FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hahahah Škaljic legenda "Sigurno da se može napraviti dobar rezultat, pa evo i ovi amateri su kakav-takav rezultat napravili u Evropi protiv Sarajeva. Ne trebamo gubiti nadu". 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zola bi trebao zaigrati u septembru, a Kvesa bi trebao u novembru biti spreman ali ne vjerujem da ce rizikovati. Mislim da zeli proci zimske pripreme kako treba pa da doceka potpuno spreman proljetni dio sezone.Hordas Doboj je napisao/la: Tacno je realno.
Komentar sam ostavio nakon sto sam vidio sastav. Iz moje perspektive ova ekipa, jednostavno nema kvalitet. Kao sto rekoh, ako ostane Svraka, i manje vise Adilovic, nakon sto se vrate Kvesic i Zolotic (pod uslovom da igraju kao prije povrede) bit cete ponovo medju favoritima za titulu.
Al svakako je cinjenica da ste dosta slabiji nego prije godinu ili dvije. Sad ti to htio vidjet ili ne, do tebe je.
I btw kad se ocekuje njihov povratak?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ko vam fali sutra od igraca osim Stanica ?
Svraka i B.Čolić , uz ranije povrijeđene Kvesića i Zolotića , s tim što se i Adilović žalio na povreduaS_Roma je napisao/la:Ko vam fali sutra od igraca osim Stanica ?
ZELJEZNICAR 1921!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.ZZtop10 je napisao/la:Zola bi trebao zaigrati u septembru, a Kvesa bi trebao u novembru biti spreman ali ne vjerujem da ce rizikovati. Mislim da zeli proci zimske pripreme kako treba pa da doceka potpuno spreman proljetni dio sezone.Hordas Doboj je napisao/la: Tacno je realno.
Komentar sam ostavio nakon sto sam vidio sastav. Iz moje perspektive ova ekipa, jednostavno nema kvalitet. Kao sto rekoh, ako ostane Svraka, i manje vise Adilovic, nakon sto se vrate Kvesic i Zolotic (pod uslovom da igraju kao prije povrede) bit cete ponovo medju favoritima za titulu.
Al svakako je cinjenica da ste dosta slabiji nego prije godinu ili dvije. Sad ti to htio vidjet ili ne, do tebe je.
Velika je to pauza, iskreno se nadam da ce nakon povrede biti "pravi". Jer su ogroman potencijal.
@Buu
Ovdje niko ne sere vec normalno diskutujem sa normalnim ljudima. Mada takvim poput tebe ni ne treba odgovarat na postove...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
samo to je razlika izmedju nasih igraca i ovih ribara ta sto se za njih zna da su amateri a nase samo smatraju profesionalcimacorleone87 je napisao/la:Hahahah Škaljic legenda "Sigurno da se može napraviti dobar rezultat, pa evo i ovi amateri su kakav-takav rezultat napravili u Evropi protiv Sarajeva. Ne trebamo gubiti nadu".

Ma seres ko fokaHordas Doboj je napisao/la:Hvala na odgovoru.ZZtop10 je napisao/la:Zola bi trebao zaigrati u septembru, a Kvesa bi trebao u novembru biti spreman ali ne vjerujem da ce rizikovati. Mislim da zeli proci zimske pripreme kako treba pa da doceka potpuno spreman proljetni dio sezone.Hordas Doboj je napisao/la: Tacno je realno.
Velika je to pauza, iskreno se nadam da ce nakon povrede biti "pravi". Jer su ogroman potencijal.
@Buu
Ovdje niko ne sere vec normalno diskutujem sa normalnim ljudima. Mada takvim poput tebe ni ne treba odgovarat na postove...
NO PYRO NO PARTY
Nisi ti dobar uozbilji se malo i ne ponašaj se kao dijetebagrcavi je napisao/la:Dok je Amara vi ćete primati 6 komada od drugoplasirane ekipe sa Malte.Batistuta je napisao/la:
To si u pravu, dok je Amara, Vukasovića i sličnih mešetara mi nećemo bolje, a vama je petarda u Evropi...zato naš fudbal i ne napreduje, a ni vi čim ne možete proći ni jedno kolo niti prodati igrača

