Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Pa relano svi su favoriti protiv nas, mi smo nepoznanica, protivnici sa pregršt nastupa na velikim natjecanjima, to je naša šansa i moramo je iskoristiti 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je li imaju neki streamovi, nesto, za ostale grupe ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima , za sve mečeve turnira .Devil je napisao/la:Je li imaju neki streamovi, nesto, za ostale grupe ?
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR 1921!
Šta je to @Devile, kakav je to potpis ?
Nisu te valjda zamjenili sa nekim menadžerom 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
koliko veceras kostaju karte u Zetri ?
moustapha je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:nece danas dici pare jer posti, ostaviti ce to za sutra....

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
gledam sad slike iz Ljubuskog sa sinocnje utakmice, zar je moguce da je dozvoljeno da ostane onakva zastitna mreza iza golova, sva poderana i zakrpljena
to bar nije preskupo za zamijeniti...

" је % $ $ $ ' ?. & је то $?
ПА $ " " " у " ? " ?, па " " `$ " 6-7 000...
ПА $ " " " у " ? " ?, па " " `$ " 6-7 000...
? своје, % туђе!
suti bolazicer je napisao/la:gledam sad slike iz Ljubuskog sa sinocnje utakmice, zar je moguce da je dozvoljeno da ostane onakva zastitna mreza iza golova, sva poderana i zakrpljenato bar nije preskupo za zamijeniti...

dvorana propada vec godinama, tek sad se ensto malo uradilo. neka, pomaci se naziru.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
U koliko sati je prva tekma danas i gdje se igra ?
..Ja gotivim nekako osim BH repke jos i Egipat,pa kad igraju ?
EDIT: Nasao sam.....

EDIT: Nasao sam.....
a uplatio dan prije a postiomoustapha je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:nece danas dici pare jer posti, ostaviti ce to za sutra....![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Imali negdje da se moze gledati BHT1 na internetu?
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;BelminM23 je napisao/la:Imali negdje da se moze gledati BHT1 na internetu?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
2017. domacinstvo je vec dobila Francuska.legenda reala je napisao/la:Znali se slučajno koje države su se još kandidovale za ta dva prvenstvaKenonan je napisao/la:
I mislim da BiH nema sanse za seniorsko SP, Hrvatska je morala napraviti gomilu novih dvorana, takodje jedan od preduvjeta je Arena sa nekih 14-15.000 sjedista.Iako ni je nešto ne vjerujem da mi to možemo dobiti pored bogatih šeikova npr
![]()
![]()
Joj ko će isčekati večerašnju utakmicu
2015. Qatar.
2019. kandidati su: Danska, Njemacka, Makedonija, Norveska, Poljska, Slovacka, Svedska. Vec su zimus poslane kandidature, bio je konkurs, da tako kazem.
Sto se tice Europskih, 2014. je u Danskoj, 2016. Poljska.
EHF je raspisao konkurs za EP 2018. i 2020. nekad u junu, znaci sad slijede kandidature. Prijave do 4 rujna, do kraja godine svaki potencijalni domacin mora napraviti prezentaciju, plan i program. Odluka ce biti donesena naredne godine.
Zadnja izmjena: Kenonan, dana/u 15 jul 2013, 15:49, ukupno mijenjano 3 puta.
netrazim toVedad87 je napisao/la:http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;BelminM23 je napisao/la:Imali negdje da se moze gledati BHT1 na internetu?

Trazim da mogu gledati normalno kanal i ovo sto se trenutno desava
i da lijepo pogledam utakmicu sa komentatorom

- Papastathopoulos
- Kontakt:
wtfmoustapha je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:nece danas dici pare jer posti, ostaviti ce to za sutra....![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uspjeh je sve osim poraza, Koreja je imala dobru A vrstu ali najbolji igrac je vec umirovljenik, cuveni Yoon vec ima 40 godina, nekad je igrao za HSV, Gummersbach.mostar_mo je napisao/la:dobro ljudi zna li mi iko reci da li je onaj jucerasnji remi uspjeh ili?
mislim nemam pojma kako ta Koreja kotira u svijetu rukometa ...znam da im je seniorska reprezentacija vrlo dobra ..kakve su bile kvote na kladionicama .tj ko je bio favorit?
Sada i nisu tako jaki govorim za njihovu A vrstu, ali njihov kvalitet je uvijek bio u tome sto su sitni i brzi, nezgodni su za svakoga. Ko god se opusti sa njima, moze biti porazen, sjecam se da su redovno drzali u neizvjesnosti najvece i najbolje reprezentacije svijeta. Ako ih pustis da trce, mogao bi biti i porazen.
Pretpostavljam da su i im juniori sa slicnim karakteristikama, uostalom nakon Qatara oni su najjaca azijska reprezentacija. Prosle godine je ova generacija igrala Azijsko juniorsko prvenstvo, Qatar je pobijedio Koreju 25-22 u finalu.
Isti odnos snaga je bio i prije 3 godine na azijskom prvenstvu, Qatar prvi, Koreja druga.
Qatar ulaze velike pare u rukomet, logicno je da imaju rezultate. Koreja u zadnjih deset godina na Azijskom nivou, govorim za juniore, nije bila losije plasirana od 4 mjesta, najcesce srebro osvajaju. Zlato im je za sada nedostizno.
Tacno se vidi da Qatar ulaze , dosta dobra igra , i sinoc su mogli dobit al par odluka sudija ... Al opet ove ekipe ne simpatisem ,sve isto ko shity , p$g .. Dovedi strance i igraj ..
Veceras akBd pobjeda , radi grade i igre madarske ekipe mislim da ce Malinovic zapocet napad Nemanja odbranu .. Pivot moze ostat Halilkovic , Elmir se malo gubio sinoc .. Milicevicu nova prilika , Milas odbranu ubi brasino
Peric zapocet i ima sjajnu zamjenu Ajkunica ..
Mali Eres me zadivio 95 godiste i odigrao je poprilicno dobro , imao je par promaseni zicera al et .. I ono sto me raduje igraju srcem , fkt se vidi da su ko braca , a onaj ispad jednog igraca prije godinu nema potrebe ponavljat .. Ovakva brza ekipa sa jednim Grahovcem,Buricem na golu Terzic koji moze smirit u napad i pomoci u odbrani i jos 3-4 najbolji sto imamo i eto fine ekipe ..
Veceras akBd pobjeda , radi grade i igre madarske ekipe mislim da ce Malinovic zapocet napad Nemanja odbranu .. Pivot moze ostat Halilkovic , Elmir se malo gubio sinoc .. Milicevicu nova prilika , Milas odbranu ubi brasino

Mali Eres me zadivio 95 godiste i odigrao je poprilicno dobro , imao je par promaseni zicera al et .. I ono sto me raduje igraju srcem , fkt se vidi da su ko braca , a onaj ispad jednog igraca prije godinu nema potrebe ponavljat .. Ovakva brza ekipa sa jednim Grahovcem,Buricem na golu Terzic koji moze smirit u napad i pomoci u odbrani i jos 3-4 najbolji sto imamo i eto fine ekipe ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
prije 2 sata kvota na madjarsku je bila 1,50, a sad 1,60....a na bih je bila 2,90, a sad 2,60
mozda ima neka caka 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
$ $ Французе 29-26... $ $ н терену, " " ? " у $ & $ " " угрозе...
Вјероватно - & за прво ' у " у $ % " $ " "...
Вјероватно - & за прво ' у " у $ % " $ " "...
? своје, % туђе!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.