FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bolje od nasexbabilon je napisao/la:Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Steta je zbog povreda velika. Da decki nisu povređeni uz 2 pojacanja bi mogli sa ovim cesima opusteno.exbabilon je napisao/la:Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.
Ako odu Svraka i Adilovic tesko cete medju prve 3 ekipe.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
vidim jedni kritikuju kvalitet zelje koji je ovdje najkvalitetniji,drugi opet brane ekipu i dizu kvaltiet iznade realnog.
E sad klub koj zeli da pocne stavrno odudarat od ovog svega mora postaviti granice malo vece od ove lige,jer nije bas neka konkurencija i nije nesto da svoj kvalitet mjeris po nekvaltieti ostalih ekipa,recimo ako su konkirenti slabiji mi smo bolji od njih.Jrr se tu preljeva iz supljeg u prazno i tapka u mjestu.Svima je jasno da su ekipe iz BH nekonkurentne bilo gdje osim u BIH pa tako da nisu mjerilo uspjeha i kvaltiete ekipe koja sebi postavlja neke vece ciljeve od nase lige.JEr za ovu ligu su potrebni minimumi sto fudbal zahtjeva,a to je da redovno placas igrace cije palte nisu velike,samim time ces privuc ove malo nazovi bolje igrace lige koji ce ti doci jer u drugim klubovima je plata od danas do sutra,solidnog trenera koji je van uticaja lokalnih mocnika i ako jos imas kakvu takvu podrsku publike imas sve preduslove da u ovoj ligi bdues neko i nesto.
E sad klub koj zeli da pocne stavrno odudarat od ovog svega mora postaviti granice malo vece od ove lige,jer nije bas neka konkurencija i nije nesto da svoj kvalitet mjeris po nekvaltieti ostalih ekipa,recimo ako su konkirenti slabiji mi smo bolji od njih.Jrr se tu preljeva iz supljeg u prazno i tapka u mjestu.Svima je jasno da su ekipe iz BH nekonkurentne bilo gdje osim u BIH pa tako da nisu mjerilo uspjeha i kvaltiete ekipe koja sebi postavlja neke vece ciljeve od nase lige.JEr za ovu ligu su potrebni minimumi sto fudbal zahtjeva,a to je da redovno placas igrace cije palte nisu velike,samim time ces privuc ove malo nazovi bolje igrace lige koji ce ti doci jer u drugim klubovima je plata od danas do sutra,solidnog trenera koji je van uticaja lokalnih mocnika i ako jos imas kakvu takvu podrsku publike imas sve preduslove da u ovoj ligi bdues neko i nesto.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 15 jul 2013, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
nek nam vi izgledate dobro to je najbitnijeHordas Doboj je napisao/la:exbabilon je napisao/la:--------------------Loncaric/Hadzic----------------
Smijesno izgledate bez Svrake, Kvesica i Zolotica.

Svaki rezultat u kojem zeljo ne izgubi vise od dva gola razlike je uspjeh. Tim rezultatom bi imao kakve-takve sanse za revans, ali
Moja prognoza je Plzen 4:0 Zeljo

Moja prognoza je Plzen 4:0 Zeljo
Odakle su sudije za sutrasnji mec? A sutra aBd samo hrabro nek se bore za naseg Zelju, pa sta bude.Koliko god su oni jaci, ja sam i dalje optimista.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
**** sudije odakle su god
ŠpanciSchwarz je napisao/la:Odakle su sudije za sutrasnji mec? A sutra aBd samo hrabro nek se bore za naseg Zelju, pa sta bude.Koliko god su oni jaci, ja sam i dalje optimista.
ZELJEZNICAR 1921!
- mentalitet87
- Kontakt:
dok je Amara vi se nemate cemu nadati,realnoHordas Doboj je napisao/la:Steta je zbog povreda velika. Da decki nisu povređeni uz 2 pojacanja bi mogli sa ovim cesima opusteno.exbabilon je napisao/la:Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.
jednom pitar-uvijek supak
- champions1921
Ma da nam i Dino Pekic sudi nebi nam puno znacilohamzaTM87 je napisao/la:ŠpanciSchwarz je napisao/la:Odakle su sudije za sutrasnji mec? A sutra aBd samo hrabro nek se bore za naseg Zelju, pa sta bude.Koliko god su oni jaci, ja sam i dalje optimista.