Jedini koji se ponaša kao dijete si ti.Još ste se na kraju jedva izvukli.A da nisu dobili crveni u prvoj tekmi u lavoru ko zna kako bi završilo imali su 2-2.Batistuta je napisao/la:Nisi ti dobar uozbilji se malo i ne ponašaj se kao dijetebagrcavi je napisao/la:Dok je Amara vi ćete primati 6 komada od drugoplasirane ekipe sa Malte.Batistuta je napisao/la:
To si u pravu, dok je Amara, Vukasovića i sličnih mešetara mi nećemo bolje, a vama je petarda u Evropi...zato naš fudbal i ne napreduje, a ni vi čim ne možete proći ni jedno kolo niti prodati igrača![]()
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i na kraju ispali od Zete.
Ove godine ste bolji, samo 1 go ste primili od pekara, automehaničara i šumara.
DRUG NEBI TI PUNCA
Željo TV - Nova sezona - epizoda 81.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7

Euforija zbog kardifa ufatila aaa. Vidjet cemo sta cete pricat kad vas albanci nabiju sig ce taj neki ugovor vasoj upravi biti opravdanje zbog ispadanja. Al ocekivao sam ovu euforiju pa vi ne bi bili pitari kad makar 3 puta u godini ne letite pa padnete. A Viktorija ce nas najvjerovatnije napuniti jer su ljudi bolji. A i vas su punilie Sparte,Besiktasi,Bazeli koji su u rangu Viktorije.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()
zna li neko vaš sastav otprilike koji će igrati sutra
A ko je vas prolazio ? Da nije slucajno Zeta ? ostavi se ti ovoga i lijeci svoje komplekse pred malom djecomBatistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()

Kakvi ste vi paćenici, unuci će vam pričati o tim Željinim porazima zbog vašeg kompleksa koji imate od Želje. Gledajte svoja posla, probajte za promjenu osvojiti neki pehar ili bar upalite svijeću za vaš klubčić koji polako izumire. Al' prođe od tad' 13 Bajrama...Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()

Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 jul 2013, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
U rangu Viktorija ahahahahahaha ah ta realnost i Maribor je u rangu Bešiktaša, Bazela i Sparte...Zeta je kiks to stoji-dešava se ali vi ste imali puno više i kanonada i kikseva, pa Lilestrom vam najveća poslijeratna posbjedaterabajt je napisao/la:Euforija zbog kardifa ufatila aaa. Vidjet cemo sta cete pricat kad vas albanci nabiju sig ce taj neki ugovor vasoj upravi biti opravdanje zbog ispadanja. Al ocekivao sam ovu euforiju pa vi ne bi bili pitari kad makar 3 puta u godini ne letite pa padnete. A Viktorija ce nas najvjerovatnije napuniti jer su ljudi bolji. A i vas su punilie Sparte,Besiktasi,Bazeli koji su u rangu Viktorije.Batistuta je napisao/la:Stvarno o Evropskim nastupima je suvišno pričati, vaše kanonade nisu za spomen, od 5-0,6-0, 7-0 u posljednja 3 nastupa ste primili blizu 30 golova...a mi smo prolazili i Genka, Levskog, Helsinborga itd...uglavnom Evropa sve pokaže, sutra očekujem da 8 primite i pronosate se malo poslije 5, 6, 7![]()

batistuta će svojoj djeci pričati kako nije doživio titulu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Trofej im je postao mit, zivuca legenda...
Nekada, iza 7 mora, 7 gora, 7 dugih godina, pitari su osvojili trofej...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hoce li biti kakav stream za sutrasnju utakmcu?
...i 7 tuljakapa...Baja_Zvjerka je napisao/la:Trofej im je postao mit, zivuca legenda...Nekada, iza 7 mora, 7 gora, 7 dugih godina, pitari su osvojili trofej...
![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.