FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moustapha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moustapha » 15 jul 2013, 10:06

Svi komentarisu potpisani memorandum na osnovu nekih svojih pretpostavki. Medjutim, cinjenica je da dok se ne krenu desavati konkretne stvari sa ovom saradnjom ne mozemo znati koliko cemo imati koristi od ovoga. Do sada se spominjala akademija za ravoj mladih igraca, razmjena igraca, pruzanje tehnicke podrske i organizacija prijateljskih utakmica. Sta god da se desi od ovoga, ne vidim kako moze biti stetno za nas.

Treba biti strpljiv i sacekati da vidimo sta ce se izroditi iz ovoga. Ne dolazi ti svaki dan u prostorije kluba covjek tezak preko milijardu dolara.
#divovi

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jul 2013, 10:07

htcxone je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Nemam namjeru provocirati.
Prvo što mi je palo ma pamet je da vas prodaju ko seosku mladu od turaka do malezijaca. Sve to djeluje kao priča za mazanje očiju i prikrivanje neuspjeha,znači priča o tituli je isfurala,sad ovo.
Ova interpretacija što sam napisao je takodjer i od dosta starijih pitara...
Drugo i mozda jedino najbolje što moze biti je to da bude relacija kao široki-dinamo,tj. dinamo crpi potencijale širokog

Znači moras biti budala da kontas da će neki lovator uložiti pare a da ne dobije više za uzvrat...
Samo skontajte sta bi moglo biti to više a ti možete dati?
igranje u EL ili LP za male pare sto sa cardifom ne moze? :)
slanje mladih igraca u sarajevo na"kaljenje" a u tom klubu ce imati priliku igrati i evropske tekme?
sve talente iz BIH na jednom mjestu i da biraju?

:) ?
Jedan Velikonja iz Maribora, odlican napadac, kod njih nema mjesta... Rekli su, jedni od najboljih za proizvodnju mladih talenata, Ramsey je produkt njihove skole... Zasto bi on slao tog Ramseya radi 2-4 utakmice u Evropi u nekakvo Sarajevo u jednu od najlosijih liga u Evropi, a ne npr. u Championship (jedino ako mislis da smo jaci od tih klubova), gdje ce igrac sigurno vise napredovati a i ostati tu u Velikoj Britaniji, nece ici u nekakvu BiH (ma koliko to tebi i meni okrutno zvucalo, mi smo zemlja treceg reda u Evropi)...

Talenti iz BiH vrlo lako pronadju put u te klubove, ako su fkt talenti... Ne moram ti govoriti da jedan iz Zelje je prosle godine potpisao za jednog velikana...

Cesto imate ovakve susrete da bi oni predstavljali slucajnost ili nesto dobro sto se krije iza toga... Prvo ste isli u Tursku, te bice saradnja, ovo ono, pa u Dubai, Kuvajt, koliko se sjecam, pa Reuf, sa covjekom setali, sastali se, ovo ono, pa je sad dosao ovaj, Boga pitaj zasto i sta se krije iza toga... Moguce da Dino nesto pokusava, moguce da raju "kupuje" ovakvim radom a ne trofejima, ko zna...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 15 jul 2013, 10:09

Prvo što mi je palo ma pamet je da vas prodaju ko seosku mladu od turaka do malezijaca. Sve to djeluje kao priča za mazanje očiju i prikrivanje neuspjeha,znači priča o tituli je isfurala,sad ovo.
Drugo i mozda jedino najbolje što moze biti je to da bude relacija kao široki-dinamo,tj. dinamo crpi potencijale širokog

Znači moras biti budala da kontas da će neki lovator uložiti pare a da ne dobije više za uzvrat...
Doduse, imaju sta ukrast od nas. Citavih 4 miliona duga.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 15 jul 2013, 10:22

F.G.R je napisao/la:

Ok sve to stoji, nema ni meni neke prevelike logike da neko dođe i ulaže pare u našoj bijednojligi, jedini argument može biti omladinski pogon gdje ima materijala....ali jedna mi stvar ulijeva nadu, a to je da sa našim ljudima sjedi multimilijarder, čovjek sa Forbsove liste, predsjednik Cardifa, nije to bezveze, ne dolaze ljudi tog ranga onako, nego pošalju neke likove trećeg reda....ne mora ništa biti od toga, ali kada ste zadnji put čuli da za istim stolom sjedi neko iz BiH i neki milijarder, meni je to veliko makar ništa ne bilo :idea:

