+1 definitivno.ris je napisao/la:$ & првог $ " " ? " & ' $, & & ", а & ", $ & & ¥ $ " су ово " ? " $ у ".
$ & " " ' $ ¥ ?. Жао " је ' % се & $ 1/4 ? ? 1/2 ? & - " у ", јер ' је " $ " & у ' $...
& ово $ " " $ ", " свега % $ " & првенство, јер ' - $ & $ спорта!!!
& ЈЕ ? $ " СПОРТ!!!
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Danas u Zenici je bilo više nego sjajno.Došlo je dobro raje.Iskreno nisam očekivao da ću ovako uživati.Mislio sam bit će to još par dosadnih utakmica i išao sam da kažem da sam bio na SP.Ali definitivno se ialo šta vidjeti i obavezno pratim i dalje.Egipat je zeničkoj publici danas bio pravo simpatičan 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Aščare naši namjestili iz X u X. Viđeni u premieru, čak od 08.07. kako uplaćuju to.
Željezničar za život cijeli!
- hule_barca
- Kontakt:
S obzirom kako smo u zadnjim kvalifikacijama seniore gledali u užasnom izdanju, igra mlade repke (izuzmemo li nedostatak iskustva i nekoliko tehničkih grešaka) je za klasu bolja. Vidi se koliko su momci fizički pripremljeni i kako brzo igraju. Igra im zaista liči na europski nivo, gdje više nema "sporog" rukometa. Ne znam kakve su ostale reprezentacije u grupi, ali vjerujem i nadam se da možemo proći. Zaista me Sarajevo razočara iz dana u dan što se tiče sportskih manifestacija. Bitno je da na npr. Beer festu bude mnogo više raje nego na utakmici Svjetskog rukometnog prvenstva. Još je ulaz besplatan, bojim se samo kad dođe nokaut faza, još ako ne prođemo, ko će to popuniti.
Mes Que Un Club
u koliko je sutra tekma ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sve tekme igramo u 21h
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Miličević i sudije su nas kostali poraza a i Grbavac koji je ostavio Skopljaka na klupi da drzi Miličevića cijelo vrijeme u igri.
Sa obzirom da je prva tekma i da je trema prisutna igra je bila odlicna, trcali smo cijelo vrijeme sa njima ravnopravno i stvarno je velika steta sto ne uzese ono sinoc posebno onaj zadnji napad.
Sa obzirom da je prva tekma i da je trema prisutna igra je bila odlicna, trcali smo cijelo vrijeme sa njima ravnopravno i stvarno je velika steta sto ne uzese ono sinoc posebno onaj zadnji napad.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ojjj, jutros se probudih boli me prsti, nisam ni skotno da sam sinoć uz tekmu od nervoze "oglođo" nokte
šteta sinoć što ne pobjedismo, bukvalno smo 99% utakmice mi imali prednost ali eto, malo nesreće i na kraju bod, što i nije tako loše
Miličević nas ukopao, a da sam radio najavu utakmice, poznavajući ovog igrača, rekao bih da je jedan od najjačih aduta i jedan od najsigurnijih igrača
mogli smo ih slomiti u nekoliko navrata ali smo mogli i zijaniti, neka dečkima ovo bude škola, da nem predavanja i stajanja od prve do zadnje sekunde
uostalom ova Koreja redovno izjebe živce svima
sudije ja ne bih dirao ali bih imao poneku zamjerku na vođenje reprezentacije sa klupe, nervoza i poneki loš potez sigurno nisu nešto što treba ovim momcima
najmanje je u 2 navrata Grbavac trebao uzeti TO, jednom u prvom dijelu a jednom u drugom ali vjerovatno je i njemu ovo jedno učenje i iskustvo
idemo dalje, pobijediti Mađarsku ... ovi momci to mogu!!!

šteta sinoć što ne pobjedismo, bukvalno smo 99% utakmice mi imali prednost ali eto, malo nesreće i na kraju bod, što i nije tako loše
Miličević nas ukopao, a da sam radio najavu utakmice, poznavajući ovog igrača, rekao bih da je jedan od najjačih aduta i jedan od najsigurnijih igrača
mogli smo ih slomiti u nekoliko navrata ali smo mogli i zijaniti, neka dečkima ovo bude škola, da nem predavanja i stajanja od prve do zadnje sekunde
uostalom ova Koreja redovno izjebe živce svima
sudije ja ne bih dirao ali bih imao poneku zamjerku na vođenje reprezentacije sa klupe, nervoza i poneki loš potez sigurno nisu nešto što treba ovim momcima
najmanje je u 2 navrata Grbavac trebao uzeti TO, jednom u prvom dijelu a jednom u drugom ali vjerovatno je i njemu ovo jedno učenje i iskustvo
idemo dalje, pobijediti Mađarsku ... ovi momci to mogu!!!
Undici stelle - ACM 1899
Fantastičnu stvar su odradili organizatori ovog Svjetskog prvenstva misleći na dodjeljivanje domaćinstva gradovima po grupama. Zato imamo pun Borik, i dvoranu u Ljubuškom.Sa sportskog aspekta je to odlično urađeno.
