FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2013, 12:07

Centre forward je napisao/la:
supermario je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo. 8-)
Sad idemo po Engleza 8-)
Koji je taj ?
Vjerovatno misli na Wilsherea. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 jul 2013, 12:08

Koji je taj ?
slika

:mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 jul 2013, 12:11

Mali Jacky :lol: :lol: . Mozda u Bayern II, mada sumnjam da bi i tamo im'o mjesta 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jul 2013, 12:17

Džaba se nadate, nema šanse da mene dovedete.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 15 jul 2013, 12:23

Dobar posao uprave za pohvalu.
Decki ova tema je iskljucivo o Bayernu a ne o Barceloni i tika taki,sta je barca bila i sta ce biti za to posjetite temu Barcelona.
Pep je zelio Tiaga i javno izjavio da mu treba takav igrac sto se da zakljuciti da ce se Tiago naigrati u Bayernu, Pep zeli nesto novo kombinovati Barcelonin i Bayernov stil ako uspije biti ce to nesto nevideno dasada u fudbalu, jer Pep zeli biti dio nove ere fudbala, u jedno sam siguran da ce gajiti fudbal s laznom devotkom nest tipa:
...........NEUER.....................

..LAHM....DANTE.....ALABA

................JAVI.......................

.......TIAGO.........SWAJNI........
....MULLER.......KROOS.........RIBERY..
.................GOTZE..............
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 12:31

dawud je napisao/la: ...........NEUER.....................

..LAHM....DANTE.....ALABA

................JAVI.......................

.......TIAGO.........SWAJNI........
....MULLER.......KROOS.........RIBERY..
.................GOTZE..............

:lol: :lol: :lol:

Dante je dobar, ali nije toliko dobar da igra sam nazad...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2013, 12:34

Sletio je u Italiju.

slika

Prestanite sa nebulozama o novim igracima, za nas su transferi zavrseni dolaskom Thiaga, barem sto se tice ove godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 15 jul 2013, 12:56

Sta samo Bayern radi igracima... Moraju se odrec jednog dijela platez da bi bili dio istog. >_<

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2013, 13:43

Snaga Bayerna!!!

slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 13:51

thulkazal je napisao/la:Snaga Bayerna!!!

slika
zaista pred nama je svjetal buducnost imamo zlatne momke koji tek trebaju dda pokazu sta znaju ,a vec su bitke i bitke borili na z=raznim frontovima ,ovo ce biti zestoko prekaljeni momci,svjetla nam je buducnost,sto se mene tice ovaj bayern je pokazao prosle sezone nesto sto ce teko ko moci ponoviti sa takvom dominacijom na svim poljima .Ta ce se sezona dugo doista pamtiti sa takvim merakom.seliei taj famozni super kup protiv engleza na celu sa sejom murinjom i ocekujem osvajnje istog kao slag na troftu za sezonu i snova.Da li ce pep moci ponoviti sa istim tempom i nacinom sa par primjesa i barcine kuhnjie vidjet cemo ,trebat ce vremena za aklimatizaciju jednih na druge .

PS:ovako posto nema nicega tolko atraktivnog osmi danjasnje transfera tiaga u minhen,za one kji imaju vremena ,interesujeme me kakvi su vai stavovi misljenja ,nostalgije za prijasnjim genracijama,timovima itd ...naseg bayerna .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 jul 2013, 14:05

Kako mi je krivo sto Lewa ne moze ovo ljeto doci.
Dok je u ovakvoj formi , ono sad je bas Svjetska klasa.

Brz, dobra tehnika, dribling, sut, 1 na 1, zna sam sebi stvoriti priliku sve osobine modernog napadaca tipa Suarez i Cavani.
Znam da ce doci sljedece godine dzaba ali sa njim su puno vece sanse da se titula LP odbrani.
Bog zna sta ce se sve desiti sa njim tokom ove sezone.

Thiago mi je porastao u ocima poslije slike sa Edom Maajkom jos samo da nas na terenu zadivi.

U velikim utakmicama Pep nece biti glup pa da izvadi Martineza iz sredine.
Takodjer, zbog nagomilanja igraca u sredini, ja bi prije poslao Shaqiria na pozajmicu nego prodao Gustava, jer je Luis destruktivac par exellance.

Osovina Spanske repke u buducnosti na sredini : Javi i Thiago.
---||---- Njemacke repke ---------| | ----------- : Kroos, Gotze, Muller. 8-)

P.S. : Volio bi da momacki prospemo Chelsea u Super Cupu jer vec vidim njihove navijace sa transparentima tipa uzeli smo vam Klempu iz vase avlije.
Bas da ih prospemo sa jedno 7 komada :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 15 jul 2013, 14:23

Bajern sa igračkim kadrom je trenutno najjaci u svijetu i sa onim sto su pokazali prosle sezone može se reci da im niko ne može parirati. Ukoliko Gvardiola pocne sa nekim drasticnim promjenama u sistemu igre bojim se da bi to moglo da utice na igrace, koji ne bi mogli da ispune te njegove zadatke i da dodje do pometnje na terenu, a ako ostavi postojeci sistem i doda neke minimalne promjene onda ne vidim taj tim koji moze zaustaviti Bajern.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 18:41

momci kad je predstavljanje tiaga.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2013, 18:45

slika
PEP je napisao/la:momci kad je predstavljanje tiaga.
Navodno bi se sutra trebao pojaviti na treningu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2013, 18:50

Kako je lijepo biti navijač Bayerna 8-)

Šteta za Roberta, a baš me zanima kako će Gotze sve ovo podnijeti. On će kasnije krenuti sa treninzima, tako da će odmah biti u zaostatku. Veoma je moguće da će on igrati u napadu ili Muller, jednostavno je vezni red prebukiran.

