Forum
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Forum
E, jel se mogu promjeniti nazivi nekih tema, posebno u Diskusije?
Jer, ostali su oni originalni nazivi koji izgledaju glupo i neuredno, npr. Facebook i ostalo treba biti samo Facebook, naziv teme: odjeca, patike etc, etc... wtf!, zatim Pomoc u vezi PC-a pod navodnicima, isto k'o da je tema za neku zayebanciju...
Dovedite to malo u red da izgleda lijepo.
Jer, ostali su oni originalni nazivi koji izgledaju glupo i neuredno, npr. Facebook i ostalo treba biti samo Facebook, naziv teme: odjeca, patike etc, etc... wtf!, zatim Pomoc u vezi PC-a pod navodnicima, isto k'o da je tema za neku zayebanciju...
Dovedite to malo u red da izgleda lijepo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Facebook i ostalo je i bio samo Facebook, al' je pod navalom linkova sa aska postao i ostalo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, to je glupo. Prakticno na svakoj temi ima tih perioda kad se pise o necemu drugom. Meni idu na zivce ovi nazivi grupa, nidje veze.anonimni je napisao/la:Facebook i ostalo je i bio samo Facebook, al' je pod navalom linkova sa aska postao i ostalo...
Fit Tony: I keep my friends close...
Pitanje za admina, zašto su cenzurisani Rezultati?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Možete li mi odgovoriti zašto nema slova sa kvačicama tj. č,ć,š,ž,đ u prozorčiću gdje se pokazuju nedavnoaktivne teme? Je li do mene ili se svima dešava?
Jel se moze napravit da clanovi koji imaju manje od npr.100 postova ne mogu otvarati nove teme jer je postalo ocajno ovo sa kladjenjem i online igrama?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozete li stati u kraj postovima sa popularnom tarabom#?Hajde sto smorise tamo na chatu zanimljivo im al svaku drugu temu koju krenem citati jedni te isti likovo furaju ovu glupu furku.
1946
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Slazem se.Head je napisao/la:Mozete li stati u kraj postovima sa popularnom tarabom#?Hajde sto smorise tamo na chatu zanimljivo im al svaku drugu temu koju krenem citati jedni te isti likovo furaju ovu glupu furku.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
I ja.Glupo je dozvoljavati tarabe osim na chatu naravno.AgresivnoDjubre je napisao/la:Slazem se.Head je napisao/la:Mozete li stati u kraj postovima sa popularnom tarabom#?Hajde sto smorise tamo na chatu zanimljivo im al svaku drugu temu koju krenem citati jedni te isti likovo furaju ovu glupu furku.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Slazem se.Head je napisao/la:Mozete li stati u kraj postovima sa popularnom tarabom#?Hajde sto smorise tamo na chatu zanimljivo im al svaku drugu temu koju krenem citati jedni te isti likovo furaju ovu glupu furku.
+1
možemo. prijavljujte takve postove.
ps. odličan ti je avatarneurofunk je napisao/la:+1

Zašto dopuštate da se zadržavaju teme o tzv. velikim namještaljkama na pdf - u reprezentacije BiH u nogometu ? To ne mogu da shvatim nikako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije to slučaj samo na pdf-u reprezentacije...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Otelo je napisao/la:Jel se moze napravit da clanovi koji imaju manje od npr.100 postova ne mogu otvarati nove teme jer je postalo ocajno ovo sa kladjenjem i online igrama?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne može.
prijavljujte debila.
prijavljujte debila.
Umjetnik našadmin je napisao/la:ps. odličan ti je avatarneurofunk je napisao/la:+1

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.