Što se tiče današnje tekme, gledao sam kvote prije J.Koreje, i prije Mađara, po kvotama su jači Mađari.
No bez obzira na sve, ne smijemo na to obraćati pažnju, imali smo Koreance čitavu utakmicu, par naših nepotrebnih greški je odvelo utakmicu u drugom pravcu.
I da pohvalim Sarajlije. Po ko zna koji put su me oduševili posjetom jednom istinskom sportskom spektaklu.
Navratite u Mostar sredinom avgusta, da vidite kako se bodri mlada reprezentacija protiv Sokolova.
Kamo sreće da je i Mostar imao infrastrukturu dostojnu ovoga takmičenja, sigurno bi posjeta bila neuporedivo
veća.
Što se tiče današnje tekme, gledao sam kvote prije J.Koreje, i prije Mađara, po kvotama su jači Mađari.

No bez obzira na sve, ne smijemo na to obraćati pažnju, imali smo Koreance čitavu utakmicu, par naših nepotrebnih greški je odvelo utakmicu u drugom pravcu.
I da pohvalim Sarajlije. Po ko zna koji put su me oduševili posjetom jednom istinskom sportskom spektaklu.
Navratite u Mostar sredinom avgusta, da vidite kako se bodri mlada reprezentacija protiv Sokolova.
Kamo sreće da je i Mostar imao infrastrukturu dostojnu ovoga takmičenja, sigurno bi posjeta bila neuporedivo
veća.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Skopljak je bio na tribinama,nije ni skinut za mec.bhsport je napisao/la:Miličević i sudije su nas kostali poraza a i Grbavac koji je ostavio Skopljaka na klupi da drzi Miličevića cijelo vrijeme u igri.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ја ? $ је ' јер " у Сарајеву " пуне. ' Сарајево " " $ " Зетру, а $ су % ? $.
& $ ? " &, зна $ & " - " % " у $ ?, " зато " " ? ? $.
' $ " ', јер " у &, то су супер " " $ & $. & $ ?, " " ? $ $ вођа " "...
П.С. ? $ $ " " ? посјету у ", ово " првенство ? $ у "...
То ' " сјајна & за $ " првенства, уз % ", наравно...
& $ ? " &, зна $ & " - " % " у $ ?, " зато " " ? ? $.
' $ " ', јер " у &, то су супер " " $ & $. & $ ?, " " ? $ $ вођа " "...
П.С. ? $ $ " " ? посјету у ", ово " првенство ? $ у "...
То ' " сјајна & за $ " првенства, уз % ", наравно...
? своје, % туђе!
Itekakva sramota. Dobro je neko rekao na prethodnoj stranici da se Sarajevo kao grad zasitilo vrhunskog sporta. Nismo velika država da možemo sebi dopustiti luksuz da se ne igra neko veliko takmičenje u dvoranama glavnog grada, i to je najveći problem.
Da imamo jaču infrastrukturu, duh Svjetskog prvenstva bi osjetili i periferni gradovi, a ne samo gradovi koji spadaju u žižu interesovanja. Naravno da se Mostar kao grad nema šta žaliti, jer je ovdje sport na jako niskim granama. Da se može od malog mjesta napraviti centar sporta na određeni period kazuje primjer Ljubuškog, i veoma mi je drago radi toga.
Da imamo jaču infrastrukturu, duh Svjetskog prvenstva bi osjetili i periferni gradovi, a ne samo gradovi koji spadaju u žižu interesovanja. Naravno da se Mostar kao grad nema šta žaliti, jer je ovdje sport na jako niskim granama. Da se može od malog mjesta napraviti centar sporta na određeni period kazuje primjer Ljubuškog, i veoma mi je drago radi toga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nema taj mjesta u Hrvatskoj, pored Duvnjaka, Karacica, danas sutra Kaleba.JTS je napisao/la:treba tog Perića u A repku, da ga komšije Hrvati ne marnus njima nikad nisi načisto
- sagitarius
- Kontakt:
Stvarno je glupo od strane rsbih sto se zavrsnica igra samo u sarajevu :S, Zenica i Banja Luka imaju 100 puta bolje,modernije arene od sarajeva.Pa mene stid gledat one drvene tribine :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nadam se poboljsanju prenosa na danasnjim mecevima posebno iz Zenice jer je opet najzanimljivija utakmica.
Jos kada bi ubacili grafiku da znamo vrijeme i rezultat valjalo bi pravo.
Jos kada bi ubacili grafiku da znamo vrijeme i rezultat valjalo bi pravo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Logicno je da se zavrsinca igra u glavnom gradu, sve drugo bi bilo neozbiljno od strane organizatora.
Mali osvrt na nasu, CRO momcad. Daleko od izdanja od prosle godine, ipak je prosle godine ekipu vodio strucnjak, Goluza je dokazano los sa mladim momcadima. On je i Duvnjakovu generaciju vodio lose, nakon sto su osvojili kadetsko europsko zlato u Estoniji 2007. Istina, on nije imao Duvnjaka na dispoziciji 2008. ali svejedno, nakon prvenstva su se cule price o rasulu i nedisciplini unutar ekipe, ocito je Keta jako los pedagog.
