Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Gdje je dao taj intervju? Nije to meni realno, nikako...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
prenesen čitav intervju ako se ne varam, http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... eetly.htmlPatrice_Evra_3 je napisao/la:Gdje je dao taj intervju? Nije to meni realno, nikako...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Evo sta prenosi Manchester United Supporters club Croatia:
PRESS KONFERENCIJA MOYESA SA NOVOSTIMA
-Young, Smalling i Vidić su počeli sa treninzima
-RvP i de Gea se danas priključuju ekipi
-imam neogračnicena sredstva za kupovinu igrača
-mogu potrošiti i preko 60 milijuna ako treba na jednog igrača ali taj stvarno toliko mora vrijediti i biti najbolji na svijetu po pitanju svoje pozicije
-ovaj klub ima tradiciju sa mladim igrača koju ćemo i dalje poštovati i njegovati
-tanki smo u veznom redu
-Wayne Rooney nije Manchester United, United je jedan veliki tim, neću dopustiti Rooneyu ili nekom drugom igraču da bude veći ili važniji od kluba
Znam da je The Sun inace nepouzdan, al nece valjda izmislit interviju

PRESS KONFERENCIJA MOYESA SA NOVOSTIMA
-Young, Smalling i Vidić su počeli sa treninzima
-RvP i de Gea se danas priključuju ekipi
-imam neogračnicena sredstva za kupovinu igrača
-mogu potrošiti i preko 60 milijuna ako treba na jednog igrača ali taj stvarno toliko mora vrijediti i biti najbolji na svijetu po pitanju svoje pozicije
-ovaj klub ima tradiciju sa mladim igrača koju ćemo i dalje poštovati i njegovati
-tanki smo u veznom redu
-Wayne Rooney nije Manchester United, United je jedan veliki tim, neću dopustiti Rooneyu ili nekom drugom igraču da bude veći ili važniji od kluba
Znam da je The Sun inace nepouzdan, al nece valjda izmislit interviju

- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Zanimljiva izjava sefa, interesantno. Kao da je zelio smiriti strasti oko transfera i izmedju redova reci kako klub sprema ogromne investicije u igracki kadar.
Sto se Rooneya tice ja ostajem pri svome, 40+ milki i neka ga vodi ko hoce jer cak i ja prestajem vjerovati da moze jos napredovati.
Sto se Rooneya tice ja ostajem pri svome, 40+ milki i neka ga vodi ko hoce jer cak i ja prestajem vjerovati da moze jos napredovati.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mislim da nisu toliko glupi da izmisle ovaj interview ili šta li je već..Ako je istina ovo,drago mi je,jer se slažem sa svim crtama što je Moyes rekao i 100% vjerujem u njega.
Dobro štivo, treba ga pročitati.Rooney88 je napisao/la:Zanimljiva izjava sefa, interesantno. Kao da je zelio smiriti strasti oko transfera i izmedju redova reci kako klub sprema ogromne investicije u igracki kadar.
Trenutno je u procesu upoznavanja ključnih igrača i igrača uopšte te kluba i klubskih vrijednosti, Evra ostaje!! ( nevezano za dovođenje još jednog beka, što mislim da je i bespotrebno ). Onda, jako me je obradovalo to što Jones svoju karijeru nastavlja sa pozicije centralnog defanzivnog, gdje mislim da može pravovremeno zamijenit i naslijedit Vidića. Te ono očigledno, pohvalio je napad i rekao da smo najtanji u sredini terena, gdje će se i dovest igrač ili dva, nadajmo se. Sad koja, to je nebitno, samo da su kvalitet Manchester Uniteda. Još dosta mladih igrača dolazi na svoje, što je lijepo za vidit.
Intervju nije izmišljen!!
Moyes će morati zaslužiti povjerenje, na dobrom je putu...
Rio je izjavio da je još uvjek rano za reći, ali da su intenzivniji treninzi pod palicom Moyesa, što mi se sviđa, korisno za sve, a pogotovo mlade igrače.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Problem je u tome sto jedino Ronaldo i Bejl vrijede 60+ miliona funti.
Trebate imati na umu da MU vec sada ima dobre igrace na svim pozicijama. Da nije tako ne bi suvereno uzeli EPL.
Kerik, Flecer i Kleverli su dobri igraci. Anderson je isto tako dobar, iako nije iskoristio ni 50% potencijala kojim je raspolagao.
Dakle, koji je veznjak bolji od cetvorice nabrojanih? Ima li takav?
Ima.. Ima Vilsir, ima Fabregas, Iniesta, Cavi, Svajnstajger... I to je manje vise to... Ostali il su slabiji il su na nivou Kerika il su slabiji... Ako neko ima bolji, treba ga dovesti. Mozda pokusati sa nekim talentom tek da se osvjezi vezni red i eventualno dobije vrhunski igrac u buducnosti..
Kad sagledas imena koja MU moze dovesti skoro da nema igraca sa kojim bi ekipa bila 10% jaca nego je sada. Veliku prevagu mogu napraviti dva igraca, Ronaldo i Bejl. Sve ostalo je osvjezenje i igra na srecu sa talentima, koja moze i ne mora uroditi plodom.
Trebate imati na umu da MU vec sada ima dobre igrace na svim pozicijama. Da nije tako ne bi suvereno uzeli EPL.
Kerik, Flecer i Kleverli su dobri igraci. Anderson je isto tako dobar, iako nije iskoristio ni 50% potencijala kojim je raspolagao.
Dakle, koji je veznjak bolji od cetvorice nabrojanih? Ima li takav?
Ima.. Ima Vilsir, ima Fabregas, Iniesta, Cavi, Svajnstajger... I to je manje vise to... Ostali il su slabiji il su na nivou Kerika il su slabiji... Ako neko ima bolji, treba ga dovesti. Mozda pokusati sa nekim talentom tek da se osvjezi vezni red i eventualno dobije vrhunski igrac u buducnosti..
Kad sagledas imena koja MU moze dovesti skoro da nema igraca sa kojim bi ekipa bila 10% jaca nego je sada. Veliku prevagu mogu napraviti dva igraca, Ronaldo i Bejl. Sve ostalo je osvjezenje i igra na srecu sa talentima, koja moze i ne mora uroditi plodom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- BritishCore
- Kontakt:
Ko je bolan dovoljno lud da da 40 miliona za lijenog Rooneya koji vecinu utakmica provede hodajući po terenu.
Nije to više onaj stari Rooney koji grize. Za ovakvog Rooneya 25miliona je plafon.
Nije to više onaj stari Rooney koji grize. Za ovakvog Rooneya 25miliona je plafon.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Neka Rooneya pa makar i hodao po terenu, nije pod moranjem njegova prodaja, i sigurno ga se neće ni prodati ako neko ne ponudi neku masniju cifru, a smiješnih 25 miliona to sigurno nije, nit' je u zadnjoj godini ugovora, nit' nam je pod moranjem. Tako da, i sam Moyes je rekao da Rooney ne ide nigdje, da će radit zajedno, pa šta bude...BritishCore je napisao/la:Ko je bolan dovoljno lud da da 40 miliona za lijenog Rooneya koji vecinu utakmica provede hodajući po terenu.
Pored ovih presmiješnih abnormalnih transfera, da se Rooney daje za siću, ne!
Ako već ne može napredovat, sigurno se može vratit na staro, uz malo volje.. Što će i pokazat/dokazat kad sezona počne!
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ja bi ga rado u dresu Reala,nikad nismo fulalu uposlu sa vama,a normalno je da ce takav biti kad ga stavlja u vezu,a Rooney je stvoren da bude killer,kad jedan RVP ima prednost nad Roonyem koji je Manci donjeo titula i titula normla stvar je da se ljuti.BritishCore je napisao/la:Ko je bolan dovoljno lud da da 40 miliona za lijenog Rooneya koji vecinu utakmica provede hodajući po terenu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svaki konkretan tim bi ga uzeo, sasvim sigurno.emir18 je napisao/la:Ja bi ga rado u dresu Reala,nikad nismo fulalu uposlu sa vama,a normalno je da ce takav biti kad ga stavlja u vezu,a Rooney je stvoren da bude killer,kad jedan RVP ima prednost nad Roonyem koji je Manci donjeo titula i titula normla stvar je da se ljuti.BritishCore je napisao/la:Ko je bolan dovoljno lud da da 40 miliona za lijenog Rooneya koji vecinu utakmica provede hodajući po terenu.
Nema to veze sa igranjem u vezi, barem ja mislim, izjavljivao je i po twitteru da mu odgovara što mu Ferguson pruža priliku da igra u vezi, ako više je uključen u igru i ima više loptu u nogama, sviđa mu se. Neshvatljivo je šta je to bilo odjednom, ja to vidim kao neku poštapalicu sa Fergusonom, stao mu na žulj, a zafrkano je to

Sad sa Moyesom novi početak...
Jaki treninzi, odgovaraju i Rooneyu, izgledao je poprilično fit, nasmijan većinu treninga, šteta te povrede ali je lakše prirode pa očekujem da će se što prije vratit, sasvim sigurno da od transfera nema ništa, sem ako ponuda nije na mjestu.
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ako je to stvarno rečeno, onda super. Prvi put da je nešto konkretnije rečeno, zapravo. Navijači su malo nervozni, jer drugi uveliko trguju, ali nakon ovakvih izjava, ja se ne bojim. Možda smo mi navikli da se stvari finaliziraju prije početka priprema, ali ne treba zaboravit da prijelazni rok traje do kraja augusta. Ima tu prostora još, definitivno. Sjetimo se kad je RvP stig'o.
Naravno da je bolje da se to prije obavi, ali nekad to i nije moguće. Zato, sačekajmo još malo, biće nečega. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Spic je u sigurnim rukama sa RVPom.. Dostojna zamjena Chica. Welbeck je radilica, ali bi volio da preraste u pravog napadaca sa dobrom zavrsnicom..U formaciji 4-2-3-1, United moze igrati bez Rooneya, tu poziciju ispod spica igra Kagawa. Medjutim u 4-4-2, Wayne je potreban kao partner Persiju. Moze ga tu mjenjati Welbeck, ali mora jos napredovati, a dovoljno potencijala ima. Ovim hocu reci da nece biti propast ako Rooney napusti klub. Naravno bolje je da ostane.
Veza sa Carrickom (koji polako ide prema finišu karijere), Clevom koji moze solidno odigrati, ali da nosi sredinu i oslonit se na njega kao sigurno dugorocno rijesenje je i rizicno i rano. Mislim da mu je ovo finalna sezona ako oce da se pokaze da ima klasu za Uniteda. Ando je ludjak.
Mozda od onih igraca koji su najdrazi navijacima zbog svoje pojave. Moze u rotacije. Jos pojacanje i rjesen problem, mada i dva ne bi bila na odmet.
Veza sa Carrickom (koji polako ide prema finišu karijere), Clevom koji moze solidno odigrati, ali da nosi sredinu i oslonit se na njega kao sigurno dugorocno rijesenje je i rizicno i rano. Mislim da mu je ovo finalna sezona ako oce da se pokaze da ima klasu za Uniteda. Ando je ludjak.

