RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

moRAja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 07:58

Kimbo ja i ti se ne slazemo nikako. Prijatelju nismo mi Ajax da to mozemo. To je dugotrajan proces i opet nisi postigao nista. I da izadju plafon 2-3 talenta iz omladinske skole ovi nasi klosari ce ih prodat za kikiriki i eto nas na pocetku. Treba iskoristit N N da se dovedu dobri igraci i da pokusamo udarit na vrh. Prodje nam druze zivot u sredini tabele i borbi za opstanak. Razumijem ja sta ti zelis ali nema nista od toga. Nisu bas tako skupi kvalitetni igraci da ih kupimo na 2 godine i osvojimo tu **** titulu koju cekamo 91 godinu. Ove godine sigurno ne ali zasto ne iduce. FORZA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 jul 2013, 10:36

nusko je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.
Ma lik je ludo zaljubljen, a mala mu je vrh jos voli da hoda i cim je otisao iz grada mnogi su vidili priliku, prvi moj jedan jaran zenskaros, pa Skaha poludio, mada mi je zao momka, dobar igrac ima potencijala u njemu.
:lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 14 jul 2013, 12:09

nusko je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
ultRA81 je napisao/la:3. igrac koji je bio kao "pojacanje" a nije potpisao ugovor..... Bozeee sacuvaj !
Dobro sad i mi lupamo beze,vjerujem da nije do veleza mora da mu je neka bolest ili nesto slicno u familiji bio razlog za odlazak sad ovo nagadjamo,saznat ce se.
Ma lik je ludo zaljubljen, a mala mu je vrh jos voli da hoda i cim je otisao iz grada mnogi su vidili priliku, prvi moj jedan jaran zenskaros, pa Skaha poludio, mada mi je zao momka, dobar igrac ima potencijala u njemu.
Moj Škahiću, pa nisi normalan, vratit se u Srebrenik i igrati drugu ligu i stagnirati radi cure koja voli hodati??Okani se fudbala i konobariši negdje u Srebreniku za 15KM, šta drugo reći.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 12:12

Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 14 jul 2013, 12:25

11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda
Nek je tvoj klub organizovan pa nek ide sve u p.m.!

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 12:29

U medijima najavite pojačanja potpisala za vas i onda nakon par dana ljudi odu :lol: ovaj bio par dana na pripremama i bobjego.cirkus živi

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 14 jul 2013, 12:39

11plavih je napisao/la:U medijima najavite pojačanja potpisala za vas i onda nakon par dana ljudi odu :lol: ovaj bio par dana na pripremama i bobjego.cirkus živi
Čovjek je otišao zbog nekih privatnih razloga, ljudi u Veležu mu nisu htjeli praviti probleme.Šta će ti igrač kad je mislima negdje drugo.A ni papirologija nije bila završena sva.I klub ima oficijalnu stranicu a što se ovih medija tiče, sve su to priče rekla-kazala.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 12:52

11plavih je napisao/la:Šta drugo reći nego da ste vi cirkus klub ko i čelik borac i sloboda
A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek :lol: :lol: :lol: eto nek ste vi stabilan i administrativno sredjen klub. Sibri

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 12:56

moRAja je napisao/la:
A da se podjes podmazivat vazeljinjom pljije pljzljenja ilji da zamijesas tuljumbe ilji jufka za burek :lol: :lol: :lol: eto nek ste vi stabilan i administrativno sredjen klub. Sibri
Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 12:59

Decko dosadan si. Hajde laganini i ne smaraj. Koga libo taki za tvoje misljenje. Sibri

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 14 jul 2013, 13:01

11plavih je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
Kakva provala.Pa normalno da ne mogu biti konkurentni u evropi kad igraju protiv vehleža kojem igrači bježe sa priprema.
Nije, nego ne mozete biti konkurentni zato sto vam se u domacem prvenstvu eikipe poput Leotara i Radnika naguze, a nekad' i sudija uleti...Hajde lagano otpepaj sa ove teme...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 13:12

Ma stipu ga samolijevo. Balavac nezna koliko je njegov klub duzan a koliko nas. Kad drzava to podje naplacivat i onaj voz s grbavice ce im otic na otpad u staro zeljezo :lol: FORZA VELEZ

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 jul 2013, 13:14

Dolazim u miru,

Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 jul 2013, 13:20

Crni gavran je napisao/la:Dolazim u miru,

Mislim da ste doveli dobra pojacanja(posebno tu mislim na Ramovica i Jusufbasica), ne kontam kako to imate problema sa realizacijom, pored Rasevica, Okica i mladih Hebibovica i Hajdarevica. Mislim da hocete sigurno biti u vrhu ove godine. Neka vam je sa srecom i vidimo se u 4.kolu na bh hramu ;)
Ma sve su to druze poluspicevi ali se nadamo da cemo i mi proraditi. Ibro je stara lisica. Takodje sretno i vama i eto nas po 3 boda

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2013, 13:21

Pa i ne moraš uvijek u ratu da dolaziš. :P
Nek' vam ostadoše Meša i Saša ako sam dobro upoznat'.
Sretno vam u idućoj sezoni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 jul 2013, 13:28

@moraja, svake godine dolazite po bodove, pa daj uzmite ih vise :D
@zizu, mesa osta, sase nema jos, ali ima ko ima, lijepo cemo vas docekati i jos ljepse ispratiti. Prosle godine dioba 3 i 4 mjesta, ove godine ne znam, vidjecemo, necu da se zalecem, ali sudeci po drugima, mnogo smo jaki :mrgreen: . Pozdrav iz Zenice
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 jul 2013, 13:38

11plavih je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
Pa ni tog Veleza kojem igraci bjeze s priprema niste bili u stanju dobit.

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 13:41

Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 14 jul 2013, 14:00

11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka
Robijasi 1988

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 jul 2013, 14:02

zenica1985 je napisao/la:
11plavih je napisao/la:Ili su igrali koliko im treba jer su osigurali titulu ?
ili je dzekin transfer usmjerio klub u bolje dane da nije bilo tog transfera bili bi kanta za nabijanje kao sto ste bili zato djete zeljeznicar je klub koji dobro stoji dok je Amara kad ode amar vas pola nece ici na tekmu..mali plavi vidjecemo koliko ste jaki u ligi prvaka
:lol:
Blago tebi sa takvom pameću :mrgreen:
Nemoj više da pišemo ovdje ako ti šta nije jasno imaš pp

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.