Ova generacija je dva puta igrala finale EP-a, jednom osvojila zlato 2010. prosle godine srebro, svaki put su Coric, Kaleb, Mandalinic bili istaknuti pojedinci sa MVP nagradama (prvi put Kaleb, prosle godine Mandalinic) Coric tri godine za redom proglasen za najboljeg pivota generacije, i onda gledas ono rasulo jucer. Ko da su se prvi put, i to u prolazu, sreli.
Volio bih biti optimist, ovako su i prosle godine krenuli, cak sa porazom od Portugala, kasnije dosli do finala... ali ne svidja mi se igra niti malo, Kaleb neshvatljivo spor, svaka akcija je pripremanje suta Mandalinicu, ne koristi se jedan Cindric koji je eksplodirao ove godine, vodi se 5 ozljedjenih igraca i sad se place zbog toga, jedno totalno rasulo rekao bih. Tatini sinovi su ipak glavne "zvijezde" sto ne cudi, poznato je da Goluza voli takve relacije. Konj.
Mali osvrt na nasu, CRO momcad. Daleko od izdanja od prosle godine, ipak je prosle godine ekipu vodio strucnjak, Goluza je dokazano los sa mladim momcadima. On je i Duvnjakovu generaciju vodio lose, nakon sto su osvojili kadetsko europsko zlato u Estoniji 2007. Istina, on nije imao Duvnjaka na dispoziciji 2008. ali svejedno, nakon prvenstva su se cule price o rasulu i nedisciplini unutar ekipe, ocito je Keta jako los pedagog.
Ova generacija je dva puta igrala finale EP-a, jednom osvojila zlato 2010. prosle godine srebro, svaki put su Coric, Kaleb, Mandalinic bili istaknuti pojedinci sa MVP nagradama (prvi put Kaleb, prosle godine Mandalinic) Coric tri godine za redom proglasen za najboljeg pivota generacije, i onda gledas ono rasulo jucer. Ko da su se prvi put, i to u prolazu, sreli.
Volio bih biti optimist, ovako su i prosle godine krenuli, cak sa porazom od Portugala, kasnije dosli do finala... ali ne svidja mi se igra niti malo, Kaleb neshvatljivo spor, svaka akcija je pripremanje suta Mandalinicu, ne koristi se jedan Cindric koji je eksplodirao ove godine, vodi se 5 ozljedjenih igraca i sad se place zbog toga, jedno totalno rasulo rekao bih. Tatini sinovi su ipak glavne "zvijezde" sto ne cudi, poznato je da Goluza voli takve relacije. Konj.
$ ' &, $ " $ " %, ово првенство " у $ ".
? првенство 2011. је $ ' у ? у &. $, ' $ $. Ту ' " - у $ јер " 4 $ $. &, - је ' -, за $. $ се $ - & " ".
$ ' ? та $ ? нова арена, $ & 10 000 $, супер $ $ по " $. $ се $ - се & арена " у ?, & $ $ " првенства 2017. ? 2019.
$ у ? $ $... $ - & " " - ". А ?
? првенство 2011. је $ ' у ? у &. $, ' $ $. Ту ' " - у $ јер " 4 $ $. &, - је ' -, за $. $ се $ - & " ".
$ ' ? та $ ? нова арена, $ & 10 000 $, супер $ $ по " $. $ се $ - се & арена " у ?, & $ $ " првенства 2017. ? 2019.
$ у ? $ $... $ - & " " - ". А ?

? своје, % туђе!
$ је ? $ се " ?, ? ? је & 1/4 ? & $ се $ " " ?...Kenonan je napisao/la:Logicno je da se zavrsinca igra u glavnom gradu, sve drugo bi bilo neozbiljno od strane organizatora.
? своје, % туђе!
Dobro, to si u pravu, osmina finala i cetvrtfinale se moze i treba igrati u razlicitim gradovima, cisto zbog posjete bi bilo bolje.
Ja sam mislio da su samo polufinale i finale u Sarajevu.
I mislim da BiH nema sanse za seniorsko SP, Hrvatska je morala napraviti gomilu novih dvorana, takodje jedan od preduvjeta je Arena sa nekih 14-15.000 sjedista.
Ja sam mislio da su samo polufinale i finale u Sarajevu.
I mislim da BiH nema sanse za seniorsko SP, Hrvatska je morala napraviti gomilu novih dvorana, takodje jedan od preduvjeta je Arena sa nekih 14-15.000 sjedista.
Ma u Sarajevo pola raje posti ko ce na tekmu kad se tad iftari svi jedu tad. Moja citava otprilike mahala to radi.
Ja sam bio sinoc i sudije su nas unistile, to je jedini razlog sto nismo dobili.
Jel BiH igra sve utakmice grupe u Zetri ??
Ja sam bio sinoc i sudije su nas unistile, to je jedini razlog sto nismo dobili.
Jel BiH igra sve utakmice grupe u Zetri ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.