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 15 jul 2013, 10:32

Batistuta je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:

Ok sve to stoji, nema ni meni neke prevelike logike da neko dođe i ulaže pare u našoj bijednojligi, jedini argument može biti omladinski pogon gdje ima materijala....ali jedna mi stvar ulijeva nadu, a to je da sa našim ljudima sjedi multimilijarder, čovjek sa Forbsove liste, predsjednik Cardifa, nije to bezveze, ne dolaze ljudi tog ranga onako, nego pošalju neke likove trećeg reda....ne mora ništa biti od toga, ali kada ste zadnji put čuli da za istim stolom sjedi neko iz BiH i neki milijarder, meni je to veliko makar ništa ne bilo :idea:
Vidi, ne treba praviti euforiju niti treba pljuvati. Kad bude sta konkretno od ovoga onda biti euforican, a ako je suplja-nista novo, navikli smo.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 15 jul 2013, 10:38

ma sta god da urade nama nece stetiti,duzni smo svima,dugova imamo kao u prici,bas ce ovaj milijarder gubiti vrijeme i sjediti sa nekim Dinom Selimovicem eto onako reda radi! Jaki klubovi sirom svijeta imaju svoje akademije,tako da ovo nebi trebalo nista cudno da bude!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 15 jul 2013, 10:53

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/male ... 94639.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj samo ulaze hehhe :lol:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 15 jul 2013, 11:15

rimaa je napisao/la:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/male ... 94639.html

Ima se moze se :lol:

A vi medvjedici bi mogli da popustite malo? Svjestan sam da vam cvatu ruze i da je sve "med i mlijeko". Da je svaki vas komentar dobronamjeran i da nas pokusavate osvijestiti.
Al pustite nas da se patimo, zivimo u zabludi i grijesimo. Jer znate kako ljudi kazu, na greskama se uci ;) Mi cemo uciti na svojim a vi na nasim. Pa ako nekim slucajem, bude htio neki milijarder da sklopi neki vid saradnje sa vama, nedajte, borite se protiv toga svim silama!
Jer ako smo mi napravili ovakvu kardinalnu gresku, vi nemojte ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 15 jul 2013, 11:26

Hordas Doboj je napisao/la:
rimaa je napisao/la:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/male ... 94639.html

Ima se moze se :lol:

A vi medvjedici bi mogli da popustite malo? Svjestan sam da vam cvatu ruze i da je sve "med i mlijeko". Da je svaki vas komentar dobronamjeran i da nas pokusavate osvijestiti.
Al pustite nas da se patimo, zivimo u zabludi i grijesimo. Jer znate kako ljudi kazu, na greskama se uci ;) Mi cemo uciti na svojim a vi na nasim. Pa ako nekim slucajem, bude htio neki milijarder da sklopi neki vid saradnje sa vama, nedajte, borite se protiv toga svim silama!
Jer ako smo mi napravili ovakvu kardinalnu gresku, vi nemojte ;)
pa covjek razgranao posao,kupio klub,ulaze u mnoge stvari,a ovo sto citate po medijima da ulaze nije tacno dok ne pocne da investira,a koliko vidim juce je bio na konferenciji i potpisao je saradnju tako da je zvanicno a kako ce se sve odvijati vidjecemo

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 15 jul 2013, 12:01

Prijateljska utakmica:

FK FAMOS Vojkovići 0-4 FK Sarajevo

Strijelci: Karić (2), Aganspahić, Osmanagić

"Danas je na probi bio i Marko Rajevic koji igra na poziciji lijevog beka gdje je u prvom poluvremenu pruzio dobru partiju uz asistenciju za drugi gol Karica, dok su ga u drugom cini se malo i zaboravili saigraci. Jedna utakmica protiv realno mnogo slabijeg protivnika sigurno nije dovoljna Musemicu da ocijeni da li ovaj igrac ima kvalitet potreban da bi igrao u nasem timu pa ce ovaj 25-godisnjak morati jos mnogo raditi da se nametne sefu strucnog staba."

