ostario, nije igrac za tako velik klub. molim upravu da ne se.ru s ovakvim glupostima.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
zlatan1982 je napisao/la:nije mi jasan thiago nikako...u barsi ima konkurenciju u xaviju,iniesti i fabregasu...
u bayernu bi to bili švajnštajger,kros,i goetze...pa neće baš i ni tu imati neke veće šanse,još ako se uzme u obzir da su ova trojica puno mlađi i standardni njemački reprezetativci...
Vjerovatno je mislio u odnosu na Xavija i IniestuOmerbavarac je napisao/la:Od Thiaga je samo Gotze mladji.zlatan1982 je napisao/la:nije mi jasan thiago nikako...u barsi ima konkurenciju u xaviju,iniesti i fabregasu...
u bayernu bi to bili švajnštajger,kros,i goetze...pa neće baš i ni tu imati neke veće šanse,još ako se uzme u obzir da su ova trojica puno mlađi i standardni njemački reprezetativci...
pa to mu ni u najludjim snovima nije mogao obecatiM4kaveli je napisao/la:@juznjak pa ne vjerujem da bi isao ako bi znao da ce sjediti na klupi, valjda mu je Guardiola obecao prvih 11.
Valbuena po meni nije za Barcelone nit bi ga volio gledati na Nou Campu. Pao je on dobro ..
a odakle tebi da mu je obecaoM4kaveli je napisao/la:Odakle ti to ?
ma moze on dobijat obecanja svakakva al on realno nece igrati u prvoj postavi bayerna ,koju utakmicu vise ce odigrati nego sto je odigro u barci prosle sezone i nista vise,lik radi 3-4 utakmice vise ide iz barce,i ev citam haman 4 mil platu ce imat u bayernu.neo je napisao/la:Ako mu nije obecao zasto bi isao iz Barcelone i navikavao se na drugu zemlju, drugi jezik, a sve radi pola miliona vise godisnje (mada bi mu i Barca dala novi ugovor) i sjedio na klupi isto kao u Barci !? Momak je rekao da ZELI IGRATI U PRVOJ POSTAVI i izboriti se za poziv za WC u Brazilu, a to ce tesko uraditi ako sjedi na klupi, Barcelone ili Bayerna.
Jedino logicno objasnjenje zasto zeli u Bayern iz Barcelone je obecanje da ce igrati vise utakmica
Nije u tome stvar uopste. Fazon je sto Bayern nema takvog igraca, fantazistu, ustvari sada ga imaju u Gotzeu, ali on je ofanzivni veznjak ili krilo i tek je dosao.miki_92 je napisao/la:inace Thiago > Bastiana, Thomasa, Goetze-a samim tim slijedi da je Thiago 1. postava![]()
ja bi zavrsio s ovim
a ti i dalje vjeruj da ce igrati u 1. postavi
RickBlaine je napisao/la:Pa tip je klasicni karijerist, boli ga kurrac za "valores del Barca" i za Xavija. On zeli napredovati u svojoj karijeri i nije svoje interese spreman podrediti klupskim. Brazilski mentalitet, obicni placenik. Odlican za Barcu kao takav :kava:
RickBlaine je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jes' smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.