FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2013, 15:05

ma izace ovo na dobro ba, sto vise gledam (i slusam) Smajla vise mu vjerujem nesto :mrgreen:

steta sto se Hasic nije pokazao jer to sad znaci automatski da nam fali centralni vezni. Treba neko preporucit Azmiru onog Limica sto je bio kod nas, vidjelo se da ima slifa za ovu ligu, a evo slobodan je haman iz Olimpica- jest da nas je mozda zajebo prosli put al hajd. Nije ga dzaba Denis poveo u Olimpic.

po meni jedine mane ove ekipe su jedan stoper, taj kreativac( zadnji pas o kojem se prica) i eto sad nam treba igrac umjesto Hasica. Treba ga nac sto prije da ode na zlatibor i prodje cijele pripreme. Nisam najsretniji da mi Prses igra startnog veznog. Haman se mali Omerovic pokazuje sto ce biti isto jako dobro jer onda moze Efendica pomjerit naprijed.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 14 jul 2013, 18:17

TzBulevar87 je napisao/la:@fukara87
A. Mujkić ti je Karlos mali o kojem smo neki dan pisali.. zaboravljaš druže, zaboravljaš :mrgreen:
To ti je ovaj mali do golmana. :)
Ma ima gresaka i na zvanicnoj stranici Slobode, pise da je branio Hodzic, a ovdje se vidi da je Hadzic, i tako su i forumasi pisali da je Hadzic branio .

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 14 jul 2013, 21:43

ne znam zastone angazuju SLOMICA , MUJICA koji su se nudili , JOGUNCIC takodjer se nudio , a smatram da bi ti igraci bili od pomoci . mada mislim da ce se na zlatiboru prikljuciti neka konkretnija poznatija imena , igraci kojima ce propasti inostrani angazmani !

bitno je istaknuti da i fukare najavljuju strasnu sezonu na tribini :D :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jul 2013, 22:37

RUDARSKA2 je napisao/la:ne znam zastone angazuju SLOMICA , MUJICA koji su se nudili , JOGUNCIC takodjer se nudio , a smatram da bi ti igraci bili od pomoci . mada mislim da ce se na zlatiboru prikljuciti neka konkretnija poznatija imena , igraci kojima ce propasti inostrani angazmani !

bitno je istaknuti da i fukare najavljuju strasnu sezonu na tribini :D :mrgreen:
Slomić kod nas, Mujić na probi u Rijeci.
1947!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2013, 22:41

Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić na probi u Rijeci.
U Pomorcu, drugoligašu, Reccinoj filijali.
Hayley <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jul 2013, 22:41

badblueboylivno je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić na probi u Rijeci.
U Pomorcu, drugoligašu, Reccinoj filijali.
Il je primorac :?
1947!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2013, 22:45

Primorac je Stobreč, Hajdukova (pokazalo se neuspješna) filijala. Ovo je Pomorac iz Kostrene kod Rijeke (Rijeka ih financira sa milijun eura godišnje).

Mislim da će ostati, treba im napadač, a sa onih 15-ak golova u prošloj sezoni ima dobar temelj za igranje u ligi koja je sigurno čišća od naše federalne.
Hayley <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 jul 2013, 22:47

badblueboylivno je napisao/la:Primorac je Stobreč, Hajdukova (pokazalo se neuspješna) filijala. Ovo je Pomorac iz Kostrene kod Rijeke (Rijeka ih financira sa milijun eura godišnje).

Mislim da će ostati, treba im napadač, a sa onih 15-ak golova u prošloj sezoni ima dobar temelj za igranje u ligi koja je sigurno čišća od naše federalne.
Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 14 jul 2013, 22:48

Kakav vam je Galin :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jul 2013, 22:48

Sn96 je napisao/la:Kakav vam je Galin :D
u Banovicima nikakav bio ;)
1947!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2013, 22:50

fukara87 je napisao/la:Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.
Samo se čeka potvrda Saveza (trebalo bi u četvrtak, u petak bi trebao biti ždrijeb, kako sam upućen).

Jedva čekam dolazak Slobode. :)
Hayley <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 jul 2013, 22:53

badblueboylivno je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.
Samo se čeka potvrda Saveza (trebalo bi u četvrtak, u petak bi trebao biti ždrijeb, kako sam upućen).

