FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Daj decko ne smaraj,popusti vise.bagra je napisao/la:Hahah dobri ste Pitarcici, oslonite se na Melunovica ili vratite Obucu iz benzije, mozda i Zeku Turkovica

Ovo što je klub danas uradio..nije nijedan u ovoj napačenoj BiH. Ipak za stolom ti sjedi vlasnik Cardiffa "težak" , 1,2 milijarde € nije mala stvar. Ovo će biti dobra saradnja vidječete.
ps..kažu da je voljan konama dati kredit sa kamatom od 25% za novu Mečka arenu
ps..kažu da je voljan konama dati kredit sa kamatom od 25% za novu Mečka arenu
Svaka cast!muXmania je napisao/la:opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.

muXmania je napisao/la:opa, filijala se postalo, čestitam i niste nizašta bolje.
Fakat si upravu cuj filijala tamo nekom milijarderu, i klubu iz Engleske Premijer Lige.

AZIJSKI MILIJARDER VEĆ JE RANIJE BORAVIO U NAŠOJ ZEMLJI
Znate li šta sve u BiH želi kupiti Tan Vincent, vlasnik Cardiffa i novi partner Sarajeva?
Tan Sri Vincent, čelnik i većinski vlasnik malezijske kompanije Berjaya Corporation, još 2006. je pokazao interes za ulaganje u Međugorje te kupovinu zemljišta na području Sarajeva i Visokog.
Prema onome što se zna njegova kompanija u Maleziji uglavnom se bavi ulaganjem u nekretnine, hotelijerstvom i turizmom te upravljanjem kockarnicama.
Ukupan godišnji prihod premašuje milijardu dolara, a raspolažu s ukupnom aktivom od 3 milijarde dolara i zapošljava preko 20.000 radnika.
Tan Sri Vincent već ranije je boravio u Bosni i Hercegovini kao član grupe od 11 malezijskih biznismena, koje je predvodio bivši premijer Malezije Mahatir Mohamad.
Malezijski investitori su još tada pokazali interes za ulaganja u turizam, punionicu pitke vode te gradnju hidroelektrana i termoelektrana.
Malezijci su bili zainteresirani i za ulaganje u gradnju novog aerodroma kraj Visokog, zajedno sa bh. Amerikancem Muradifom Pajtom, ali se o ovom projektu već godinama ne govori previše u BiH.
Tan Sri Vincent je tokom radne posjete BiH svojevremeno posjetio i Fondaciju Arheološki Park:“Bosanska piramida Sunca“ te se sreo sa Semirom Osmanagićem
cim se on sreo sa Osmanagicem ublehom piramida bosanski
veci izgleda ublehas id njega, a cuj jos zeli da pravi aoredrom ovdje kakav je ovo ublehas Boga pitaj.

svaka cast za bilo kakvu saradnju sa vlasnikom i klubom koji ce se takmicit u EPL-u. detalji nisu poznati ali nece se nista raditi na stetu fk sarajeva vec u korist fk sarajeva na bilo kakav nacin. oni kadeta da posalju u plbih bio bi jedan od bolji igaca 

i fol ti nešto čestitaju kad dobiješ neku tekmu...milon postova sa čestitkama i lijepim željama. A onda napraviš baš dobar ugovor sa likom koji ne zna šta ima...i košpe počnu pokazivati pravo lice. LICE ČEMERA, JADA,TUGE
Oprostite im, to ljubomora progovara iz njih. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
ma kakva ljubomora pa frajer se sreo s osmanagicem ublehasom. nije se sreo ni s jednim ozbiljnim covjekom u bh da bi se moglo sta napisati da je dobro. selimovic i osmanagic poznati ublehasi, ovaj prvi vam obecava titulu ima 3 godine, igraci odlaze nakon pola godine, kakav ba kardif, spustite se. cuj ljubomorni kao vi na mercedes arenu usta stvar 

