FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino komsije
fin potez ,da krene na bolje jer bez jakog sarajeva nema ni jakog želje pozz

Željeznicar za život cijeli !
Famos Vojkovici-Sarajevo 0:3 Karic 2,Osmanagic 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
finoHead je napisao/la:[youtube][/youtube]

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mjera samo nek Mahir trpa ,ocekujem da ce imati pristoju minutazu protiv Albanaca,stoperski par danas cinili Trivunovic-Kovacevicrimaa je napisao/la:Famos Vojkovici-Sarajevo 0:3 Karic 2,Osmanagic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- fanatic1991
- Kontakt:
Po meni ovo vam je odlican potez
Pratkicno dobijate novce od njih, igrace (koje oni placaju) i ajmo reci neku reputaciju
tako da mislim da je ovo odlican potez 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
To je vjerovatno i glavni razlog ovog sporazuma i ako bi vam slali te igrace to bi vam bilo bas strasno, a jos ako oni ubodu tako nekog mladog igraca potencijalnu super-zvijezdu i vama ga posalju da igra koju sezonu, reputacija vam raste do neba samim tim kad se procuje da je taj igrac igrao nekad za Sarajevo.afa97 je napisao/la:Evo jedan post sto mi je zapao za oko kad sam citao njihov forum
Ovo i ne bi bila tako losa ideja.I think there is more to this deal than just sending our youngsters there to get experience. We have began scouting in South America and if Malky wants to sign a youngster from South America, or any other part of the world outside of the EU, these youngsters will not be able to obtain a work permit to join us unless they have already won enough caps for their national team.
I can see Malky signing some young South American's and then sending them on loan to Sarajevo for a few seasons to continue their development and to eventually be granted a work permit so they are eligable to play for us. I remember Chelsea sending their defender, Alex, on loan to PSV for a couple of seasons because he couldn't obtain a work permit with Chelsea directly. This is also why you see lots of Brazilian's playing in countries such as the Ukraine for Shahktar e
Odlican je potez ovo s Cardiffom
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
FK Sarajevo kao primjer, Velež i Željezničar prate.
Mnogi evropski klubovi već dugi niz godina intenzivno rade na projektima članstva, koje im otvara razne mogućnosti. Pored direktne finansijske koristi, te povećanja interesa za klub putem komunikacije sa članovima, klubovi postaju zanimljiviji sponzorima i potencijalnim poslovnim patnerima.
U posljednjih nekoliko godina, ističe se mali broj klubova iz Bosne i Hercegovine koji aktivno rade na projektima članstva.
Prvi klub koji je počeo sa projektom članstva u Bosni i Hercegovini je FK Velež iz Mostara. Do sada, Velež posjeduje nekoliko stotina članova, a većina dolazi iz inostranstva.
Članstvo u FK Velež
Kako bi postali član FK Velež, potrebno je posjetiti zvaničnu web stranicu kluba, popuniti zahtjev za članstvo i uplatiti godišnji iznos članarine. Članstvo u Veležu košta 85 KM za Premium članove, te 35 KM za Basic članove.
Osim Veleža, izuzetno razvijen projekat članstva posjeduje Fudbalski klub Sarajevo. Premijerigaš iz Titove 38b sredinom 2010. godine započeo je projekat pod nazivom Ja sam Sarajevo i do sada se bordo klub može pohvaliti sa više od 3.500 članova, što je zaista odličan broj. Analizirajući sve sportske klubove u našoj zemlji, ustanovili smo da se upravo aktuelni viceprvak naše zemlje može pohvaliti najvećim brojem registrovanih članova.
Članstvo u FK Sarajevo
FK Sarajevo nudi nekoliko opcija za učlanjivanje. Najlakši put je otići u prostorije kluba, ili posjetiti jedan od dva klupska dućana u gradu Sarajevu, ispuniti pristupnicu i uplatiti godišnju članarinu od 20 KM. Osim toga, moguće je postati član kluba i putem online Fan shopa Sarajeva, te putem ovlaštenih povjerenika kluba, koji svim potencijalnim članovima stoje na raspolaganju. Svakako, tu je zvanična web stranica Sarajeva, putem koje se također može postati član.
Bordo klub nudi i tri paketa članstva - Porodični, Korporativni i Bordo Vip paket.
Promocija članstva
FK Sarajevo ulaže mnogo u promociju članstva. Po uzoru na mnoge evropske klube, Sarajevo se koristi svim modernim metodama kako bi što više navijača postalo član kluba. U gradu Sarajevu su postavljeni bilbordi i plakati koji upućuju na članstvo u FK Sarajevo. Šetajući gradom vidjeti ćete djevojke u bordo-bijelom izdanju, koje dijele promotivne letke i materijal. FK Sarajevo također koristi mnoge medijske nastupe, članke, web bannere, TV reklame i radio jinglove također za promociju članstva.
Zanimljivo je da su svi igrači Sarajeva, kao i uposlenici, te članovi UO FK Sarajevo aktivni članovi kluba.
Ligaš s Koševa definitivno je korak ispred svih ostalih sportskih kolektiva u našoj zemlji na polju marketinga, a argumente koji će vam ponuditi za pregled marketinškog razvoja kluba posljednjih mjeseci, zaista su impresivni.

