odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
100 forumaša, 100 različitih voskova
100% sportski i krajnje opušten potpis
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A sve i jedan najbolji.RiNo je napisao/la:100 forumaša, 100 različitih voskova
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
I 100 različitih vrsta koseRiNo je napisao/la:100 forumaša, 100 različitih voskova

-
- Kontakt:
A svi koriste Professional gelRiNo je napisao/la:100 forumaša, 100 različitih voskova

1921
1989
1989
Notorna laž, ja koristim agduVolimRadnicki je napisao/la:A svi koriste Professional gelRiNo je napisao/la:100 forumaša, 100 različitih voskova

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
tyler durden je napisao/la:Jao kako smijesni fazoni u vezi kosulje.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
100 forumasa, 200 razlicitih nickovaRiNo je napisao/la:100 forumaša, 100 različitih voskova

Gdje mi je onaj Milanista.

- sagitarius
- Kontakt:

2KM,nema boljeg

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Rekordmeister
- Kontakt:
Gle je beton koristim ga ima vec sigurno 5-6 godina.Prije par godina njega nestalo u Bihacu valjda im firma bila u krizi,a ja u to vrijeme radio za Bajru iz Travnika,i jedne subote nakon sastanka u Travniku,navrnu oni mene do Busovace po neke papire i priznanice,i sjetim se ja da je taj gel iz Busovace,odem ti da njihove poslovnice tamo i uzmem sebi 2 paketa po veleprodajnoj cjeni.Pita mene neki lik sto ej tu radio stas sa tim tolikm reko sebi nema vas u Bihacu odavno lik onako pogleda u mene sa cucenjem i ibreteom i okrenu se hahah.Ja kad sam dosao kasnije haman pola raspordo drustvu svi koristimo isti,Ovaj bjeli i plavi su idealni,onaj zuti nista nevalja a i smrdi boze ti sacuvaj.sagitarius je napisao/la:
2KM,nema boljeg
-
- Kontakt:
I ja koristim plavi, meni za moju kosu boli glava 

Razmišljam da je uzmem, samo ne znam koju ću boju. 50KM je. Gledam na oficijelnoj stranici od Kappe ima zaista dobre robe a jeftino, polo majice im po 19 eura.
Bajram

Nemojte jakne gledati, 450 eura su

Čuj jeftino, ja kad sam bio u Italiji (prošle godine) mog'o u granapu uzeti Kappa polo majicu, bile desetak eura 
p.s. Je li ta oficijelna stranica http://www.kappastore.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ?

p.s. Je li ta oficijelna stranica http://www.kappastore.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 15 jul 2013, 10:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Sve više razmišljam o kupovini navedene collegice. Više nego dobra.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kupio od vosak Subrina vosek wax, i ni to mi ne pase, hebemu ameriku i dolare
kad stavim, i ne drzi skoro nikako, bas kao da ruke navlazim vodom i onda pravim sebi frizuru
jos cu pokusati naci neki bolji vosak, ako opet ne bude valjalo necu vise ni praviti frizure, osisam se nacelavo i gotova prica
jedina dobra stvar kod ovog voska od subrine sto mirisi, primjetio sam da par puta pokusali mirisati kosu
kazu mirisi na jagodu
kad stavim, i ne drzi skoro nikako, bas kao da ruke navlazim vodom i onda pravim sebi frizuru
jos cu pokusati naci neki bolji vosak, ako opet ne bude valjalo necu vise ni praviti frizure, osisam se nacelavo i gotova prica
jedina dobra stvar kod ovog voska od subrine sto mirisi, primjetio sam da par puta pokusali mirisati kosu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rekao sam ti sta ces kupiti za zahtjevnu kosu (kao sto je moja recimo), ako vec zelis kupovati, ovo ostalo je eksperimentiranje tesko.
...Život za Široki...
ne valja, masonskiHead je napisao/la:
kakav je ovaj

Što odaješ naše proizvode 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ove sto si nabrojao tesko je kod nas naci, i rekao si da kupujes iz vanaŠB_Fidelis je napisao/la:Rekao sam ti sta ces kupiti za zahtjevnu kosu (kao sto je moja recimo), ako vec zelis kupovati, ovo ostalo je eksperimentiranje tesko.
sad cu pokusati naci Taft Power Wax