Ovo će biti nešto potpuno novo i Javi će biti najvjerovatnije stoper. Jerome ispada ili Dante, mislim prije Jerome. Pošto Pep voli da napada po sredini terena, iako je Bayern napadao po stranama ove sezone očekujem Kroos-a i opet Mullera, te Gotze kao cenetu. Iza njih Bastian must play i Thiago.

Gotze i Muller imaju prednost što mogu igrati i u napadu :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2013, 19:00

Thiago sletio ...

slika

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2013, 19:15

BadrHari je napisao/la:Kako mi je krivo sto Lewa ne moze ovo ljeto doci.
Dok je u ovakvoj formi , ono sad je bas Svjetska klasa.

Brz, dobra tehnika, dribling, sut, 1 na 1, zna sam sebi stvoriti priliku sve osobine modernog napadaca tipa Suarez i Cavani.
Znam da ce doci sljedece godine dzaba ali sa njim su puno vece sanse da se titula LP odbrani.
Bog zna sta ce se sve desiti sa njim tokom ove sezone.
Ne mogu se bas s tobom sloziti oko ovoga. Lewat je dobar, sigurno jeste, ali se moze mjeriti sa ovom dvojicom napadaca, a isto tako ne vidim razloge zasto bi on mogao biti ta prevaga koja ce nam donijeti vece sanse da se odbrani LP.

S druge strane njega porediti sa Suarezom mislim da je besmisleno, ja bih ga prije poredio sa Gomezom (mozda je i to pretjerano), ali imam neki osjecaj da Lewat nece doci u Bayern, cisto iz razloga sto Pep-u takav napadac ne godi i ne treba!!!
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jul 2013, 19:22

Thiago je odlican igrac koji je mozda i falio Bayernu da bude jos jaci. Tu na sredini terena ce se dobiti dosta na brzini, a treba ocekivati da tehnicki cijeli tim dosegne jedan veliki nivo. Guardiola je Spanac i normalno je ocekivati da zeli Bayern podici na jos veci nivo u tehnickom smislu, te da Bayinu igru ucini jos ljepsom za oko. Licno nemam nista protiv toga, naprotiv Bayo u novoj sezoni moze postati cak i mnogo jaci.

Sto se tice cestih konstatacija da je Guardiola rastrosan, te da Bayernu nije trebalo novih igraca ne bih se slozio s tim.
Svi veliki europski timovi se pojacavaju i nastoje da skinu Bayern s trona, a mnogi Bayernovi bitni igraci polako ulaze u 30-te godine, te je zbog toga potrebno tim osvjeziti i praviti buduci kostur Bayernove ekipe. Kada se upari jedan Ribery s Goetzeom moze se jedino mnogo dobiti, a ne izgubiti. Kako god prva postava Bayerna izgledala u njoj mora biti mjesta za Mullera i mislim da je to i Guardioli jasno.

Da se dotaknemo malo cestog osporavanja Bayernovog uspjeha kako protiv Barcelone, tako i uopsteno u Europi.
Nedavno je Pele - narcisoidni Brazilac izjavio kako Bayern nije najbolja europska ekipa. Jasno je kako je ovakva izjava plod zavisti nad Bayernovim uspjehom, te nemogucnost prihvatanja da Neymar kao njegov miljenik ne igra u najboljem timu svijeta. Takodjer forumas Romario je izjavio mnogo puta ovdje kako je Bayern pobijedio rastimanu Barcelonu i na taj nacin umanjio Bayernovu pobjedu, a nije pomislio da su Bayini igraci Barcu ucinili nemocnom. Naposlijetku su i oni sami to priznali, veliki igraci poput Inieste, Messija, Xavija su priznali da su izgubili od boljeg. Ako mogu oni, onda mozete i svi vi simpatizeri ovog kluba.
Neutral je napisao/la:Šteta za Roberta, a baš me zanima kako će Gotze sve ovo podnijeti
Nema potrebe za gomilanjem igraca, sljedece godine ce vec biti mjesta i za njega kada neki igraci napuste Bayern, a usto ce ga Bayern dobiti dzaba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 15 jul 2013, 19:31

jeli sutra to predstavljanje alcantare i koji bi broj trebao nositi
joj hamo vidi mu glave

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 jul 2013, 19:39

[youtube][/youtube]

Đerdan mašinica.
Sve je ovo sjajno,jos da Pep "ukroti" sve ove zvijezde i zvijezdice i nadje rjesenje kako da svi budu zadovoljni,bice super.
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.