Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Thiago zvanicno u Bayernu...steta...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Šućur Allahuneo je napisao/la:Thiago zvanicno u Bayernu...steta...
- red devil88
- Kontakt:
Na temi EPL nas svi vec postavljaju van top 4 na kraju , uh kako to samo volim ovo je deja vu koji mi se desava skoro svake godine 
Edit. Steta za Thiaga ali barem je sad saga gotova

Edit. Steta za Thiaga ali barem je sad saga gotova
Glory Glory Man United !!! 

eto to je ta priča koja ima završetak jednak onoj od prošle godine sa Mourom...

Eto sad' Thiaga nismo doveli, možda je to i dobro

Kakav smo mi samo klub kad su nam alternativna rjesenja Rud, Ronaldo, Eric, Robin
Poslije posljednjih Davidovih izjava, siguran sam da ni ovog ljeta necemo ostat kratkih rukava.

Poslije posljednjih Davidovih izjava, siguran sam da ni ovog ljeta necemo ostat kratkih rukava.
Moyes situaciju zna bolje od nas. Trener sa odlicnom reputacijom u epl, zna sta klubu kakav je ovaj treba. Naravno da ce pojacanja biti, pa makar nista ne izjavio povodom date situacije. Samo je tek dosao u klub. Dovest ce igrace za pozicije koje su prioritet, a kad mi nagadjamo koje bi to pozicije mogle biti (MC/DM i krilo), sta tek mislite kako to zna i radi ekipa odgovorna za transfere na celu sa managerom.Tu je spisak igraca koji se prate, njihovih ugovora, vrijednosti, sta jedu, itd. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Samo lagano, tek Moyes upoznaje stvari u klubu, vec je odlucio Runiju pokazat ko je gazda, a iza njega stoji cijeli klub. Radi se i na transferima, ali nema potrebe za medijskom hajkom, vec se sve radi u miru i tisini.
Sto se tice Thiaga, mozda je steta sto smo ga propustili dovest, a mozda i nije, 18+4 miliona nije malo, a osim toga izrazito je zelio otic kod Guardiole i tu je kraj price, rekao bih napokon.
Vidjet cemo sta Moyes misli napravit, a ja se nadam da ce bit mjesta za Januzaja, a za Zahu ne sumnjam nikako, ima on i previse potencijala da bi bio zamjena Valenciji ili Youngu.
Sad samo lagano citat ove izmisljene vijesti
PS. ovo mi se ne svidja
http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... eal-is-com" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Thiaga, mozda je steta sto smo ga propustili dovest, a mozda i nije, 18+4 miliona nije malo, a osim toga izrazito je zelio otic kod Guardiole i tu je kraj price, rekao bih napokon.
Vidjet cemo sta Moyes misli napravit, a ja se nadam da ce bit mjesta za Januzaja, a za Zahu ne sumnjam nikako, ima on i previse potencijala da bi bio zamjena Valenciji ili Youngu.
Sad samo lagano citat ove izmisljene vijesti

PS. ovo mi se ne svidja
http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... eal-is-com" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: motty, dana/u 14 jul 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
According to Spanish newspaper Marca, Manchester United have signed Ezequiel Garay from Benfica for his buy-out clause of €20m. They say the deal is complete and, as has been said before, half of the fee will be going to Real Madrid because they stipulated this as part of the deal when they sold the defender to Benfica. 
Znaci Varela, Garay, + jos jedno pojacanje i to bi bilo to..

Znaci Varela, Garay, + jos jedno pojacanje i to bi bilo to..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Molim Boga da to ne bude istina.
Nek mu je sretno,mada mislim da mu je isto bilo,ostao u Barci ili otišao u Bayern..Ne mislim da će u Bayernu imati nešto posebno veću minutažu..
Sad je red na nas..Opet kažem,ne sumnjam u Moyesa,da će dovesti nekog dobrog igrača,mada me ovo oko Garaya malo nervira,al eto,ako je baš zapeo za njega,nek ga uzme..
Mada to može biti slična priča kao i za Gaitana prošlo ljeto.
Sad je red na nas..Opet kažem,ne sumnjam u Moyesa,da će dovesti nekog dobrog igrača,mada me ovo oko Garaya malo nervira,al eto,ako je baš zapeo za njega,nek ga uzme..

Mada to može biti slična priča kao i za Gaitana prošlo ljeto.
Alcantara je odlican igrac, ali meni je drago sto nije dosao nama. Licno smatram svakog igraca koji potekne iz FCB petokolonasem koji kad tad zbog te osobine pravi problem klubu u koji dodje. Mozda i najbolji primjer je Fabregas.
Koliko ce Thiagu biti dobro kod "velikog" trenera kojeg toliko voli i cijeni ostaje da se vidi. Neka mu je sa srecom i ponavljam iskreno mi je drago sto nije dosao u United. Unitedu ne trebaju igraci koji ne vole United i takvi neka se drze podalje.
Koliko ce Thiagu biti dobro kod "velikog" trenera kojeg toliko voli i cijeni ostaje da se vidi. Neka mu je sa srecom i ponavljam iskreno mi je drago sto nije dosao u United. Unitedu ne trebaju igraci koji ne vole United i takvi neka se drze podalje.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
- EmirSioux89
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Moyes ce dovesti ove svoje iz Everona, Bainesa i Fellainia... Kakav Ronaldo i Bale 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma kakvi, dovest će nam Tony Hibberta 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Šta mislite o Hamšiku kao pojačanju u sredini, čudno mi da njega niko ne spominje? 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
DeLaur reko da Hamšik nije na prodaju, jer mu je već jedna zvijezda otišla, a i Hamšik je rek'o da je sretan u Napoliju i ne želi da ide
- Unknown Genius
- Kontakt:
To manje-više svaki predsjednik i igrač kažu, ne mora značiti da mu ne želi samo nabiti cijenu i što bolje ga prodati.
Ako bi ponudili dostojnu cifru, ja sam siguran da bi ga pustili, a i on bi vjerovatno prihvatio prelazak u United bez obzira koliko volio Napoli. Meni on nekako dosta realna opcija, a i klasa je za Uniteda, vjerovatno najbolje što bi se i moglo naći na tržištu u ovom trenutku.

Ako bi ponudili dostojnu cifru, ja sam siguran da bi ga pustili, a i on bi vjerovatno prihvatio prelazak u United bez obzira koliko volio Napoli. Meni on nekako dosta realna opcija, a i klasa je za Uniteda, vjerovatno najbolje što bi se i moglo naći na tržištu u ovom trenutku.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Mogo bi se on za 25 miliona izvuć, al onaj Napolijev je ko i Levy, ne znaš ko gore pregovara 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ta cijena bi bila 50 i više milona, tako da moraš biti PSG ili Monaco pa da ponudiš tolikoUnknown Genius je napisao/la: Ako bi ponudili dostojnu cifru, ja sam siguran da bi ga pustili, a i on nije lud da odbije United bez obzira koliko volio Napoli.

Tako da nema govora o Hamšiku, ako će već davati tolike pare, onda neka to bude Bale i niko drugi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.