igrači nedostaju.Treba dati sve od sebe pa ako i izgubimo niko ništa.Idalje igramo u Evropi.ALi ova tekma ima veće značenje od duela ova dva kluba.Ovo je direktan obračun Serije A i Bundeslige koje se bore za treće mjesto u poretku.
To je to ;) ili onoga mati :lol:
Za sve simpatizere Bundeslige ova utakmica je od velikog znacaja.
Nekih 2,8 bodova jos prednosti imaju, koja se moze stici u ovoj sezoni, a prvi korak ka tome bi bio da Bayern izbaci Juve.
P.S. Zato ja tebi govorim Harise, navijaj veceras za Bayern...da bi i Hoffenheim u narednoj sezoni mogao u LP-a ;)
Mislim kao 4-plasirani 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 dec 2009, 17:06

Simon Kjaer trebao bi biti nova meta Bayerna već u januarskom prelaznom roku.Radi se o jednom od najvećih talenata na poziciji štopera na svijetu.Za njega su interes pokazali Man UTD, Chelsi i Liverpool.No ulaskom u utrku Bayerna vjerovatno će otpasti Liverpool koji ne može parirati svojom ponudom i ostaćemo Bayern i Man UTd u pravom ratu za ovog igrača.Ova dva kluba su pokazalui zajednički interes za još par igrača pa bi u januarskom roku , a posebni narednog ljeta moglp iskrati između ova dva kluba.

http://www.sport.co.uk/news/Football/31 ... jaer_.aspx

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 dec 2009, 17:24

Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 08 dec 2009, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.