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 15 jul 2013, 12:17

ako je istina, kako kazu da jeste :D
lijepo... Bgm lijepo :D 8-) :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 15 jul 2013, 13:57

Pozdravite Leotar, Radnik, OlimpiC, Rudar i slicne.

I zahvalite im svakako na dobroj suradnji. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2013, 14:07

moustapha je napisao/la:Svi komentarisu potpisani memorandum na osnovu nekih svojih pretpostavki. Medjutim, cinjenica je da dok se ne krenu desavati konkretne stvari sa ovom saradnjom ne mozemo znati koliko cemo imati koristi od ovoga. Do sada se spominjala akademija za ravoj mladih igraca, razmjena igraca, pruzanje tehnicke podrske i organizacija prijateljskih utakmica. Sta god da se desi od ovoga, ne vidim kako moze biti stetno za nas.

Treba biti strpljiv i sacekati da vidimo sta ce se izroditi iz ovoga. Ne dolazi ti svaki dan u prostorije kluba covjek tezak preko milijardu dolara.
I ja to sve vrijeme pokušavam obajsniti i nagovoriti ove naše da malo spuste loptu na zemlju :). Ni ja nevjerujem da nam ovo može štete nanijeti ali koliko će bit pozitivno vidjet ćemo.
Nego hoće li biti zvanično predstavljanje Vuleta? Nekako su nas navukli na presice svaki dan :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 jul 2013, 14:09

ne kontam cemu ovolika prepucavanja na temi Sarajevo - Željo. Prvo to nije tema PDF-a, a drugo razina primitivluka je ogromna na obje strane. Svašta li je šljeglo u ovaj grad :cry: Pa gdje je ono zdravo rivalstvo i podjebanja kao sto je nekad bilo. Vise mi muka ici na tekme. Kad cujem kako psuju "šlagiranog" :cry: Pa koliko bolestan moras biti da to radis. A ni na jugu nije nista bolje jer imam raju koja mi prica kako se psuje Hase i sl. Tako pljuvat' na legende ovog grada pa to je za nepovjerovat :shock: Sjetite se samo one izjave legende grada Ivice Osima u Beogradu... Stvarno mi nisu jasni pojedini mozgovi. Oduvijek sam navijao za Sarajevo, isao sam na tekme, gostovanja, ali svega sam se nagledao i sve mi se to zgadilo. Zeljo trenutno bolje radi i zato osvajaju stvari. Sad pitanje kako to ostvaruju ne bih o tome, ali sve sto oni rade mozemo i mi (uprava i drugi uticajni ljudi). Ali ne radimo i nemamo sta da se bunimo. Jedino sto trebamo da radimo jeste da vrsimo pritisak na upravu da dovode dobre i provjerene igrace a neke kvazi fudbalere iz Srbije i sl. Nadam se uz jos jednog spica da bi se mogli boriti barem za jedan trofej ove sezone. Sretno nam !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jul 2013, 14:12

hilmo je napisao/la: Nego hoće li biti zvanično predstavljanje Vuleta? Nekako su nas navukli na presice svaki dan :D
Bice predstavljanje zajedno sa Maleticem i Kajkutom. :mrgreen: 8-)
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2013, 14:22

moustapha je napisao/la: Bice predstavljanje zajedno sa Maleticem i Kajkutom. :mrgreen: 8-)
Jel zajedno kad budu objavljivali da je Melunović napustio klub? :D :lol: :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 15 jul 2013, 14:26

Svaka čast za naše iz marketinga!

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Ima ih još, ali da ne ''davim'' temu slikama. Svaka čast!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 jul 2013, 14:31

U petak je bila i promocija po gradu,gore kod Kasabe stajala djevojka djelila letke i uclanjivala
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 jul 2013, 14:38

Izgleda da je tacno ovo za Maletica da dolazi i potpisuje....dobar je Maleta moze nam valjati njegovo iskustvo, a kazu da ga je smuntao da dodje Vule :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2013, 14:39

ado-hz je napisao/la:Izgleda da je tacno ovo za Maletica da dolazi i potpisuje....dobar je Maleta moze nam valjati njegovo iskustvo, a kazu da ga je smuntao da dodje Vule :D
Koliko je sigurno to za Maletica?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 19 gostiju.