jesul oni nas ono kobajagi zezali kako nismo osvojili trofej 7 godinaBaja_Zvjerka je napisao/la:Trofej im je postao mit, zivuca legenda...Nekada, iza 7 mora, 7 gora, 7 dugih godina, pitari su osvojili trofej...
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jesul oni nas ono kobajagi zezali kako nismo osvojili trofej 7 godinaBaja_Zvjerka je napisao/la:Trofej im je postao mit, zivuca legenda...Nekada, iza 7 mora, 7 gora, 7 dugih godina, pitari su osvojili trofej...
![]()
![]()
u pravu si ti sve. mozes mi samo reci jel najveci domaci poraz u evopskim tekmama drzi sarajevo ili neko drugi ? ima li i jedan bh klub da je primio kuci 5-6 komada ?Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
Je li te stid doci na temu o Zelji i srati o njegovim porazima i toboze uspjesima Torpeda jos porediti protivnike.Batistuta je napisao/la:U rangu Viktorija ahahahahahaha ah ta realnost i Maribor je u rangu Bešiktaša, Bazela i Sparte...Zeta je kiks to stoji-dešava se ali vi ste imali puno više i kanonada i kikseva, pa Lilestrom vam najveća poslijeratna posbjedaterabajt je napisao/la:Euforija zbog kardifa ufatila aaa. Vidjet cemo sta cete pricat kad vas albanci nabiju sig ce taj neki ugovor vasoj upravi biti opravdanje zbog ispadanja. Al ocekivao sam ovu euforiju pa vi ne bi bili pitari kad makar 3 puta u godini ne letite pa padnete. A Viktorija ce nas najvjerovatnije napuniti jer su ljudi bolji. A i vas su punilie Sparte,Besiktasi,Bazeli koji su u rangu Viktorije.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
![]()
Sedam godina, osma dolazi, ali tebe ja ne zaboravih...jovanmaksimovic je napisao/la:jesul oni nas ono kobajagi zezali kako nismo osvojili trofej 7 godinaBaja_Zvjerka je napisao/la:Trofej im je postao mit, zivuca legenda...Nekada, iza 7 mora, 7 gora, 7 dugih godina, pitari su osvojili trofej...
![]()
![]()
![]()
e eto im sad... bice na kraju ne 7, nego 8, 9 godina... sve dok je amara, oni nece nista osvojiti
A pitarima je liga prvaka četvrtfinale BiH kupa, e, tu je razlika između pobjednika i gubitnika. Oni su naučili na ništa, pa im i San Marina HIMALAJA.Ps. sutra igramo tekmu lige prvaka i ne zanima nas tvoje misljenje i slicnih tebi.
Jedan od komentara koji je apsolutni dokaz da postoji više vrsta mozgova,a jedan je svakako pitarski.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
Patuljasti pitar. Zanimljivo da je cijela selekcija patuljasta, nisu kao šnauceri ili pinčevi gdje ima i srednjih i velikih, tu nema nema većih mozgova. Da se usporediti, kinološki.AAOO je napisao/la:Jedan od komentara koji je apsolutni dokaz da postoji više vrsta mozgova,a jedan je svakako pitarski.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
Najlakše je kada takvi kao vi dođu iz Foče i sličnih krajeva, ne odu u životu na gostovanje, GDJE STE NAVIJAČI DANAS U PLZENUEngland je napisao/la:Patuljasti pitar. Zanimljivo da je cijela selekcija patuljasta, nisu kao šnauceri ili pinčevi gdje ima i srednjih i velikih, tu nema nema većih mozgova. Da se usporediti, kinološki.AAOO je napisao/la:Jedan od komentara koji je apsolutni dokaz da postoji više vrsta mozgova,a jedan je svakako pitarski.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
Patuljasti pitar bez sna, propali snovi.Limonene je napisao/la:lik skace s tema na temu ko kengur. a ist tako se ljubav ne mjeri evropskim tekmama o kojim si dosadio sam sebi.
Sudeći po tebi ljubav prema klubu se mjeri mržnjom prema konkurentima. Ali zajebo si se buraz, time se mjere kompleksi i ništa višeBatistuta je napisao/la:Najlakše je kada takvi kao vi dođu iz Foče i sličnih krajeva, ne odu u životu na gostovanje, GDJE STE NAVIJAČI DANAS U PLZENUEngland je napisao/la:Patuljasti pitar. Zanimljivo da je cijela selekcija patuljasta, nisu kao šnauceri ili pinčevi gdje ima i srednjih i velikih, tu nema nema većih mozgova. Da se usporediti, kinološki.AAOO je napisao/la: Jedan od komentara koji je apsolutni dokaz da postoji više vrsta mozgova,a jedan je svakako pitarski.![]()
![]()
I POČNU SA OPSERVACIJAMA...ljubav se ne mjeri kupljenim titulama, ljubav prema klubu je nešto više, to znaju momci koji su danas u Češkoj a vi piskarala vratite se u svoja sela
Što to niste u Češkoj tifoziEngland je napisao/la:Patuljasti pitar bez sna, propali snovi.Limonene je napisao/la:lik skace s tema na temu ko kengur. a ist tako se ljubav ne mjeri evropskim tekmama o kojim si dosadio sam sebi.
buraz zar se ti ne bi trebao pozabaviti s onim svojim klubom posto igracu ubrzo sta ces bolan ovdje lijecis komplekse ... sto tebe zanima sto neko nije otisao u cesku , hoces li ti u albaniju pasa ? pa da te vidim ako si jak na tim rijecima al te i razumijem dosta ti je bruke protiv sumara, pekara i kuhara pa dodjes ovdje da se istreses drago mi je ako ti mi mozemo pomoci na psiho baziBatistuta je napisao/la:Što to niste u Češkoj tifoziEngland je napisao/la:Patuljasti pitar bez sna, propali snovi.Limonene je napisao/la:lik skace s tema na temu ko kengur. a ist tako se ljubav ne mjeri evropskim tekmama o kojim si dosadio sam sebi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.