nisu postavljena dva sektora prema jugu i sjeveru, ostalo jeste. ima 10 hiljada stolica sigurno postavljeno.Goalgetter je napisao/la:
Zato mi je bilo i cudno da je samo 24.000 jer znam da na zapadu stolice nisu postavljene..
BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
- BritishCore
- Kontakt:
Logično da je bruka protiv Gane u po zime se tekma igrala cini mi se.
Ko ce ti ba doci gledat po hladnoci tekmu si lud?
Protiv Amerike ce biti 24000 ljudi ko iz pic.ke.
Protiv Amerike ce biti 24000 ljudi ko iz pic.ke.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
ma ja smrznut ce se garant.BritishCore je napisao/la:Logično da je bruka protiv Gane u po zime se tekma igrala cini mi se.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- BritishCore
- Kontakt:
Pa valjda je logično što raja nije htjela da dođe tad, et a ja i ti se kladimo po šta hoš da će na koševu biti 20000+ ljudi protiv Čemerike.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Doce raje, al dosta sa strane
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koliko ima stolica na zapadu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja sam bio na utakmici i uzasno je hladno bilo, a sad protvi Amera august extra ce da bude 20.000 +.ZZtop10 je napisao/la:ma ja smrznut ce se garant.BritishCore je napisao/la:Logično da je bruka protiv Gane u po zime se tekma igrala cini mi se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gledajte ovo i uzivajte
https://myspace.com/nirvana_pistol/vide ... 6/11419324" onclick="window.open(this.href);return false;
https://myspace.com/nirvana_pistol/vide ... -/11419833" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova se utakmica igrala na Kosevu u avgustu. Ocekujem nesto slicno protiv amera.
https://myspace.com/nirvana_pistol/vide ... 6/11419324" onclick="window.open(this.href);return false;
https://myspace.com/nirvana_pistol/vide ... -/11419833" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova se utakmica igrala na Kosevu u avgustu. Ocekujem nesto slicno protiv amera.

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Bit ce puno zato sto ce tad dijaspora praviti godisnje u BiH.BritishCore je napisao/la:Pa valjda je logično što raja nije htjela da dođe tad, et a ja i ti se kladimo po šta hoš da će na koševu biti 20000+ ljudi protiv Čemerike.
Hoce li doci Alen sa dzedom iz Klokotnice,i dzedu je godisnji?AlenHalilovic je napisao/la:Bit ce puno zato sto ce tad dijaspora praviti godisnje u BiH.BritishCore je napisao/la:Pa valjda je logično što raja nije htjela da dođe tad, et a ja i ti se kladimo po šta hoš da će na koševu biti 20000+ ljudi protiv Čemerike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahahaha hoce ali ovaj put nece nositi kapu tj dat ce je djedu, mozda ga Pape povuce za kapu pa djed zaigra za nas.harishp je napisao/la:Hoce li doci Alen sa dzedom iz Klokotnice,i dzedu je godisnji?AlenHalilovic je napisao/la:Bit ce puno zato sto ce tad dijaspora praviti godisnje u BiH.BritishCore je napisao/la:Pa valjda je logično što raja nije htjela da dođe tad, et a ja i ti se kladimo po šta hoš da će na koševu biti 20000+ ljudi protiv Čemerike.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zato ce ponijeti po dvije subare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Treba i HAjrovića pozvat ako je sredi to sportsko drzavljanstvo..
- BritishCore
- Kontakt:
Et vidiš @zztop10 ja ti kazem fino, a ti ila nece bit i Bog...Elegant je napisao/la:Ja sam bio na utakmici i uzasno je hladno bilo, a sad protvi Amera august extra ce da bude 20.000 +.ZZtop10 je napisao/la:ma ja smrznut ce se garant.BritishCore je napisao/la:Logično da je bruka protiv Gane u po zime se tekma igrala cini mi se.

ako Bog da brate

hodža je napisao/la:nek' dovedu Gileta da otpjeva novi hit pred početak tekme i biće 35 hiljada na Koševu![]()
Gile bi mogao pjevati himne. Bude Koševo dupke puno...barem dok se himne pjevaju.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ne bi ti bio hodža da ne znaš.hodža je napisao/la:nek' dovedu Gileta da otpjeva novi hit pred početak tekme i biće 35 hiljada na Koševu![]()

revan je napisao/la:hodža je napisao/la:nek' dovedu Gileta da otpjeva novi hit pred početak tekme i biće 35 hiljada na Koševu![]()
Gile bi mogao pjevati himne. Bude Koševo dupke puno...barem dok se himne pjevaju.
"for d leeeend of d frrrriiiiiiii ..... "

Sho?bagrcavi je napisao/la:Bez Misketa protiv USA.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Daljina nas dijeli... pokusat isprobat kojeg novog igraca, ako ne sad onda kad?harishp je napisao/la:Sho?bagrcavi je napisao/la:Bez Misketa protiv USA.
Valjda su ovo razlozi, al eto ja opet nagadjam.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.