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 jul 2013, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- BritishCore
- Kontakt:
Pa neka ga, nisam o tome ni pričao, već o toj presmiješnoj cifri koju ovi gore spominju. Niko neće dati 40miliona za ovakvog igrača 100%. Da je to onaj stari Wazza bila bi druga priča, sigurno da bi vrijedio i više.xGGMU je napisao/la:Neka Rooneya pa makar i hodao po terenu, nije pod moranjem njegova prodaja, i sigurno ga se neće ni prodati ako neko ne ponudi neku masniju cifru, a smiješnih 25 miliona to sigurno nije, nit' je u zadnjoj godini ugovora, nit' nam je pod moranjem. Tako da, i sam Moyes je rekao da Rooney ne ide nigdje, da će radit zajedno, pa šta bude...BritishCore je napisao/la:Ko je bolan dovoljno lud da da 40 miliona za lijenog Rooneya koji vecinu utakmica provede hodajući po terenu.
Pored ovih presmiješnih abnormalnih transfera, da se Rooney daje za siću, ne!
Ako već ne može napredovat, sigurno se može vratit na staro, uz malo volje.. Što će i pokazat/dokazat kad sezona počne!
Razumijem, al postoji i rizik da i sljedeca sezona bude ista kao i ova prethodna. Šta onda?
Vjerujem da vam tad 25miliona (ako i to neko bude htio dati) nece biti sića.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Kada kupujes Runija ne kupujes samo igraca koji igra fudbal, vec kupujes i marketinsku licnost. Kao jedna od najpopularnijh igraca u Engleskoj on vrijedi daleko vise od tih 25 miliona ma u kakvoj god formi bio.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- BritishCore
- Kontakt:
I to ima smisla, ali sam uvjeren da niko za njega nece dati preko 30 miliona u ovom trenutku, dakle 5 miliona gore dole, al ugl. ta cijena po mom misljenju se vrti oko 25-30, više nikako, manje također.neo je napisao/la:Kada kupujes Runija ne kupujes samo igraca koji igra fudbal, vec kupujes i marketinsku licnost. Kao jedna od najpopularnijh igraca u Engleskoj on vrijedi daleko vise od tih 25 miliona ma u kakvoj god formi bio.
Donosi on profita svakako, al mislim da United ne bi trebao da ga proda ni pod razno, a kako vidim na SkySportsu objavljeno da mu Moyes nece ponuditi novi ugovor. Vidjet cemo sta i kako ce sve to ispast.
Za sad po mom mišljenju favorit za dovođenje Wazze je Chelsea. Abramoviču nikad nije bio problem izdvojiti velike svote novca za igrače, a pogotovo ne vjerujem da će to biti sad u slučaju Rooneya. Ako i bude išao iz Uniteda, krajnja destinacija mu je Chelsea, al vidjet cemo jos.
Stvar je u tome da United igraca u bilo koji Engleski klub nece pustiti za stvarno veliku cijenu
Zivi bili pa vidjeli, da ukoliko bude isao u CH da ce morati iskrcati 45+ miliona pa da predje. Drugacije ne vidim da ce United postpupiti kao Aresnal i pojacati direktnog konkurenta.

"It's one of premier league's oldest lessons .
- BritishCore
- Kontakt:
Ma Wenger ne da te pare sigurno za bilo kojeg igrača.
Svojevremeno je nudio 28M za Messija.
Zato ti i kazem, mislim da je jedino Abramovič dovoljno lud da da pare za Wazzu, i mislim da ce ih United pošteno oderati u tom dealu, iako u ovom trenutku Rooney nije vrijedan tih novaca.
Svojevremeno je nudio 28M za Messija.

Zato ti i kazem, mislim da je jedino Abramovič dovoljno lud da da pare za Wazzu, i mislim da ce ih United pošteno oderati u tom dealu, iako u ovom trenutku Rooney nije vrijedan tih novaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.