Mnogi evropski klubovi već dugi niz godina intenzivno rade na projektima članstva, koje im otvara razne mogućnosti. Pored direktne finansijske koristi, te povećanja interesa za klub putem komunikacije sa članovima, klubovi postaju zanimljiviji sponzorima i potencijalnim poslovnim patnerima.
U posljednjih nekoliko godina, ističe se mali broj klubova iz Bosne i Hercegovine koji aktivno rade na projektima članstva.
Prvi klub koji je počeo sa projektom članstva u Bosni i Hercegovini je FK Velež iz Mostara. Do sada, Velež posjeduje nekoliko stotina članova, a većina dolazi iz inostranstva.
Članstvo u FK Velež
Kako bi postali član FK Velež, potrebno je posjetiti zvaničnu web stranicu kluba, popuniti zahtjev za članstvo i uplatiti godišnji iznos članarine. Članstvo u Veležu košta 85 KM za Premium članove, te 35 KM za Basic članove.
Osim Veleža, izuzetno razvijen projekat članstva posjeduje Fudbalski klub Sarajevo. Premijerigaš iz Titove 38b sredinom 2010. godine započeo je projekat pod nazivom Ja sam Sarajevo i do sada se bordo klub može pohvaliti sa više od 3.500 članova, što je zaista odličan broj. Analizirajući sve sportske klubove u našoj zemlji, ustanovili smo da se upravo aktuelni viceprvak naše zemlje može pohvaliti najvećim brojem registrovanih članova.
Članstvo u FK Sarajevo
FK Sarajevo nudi nekoliko opcija za učlanjivanje. Najlakši put je otići u prostorije kluba, ili posjetiti jedan od dva klupska dućana u gradu Sarajevu, ispuniti pristupnicu i uplatiti godišnju članarinu od 20 KM. Osim toga, moguće je postati član kluba i putem online Fan shopa Sarajeva, te putem ovlaštenih povjerenika kluba, koji svim potencijalnim članovima stoje na raspolaganju. Svakako, tu je zvanična web stranica Sarajeva, putem koje se također može postati član.
Bordo klub nudi i tri paketa članstva - Porodični, Korporativni i Bordo Vip paket.
Promocija članstva
FK Sarajevo ulaže mnogo u promociju članstva. Po uzoru na mnoge evropske klube, Sarajevo se koristi svim modernim metodama kako bi što više navijača postalo član kluba. U gradu Sarajevu su postavljeni bilbordi i plakati koji upućuju na članstvo u FK Sarajevo. Šetajući gradom vidjeti ćete djevojke u bordo-bijelom izdanju, koje dijele promotivne letke i materijal. FK Sarajevo također koristi mnoge medijske nastupe, članke, web bannere, TV reklame i radio jinglove također za promociju članstva.
Zanimljivo je da su svi igrači Sarajeva, kao i uposlenici, te članovi UO FK Sarajevo aktivni članovi kluba.
Ligaš s Koševa definitivno je korak ispred svih ostalih sportskih kolektiva u našoj zemlji na polju marketinga, a argumente koji će vam ponuditi za pregled marketinškog razvoja kluba posljednjih mjeseci, zaista su impresivni.
Zamisli ludih Albanaca doveli igraca da bi samo odigrao ovaj dvomec protiv nas 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
doveli ga zato sto su sigurni da vas mogu proci. trebat ce im i dalje ...miky_hz je napisao/la:Zamisli ludih Albanaca doveli igraca da bi samo odigrao ovaj dvomec protiv nas
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
@miky brate sta ces to je bilo i za ocekivat ali Karic je danas postigao 2 gola i to me svakako raduje njega umjesto Melunovica i odmah napasti... 

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
On mene nervira od prosle sezone sa viskom poteza i dalje to nastavlja on jeste eksplozivan, tehnicar ali u duelu je nula svaki igrac jaci ga odnese...Carli je napisao/la:Suljić se drogira.

1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
#SelamAlejkLimonene je napisao/la:doveli ga zato sto su sigurni da vas mogu proci. trebat ce im i dalje ...miky_hz je napisao/la:Zamisli ludih Albanaca doveli igraca da bi samo odigrao ovaj dvomec protiv nas
Suljaga melje sam kad se zaleti.BundesLigaNo1 je napisao/la:On mene nervira od prosle sezone sa viskom poteza i dalje to nastavlja on jeste eksplozivan, tehnicar ali u duelu je nula svaki igrac jaci ga odnese...Carli je napisao/la:Suljić se drogira.
Allegri je gospodin!
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
@Carli nisi me skonto frajer jeste dobar ali voli da puno pegla loptu i na kraju usere sve sto je valjalo jesi me skonto?
Neka to izbaci iz glave malo da se udeblja i bio bi pravi Asmir-Aki-Suljic.

Neka to izbaci iz glave malo da se udeblja i bio bi pravi Asmir-Aki-Suljic.

1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
-
- Kontakt:
Sarajevu posude igrace,koji se mogu afirmisati,igrati u EL mozda i u kvalifikacijama u LP,tako da je to i za njih pozitivna stvar jos ako iskesiraju neku simbolicnu cifru dobro bi bilo
barem jednu godisnju platu od nekog svog igraca

- mentalitet87
- Kontakt:
Mi ti pripadamo intervalu od minus beskonacno do plus beskonacno.mentalitet87 je napisao/la:juce Galata danas Kardif sutra Real dje vam je kraj?
1946
-
- Kontakt:
kakvih bolesnika i kompleksasa ovdje ima,covjek na temu o svom timu nemoze da diskutuje od bolesnika,eto vam evropa primajte petarde popustite nas niste interensantni posebno ovaj retard