Jedva čekam dolazak Slobode. :)
Spremite nam finu dobrodoslicu :mrgreen: :mrgreen: Samo nemojte grubo u kost udarat :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2013, 23:11

los,prelos..najgori...dzaba smo ga uzeli...ispascemo iz lige sa njim na celu..jel to hoces da cujes..eto,sad si rahat :roll: ..te licemjerne smajlije ostavi za temu svog kluba...imao bi se cemu smijat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jul 2013, 23:13

Galin će biti dobar u Slobodi, kod nas su vazda najbolji strijelci bili oni koji su glavom zabijali .. istina, Galin nije stoper, al' odlično igra glavom :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2013, 23:16

fukara87 je napisao/la:Spremite nam finu dobrodoslicu :mrgreen: :mrgreen: Samo nemojte grubo u kost udarat :D
Ma gospoda smo, pripazit ćemo. :mrgreen:
Hayley <3

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 14 jul 2013, 23:35

staragarda je napisao/la:
los,prelos..najgori...dzaba smo ga uzeli...ispascemo iz lige sa njim na celu..jel to hoces da cujes..eto,sad si rahat :roll: ..te licemjerne smajlije ostavi za temu svog kluba...imao bi se cemu smijat

Šta ti je bkte, fino pitam. Jeste se uskur*ili ni pitati ne možeš za nekog. Fino sam postavio pitanje baš da vidim kakav je, jer je čas dobar, čas loš. Pa eto da vidim. Ali sretno vama uz njega, nadam se da će vam biti najbolji strijelac.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jul 2013, 00:21

Sn96 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:

Šta ti je bkte, fino pitam. Jeste se uskur*ili ni pitati ne možeš za nekog. Fino sam postavio pitanje baš da vidim kakav je, jer je čas dobar, čas loš. Pa eto da vidim. Ali sretno vama uz njega, nadam se da će vam biti najbolji strijelac.
lazes da fino pitas...postavljas fina pitanja sa smajlijima jer je taj galin igrao i kod vas,nije se pokazao i eto sad ce kao i u Slobodi da s.a.s.e.r.e...i ne znam na ovoj temi od simpatizera Slobode da je neko napisao da je cas dobar,cas los :? ..odakle ti ta info...da je los pisu simapatizeri klubova gdje je RANIJE igrao..prica ti je ista kao i za vecinu forumasa koji ne navijaju i ne prate Slobodu a sada su njihovi igraci i to oni bolji presli kod nas pa se protezu price tipa...te nek su otisli,te kako u stvari nikad i nisu bili nesto,te ce propast u Slobodi a do juce su ih u zvijezde okivali....znaci,ne budi ofiran sa tim FINIM pitanjima ;) 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 15 jul 2013, 00:30

Fakat sam imao namjeru da fino postavim pitanje jer mi je Galin drag igrač bio. I Uprava je kod nas i zasrala pa je on otišao. Pitao sam eto baš kako kod vas funkcionira, ali eto bolje ovdje nište ne pitati. Reci ti Galinom da ima pozdrav od mene, i da se trudi da igra što bolje jer više volim Slobodu nego Igman ovaj i ova sela. ALi mislim da bi prije dobar odgovor dobio tamo od nekog navijača Igmana, nego od vas.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jul 2013, 03:12

Sn96 je napisao/la:Fakat sam imao namjeru da fino postavim pitanje jer mi je Galin drag igrač bio. I Uprava je kod nas i zasrala pa je on otišao. Pitao sam eto baš kako kod vas funkcionira, ali eto bolje ovdje nište ne pitati. Reci ti Galinom da ima pozdrav od mene, i da se trudi da igra što bolje jer više volim Slobodu nego Igman ovaj i ova sela. ALi mislim da bi prije dobar odgovor dobio tamo od nekog navijača Igmana, nego od vas.
druze sacekajmo pocetak sezone pa cemo vidjeti na djelu i Galina i ostale ;) ne mozemo znati kakav je kad nismo jos utakmice kako treba odigrali :D sabura
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jul 2013, 10:36

Lik normalno pita, a vi ga odmah napadate. :? Opustite se. Biće Galin i Mujka dobri golgeteri. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.