BUDI ŽELJO !!!
To si u pravu, dok je Amara, Vukasovića i sličnih mešetara mi nećemo bolje, a vama je petarda u Evropi...zato naš fudbal i ne napreduje, a ni vi čim ne možete proći ni jedno kolo niti prodati igračamentalitet87 je napisao/la:dok je Amara vi se nemate cemu nadati,realnoHordas Doboj je napisao/la:Steta je zbog povreda velika. Da decki nisu povređeni uz 2 pojacanja bi mogli sa ovim cesima opusteno.exbabilon je napisao/la:Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.
- champions1921
E neka ste vi napredni i uspjesni.. Pa jedna Zeta vas izbacila i imas obraza da nesto kazes 

BUDI ŽELJO !!!
ove pitare sto jedu **** treba samo ignorisat

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Tacno je realno.mentalitet87 je napisao/la:dok je Amara vi se nemate cemu nadati,realnoHordas Doboj je napisao/la:Steta je zbog povreda velika. Da decki nisu povređeni uz 2 pojacanja bi mogli sa ovim cesima opusteno.exbabilon je napisao/la:Uzmi Realu Ronalda, Ozila i Alonsa pa ces vidjet kako ce oni izgledat.
Komentar sam ostavio nakon sto sam vidio sastav. Iz moje perspektive ova ekipa, jednostavno nema kvalitet. Kao sto rekoh, ako ostane Svraka, i manje vise Adilovic, nakon sto se vrate Kvesic i Zolotic (pod uslovom da igraju kao prije povrede) bit cete ponovo medju favoritima za titulu.
Al svakako je cinjenica da ste dosta slabiji nego prije godinu ili dvije. Sad ti to htio vidjet ili ne, do tebe je.
I btw kad se ocekuje njihov povratak?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Dok je Amara vi ćete primati 6 komada od drugoplasirane ekipe sa Malte.Batistuta je napisao/la:
To si u pravu, dok je Amara, Vukasovića i sličnih mešetara mi nećemo bolje, a vama je petarda u Evropi...zato naš fudbal i ne napreduje, a ni vi čim ne možete proći ni jedno kolo niti prodati igrača
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovi i nekako ali kad vidim Kerlu i Hasanovića u prvoj postavi, hoće mi nešto biti.Tokom ljeta angažovana su dvojica golmana, Adnan Hadžić i Filip Lončarić, koji ravnopravnu konkurišu za jedinicu.
"Ne zna se još ništa. Odlučit ćemo na dan utakmice", kaže Adnan Gušo, trener golmana, dodavši:
"Tokom priprema primili su mnogo golova, ali nisu krivi gotovo ni za jedan. Međutim, problem je što ništa nisu odbranili. Viktorija će nam stvoriti pritisak i potrebno je da i golman igra sa zadnjom linijom, a uz to bit će potrebne i prezicne intervencije dugih lopti u polje. U ovom trenutku ni Hadžić ni Lončarić nemaju prednost. Odlučit u zadnji trenutak i nadam se da nećemo pogriješiti, te da će naš izbor imati svoj dan u Plzenu", ističe Gušo.
Malo utakmica
Najveći problem za obojicu čuvara mreže je činjenica da prošle sezone nisu imali mnogo takmičarskih utakmica.
"Hadžić je branio šest, sedam utakmica, a Lončarić tri. Nemaju utakmica u nogama i to je veliki hendikep. Ipak, vjerujemo da su dovoljno iskusni i da će imati svoj dan, za koga god se odlučimo", naglasio je Gušo.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
sta je sa kajkutom jel došao u sarajevo kako se juce nesto pricalo
Hajde da nam sere neki navijac Dinama ili Maribora ciji klubovi uspjesno nastupaju u Evropi, nego pitari koji jedva na kraj izadju sa automehanicarima ili neki drugi levati koji Evropu vide svakih 5 godina ili nikako.
NO PYRO NO PARTY
- champions1921
Uz duzno postovanje moram ti reci da si pitanje postavio na pogresnoj temi..roleeee je napisao/la:sta je sa kajkutom jel došao u sarajevo kako se juce nesto pricalo
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.