desni klik>open image in new tab
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hvala ti, bio sam siguran da prodaje maglu, sad sam se uvjerio.bordograd je napisao/la:Ako te baš interesuje : http://ba.linkedin.com/in/dinoselimovic" onclick="window.open(this.href);return false;Limonene je napisao/la:ima li on neki posao ? meni izgleda da je u sarajevo dosao kao covjek bez posla, ublehar ?htcxone je napisao/la:pa premlad je za nase stadarde... nema CV kao tiihic (lopovluk) i odmah je "premlad"![]()
dobar je dino kakvih ima
JosipBukal je napisao/la:
desni klik>open image in new tab
obicni tatin sin koji mu ispunjava ciljeve i postavlja ga gdje on hocebordograd je napisao/la:Ako te baš interesuje : http://ba.linkedin.com/in/dinoselimovic" onclick="window.open(this.href);return false;Limonene je napisao/la:ima li on neki posao ? meni izgleda da je u sarajevo dosao kao covjek bez posla, ublehar ?htcxone je napisao/la:pa premlad je za nase stadarde... nema CV kao tiihic (lopovluk) i odmah je "premlad"![]()
dobar je dino kakvih ima
po mogucnosti bi trebao. ako mislis da budes klub bez titula, odnosno ubleha klub onda dovedes jednog ovakvog i on ti 3 godine baca suplje price, a vi se svake godine primate, i vicete BRAVO TI,AdiRajvosa je napisao/la:Sto im bezveze postavljas linkove za bilo sta? Moze se, i zna, registrovati na foruM, ocigledno, a ne zna koristiti mogucnost pretrage na internetu gdje samo ukuca ime i prezime osobe koja ga interesuje i dobije sve moguce informacije. I sta diskutovati i pricati takvima.
Da, da...kod nas u BIH vecinom i vlada teorija i shvatanje da direktor kluba, koji i jeste najveci moguci operativac i covjek koji fakticki uvezuje sve, treba biti neko iz sporta po mogucnosti bivsi fudbaler.![]()
![]()
I sta 's ti pricati sa takvim ljudima.
" onclick="window.open(this.href);return false;Limonene je napisao/la:po mogucnosti bi trebao. ako mislis da budes klub bez titula, odnosno ubleha klub onda dovedes jednog ovakvog i on ti 3 godine baca suplje price, a vi se svake godine primate, i vicete BRAVO TI,AdiRajvosa je napisao/la:Sto im bezveze postavljas linkove za bilo sta? Moze se, i zna, registrovati na foruM, ocigledno, a ne zna koristiti mogucnost pretrage na internetu gdje samo ukuca ime i prezime osobe koja ga interesuje i dobije sve moguce informacije. I sta diskutovati i pricati takvima.
Da, da...kod nas u BIH vecinom i vlada teorija i shvatanje da direktor kluba, koji i jeste najveci moguci operativac i covjek koji fakticki uvezuje sve, treba biti neko iz sporta po mogucnosti bivsi fudbaler.![]()
![]()
I sta 's ti pricati sa takvim ljudima..
Aganspahić ne može u Famosu igrati a kamoli premijer ligu.Da mi je samo znati ko gura tog momka,a da babo onaj pošteni.sve i jedan junior je bolji od njegaMokroguz je napisao/la:Trebamo se svi radovati sto je FKS dobilo ovu priliku, a ne pljuvati. Ovo ce pomoci poboljisati citavu ligu ako bude nesta od ovoga.
Nego hoce li vam dati ikakvih para?![]()
Ovome biznismenu je kusur platiti 500.000 € za igraca, rece mi jedan prijatelj da ce mozda traziti Aganspahica uskoro.
kad pocinju kopat da odnesem malo pite za doruckaGriFFoNi je napisao/la:Cekaj sad ce ti doci polako.Napacene su to duse, u sirem smislu te rijeci.Nek se istresu, imaju mucnine, lose im je..nemojte ih odma napadati.
Pa vecinska populacija tj simpatizera ima usku povezanost s tim fahom tj, da budem jasniji nesto kao nasi sljedeci protivnici.Tako da mislim sto se tice toga opskrbljeni su.De im malo kakvih antidepresiva, pa moze i kakve cuge.Samo neka se opuste, sto jes jes ovaj zvizdan ce ih opaliti pravo.Ali ajde oni svakako zive u javi poznata kao "tata ocu ovo, tata ocu ono"..al isto tako ima ona "mozes kako hoces, ali neces dokle hoces".F.G.R je napisao/la:kad pocinju kopat da odnesem malo pite za doruckaGriFFoNi je napisao/la:Cekaj sad ce ti doci polako.Napacene su to duse, u sirem smislu te rijeci.Nek se istresu, imaju mucnine, lose im je..nemojte ih odma napadati.
igranje u EL ili LP za male pare sto sa cardifom ne moze?SarajlijaTM je napisao/la:Nemam namjeru provocirati.
Prvo što mi je palo ma pamet je da vas prodaju ko seosku mladu od turaka do malezijaca. Sve to djeluje kao priča za mazanje očiju i prikrivanje neuspjeha,znači priča o tituli je isfurala,sad ovo.
Ova interpretacija što sam napisao je takodjer i od dosta starijih pitara...
Drugo i mozda jedino najbolje što moze biti je to da bude relacija kao široki-dinamo,tj. dinamo crpi potencijale širokog
Znači moras biti budala da kontas da će neki lovator uložiti pare a da ne dobije više za uzvrat...
Samo skontajte sta bi moglo biti to više a ti možete dati?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], nedimmmm1337 i 10 gostiju.