Rano je da se ovo sve komentariše, mada teško da ugovor sa milijarderom može da se okarakteriše kao loša stvar.Možda je ovo prvi korak ka izlaženju iz finansijske krize, a možda još samo jedan propao pokušaj uprave da se nešto uradi, vidjećemo.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
@Keno Rob
Ne može biti na štetu FCS-a ..nikako. Može biti samo benefit za klub. Pa lik ima para da kupi i nas i želju ..zajedno i da onda ugasi oba kluba..jer konta da mu ne trebaju. Biće tu dolaska igrača u fcs tj onih koji nisu u prvom planu kod njihovog šefa stručnog štaba..onda nekih posjeta i turneja itd.. Previše smo sitni da bi mi njemu nešto valjali. Ako je zainteresiran za Radovca i misli da je to igrač koji njemu treba...bujrum, iskipaš koliko klub traži za njega (400 000€) i vodi ga. Ionako ovdje nema hajra ni za koga.
Ne može biti na štetu FCS-a ..nikako. Može biti samo benefit za klub. Pa lik ima para da kupi i nas i želju ..zajedno i da onda ugasi oba kluba..jer konta da mu ne trebaju. Biće tu dolaska igrača u fcs tj onih koji nisu u prvom planu kod njihovog šefa stručnog štaba..onda nekih posjeta i turneja itd.. Previše smo sitni da bi mi njemu nešto valjali. Ako je zainteresiran za Radovca i misli da je to igrač koji njemu treba...bujrum, iskipaš koliko klub traži za njega (400 000€) i vodi ga. Ionako ovdje nema hajra ni za koga.
Sacekajmo ljudi malo, previse puta nam se veliko ocekivanje obilo o glavu nadam se da sad nece. Nemojmo dopustiti da nam se na kraju kaze: Mi smo vam govorili a vi naivci niste vjerovali! Samo lakapo...Idemo mi proci ove albance pa onda dalje lagano..

-
- Kontakt:
Joj dusmana meni ovo ne ide u glavu,svaki sportski kolektiv u drzavi da je uradio nesto slicno meni bi bilo drago,na ovaj nacin ce privuci to je vec sigurno investitore iz Malezije zivi bili pa vidjeli
MI SMO DIVOVI!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@limonene..
Čitam tvoj forum sinoć i vidim kako te "tvoji" ispljuvaše plus ti jedan reče da se ne bi sve na riječima završilo ..kad bi te sreo.
Pačeniće ludi sjaši sa ove teme. Tvoji te pljuju i čak ti prijete. Onda kontaš ovdje pamet prosipati....kakav si ti pacijent...
Čitam tvoj forum sinoć i vidim kako te "tvoji" ispljuvaše plus ti jedan reče da se ne bi sve na riječima završilo ..kad bi te sreo.
Pačeniće ludi sjaši sa ove teme. Tvoji te pljuju i čak ti prijete. Onda kontaš ovdje pamet prosipati....kakav si ti pacijent...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da je Bogdom istina to sto si pricaoCrni gavran je napisao/la:Momci, bez vrijedjanja, pisete o Kajkutu bez pokrica, ja o Suljicu i Melunovicu vracam na isti nacin. Htio sam se malo nasaliti, nema potrebe za uvredama

stadion je napisao/la:@limonene..

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Vela havle i portala![]()
![]()
![]()
Pa ko sve danas pise i zaradjuje![]()
![]()
http://****/bih-vijesti/bh-telecom-premijer-liga/item/7029-sarajevo-potpisalo-ugovor-vrijedan-1-2-milijardi-%E2%82%AC.html" onclick="window.open(this.href);return false;

e ne mogu da vjerujemHZ_ilidzaa je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Vela havle i portala![]()
![]()
![]()
Pa ko sve danas pise i zaradjuje![]()
![]()
http://****/bih-vijesti/bh-telecom-premijer-liga/item/7029-sarajevo-potpisalo-ugovor-vrijedan-1-2-milijardi-%E2%82%AC.html" onclick="window.open(this.href);return false;A što me nasmija u ove gladne sate
...