Sad ce njih Chelsea u super cupu spustitrio_Ferdy88 je napisao/la:Neutral opet u svom stilu, koji god tim prati, odmah najavi titulu i prije nego je sezona počela, skromnost i respekt protivnika na nivou nema šta

Salim se malo, al jedva cekam tekmu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sad ce njih Chelsea u super cupu spustitrio_Ferdy88 je napisao/la:Neutral opet u svom stilu, koji god tim prati, odmah najavi titulu i prije nego je sezona počela, skromnost i respekt protivnika na nivou nema šta
rio_Ferdy88 je napisao/la:Neutral opet u svom stilu, koji god tim prati, odmah najavi titulu i prije nego je sezona počela, skromnost i respekt protivnika na nivou nema šta
Prebaci se na pesimizam, manje ćeš se razočarati kad nešto ne krene po tvojim najavamaNeutral je napisao/la:Optimista sam uvijek bio i biti ću.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Prebaci se na pesimizam, manje ćeš se razočarati kad nešto ne krene po tvojim najavamaNeutral je napisao/la:Optimista sam uvijek bio i biti ću.
Ne, nije...u pravu si Barcelona je sa Guardiolom igrala totalni nogomet (nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing-naveo si), ali ga je znatno unaprijedila sa igrom kratkih pasova. Sada vec Barcelona izgleda lose i u nekim momentima ih je dosadno posmatrati. Izgubili su neke mnoge osobine osim igre kratkih pasova pa ih protivnik nekada nadigra i 35% posjeda lopte.RMA je napisao/la:Ono što je Barca igrala prošle sezone nije tiki-taka u najbljem izdanju. Previše peglanja, slab tempo nije ono što je karakterisalo Pep-ovu tiki-taku. Tiki-taka od dolaska Pep-a do kraja njegovog mandata u Barci je karakterizirala nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing što Barcelona nije imala prošle sezone, barem ne na istom nivou.Bertone7 je napisao/la:Guardiola će uništiti Bayern.
Jupp je izdominirao tika-taku i sad je ovaj uvodi u Bayern i dovodi rezervu Barcelone koju je Bayern sravnio sa zemljom.
Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
neznas ti nistaMrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
Pusti supljake.... Ta nagrada znaci da je najbolje odigrao prvenstvo a ne da je najbolji igrac..... Pa eto na zadnjem svjetskom prvenstvu u Juznoj Africi mescini Iniesta ili Xavi dobise nagradu (mozda je i neko treci) a Messi i Ronaldo su nastupali na istom, a znamo koliko su potonja dvojica bolja od ove dvojice ranije navedenih.....amel10071988 je napisao/la:neznas ti nistaMrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo! Teba dodati da je Totalni fudbal upravo igranje sa svim fudbalerima u ofanzivi i defantivi. Također priče o tzv. atomskom fudbalu i njegovoj dominantnosti po pitanju nepredvidivosti su i donekle tačne i donekle netačne.Bilall je napisao/la: Ne, nije...u pravu si Barcelona je sa Guardiolom igrala totalni nogomet (nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing-naveo si), ali ga je znatno unaprijedila sa igrom kratkih pasova. Sada vec Barcelona izgleda lose i u nekim momentima ih je dosadno posmatrati. Izgubili su neke mnoge osobine osim igre kratkih pasova pa ih protivnik nekada nadigra i 35% posjeda lopte.
Bayernu bi Pep mogao samo da napravi taj upgrade na igru kratkih pasova i dominacija je neminovnost.![]()
Bayern ima sve karakteristike ekipe koja igra totalni nogomet. Sposobni su da odigraju na visokom fizickom nivou i da fizicki izdominiraju protivnika, odigraju snazan presing, imaju sposobnost kod igraca da odigraju vise pozicija sto nerijetko pomuti protivnika, i imaju tu vrlinu da su im svi igraci spreni da odigraju u oba smijera uz brze transformacije, kako u ofanzivu tako i u defazivu.
Posle utakmice sa Barcelonom, jedan je forumas napisao "Bayern se sa svim igracima brani, i sa svim napada" ,tacno tako nekada i izgleda na terenu![]()
Mislim da su sve te cinjenice i privukle Guardiolu pa je odbio neke klubove koji su ponudili puno vise za njega, a prihvatio je ponudu Bayerna.
Dobar je Isco al' je on ipak za klasu ispod Thiaga.MrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
Sad idemo po EnglezaSaurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
Koji je taj ?supermario je napisao/la:Sad idemo po EnglezaSaurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.