LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: LA Lakers

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 11:44

miki_92 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Balon je napisao/la:Artest zvanicno amnestiran. Sve najbolje Rone. Mislim da on ode u Knickse sada, tanki su na toj poziciji.

anthony?
anthony kod Woddya igra vise 4-ku ;)
a sto se tice Mette ja procita na twitteru da ide u Kinu :?

teško da će igrati 4 u idućoj sezoni pored amarea i bargnanija

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 jul 2013, 12:42

"Apparently Dwight asked the Laker brass if they had any intentions of using their Amnesty on Kobe, wanting to know when it would be his team." :lol: Kakav nedostatak smisla :oops:

Artest ocekivano amnestiran...Hvala Ronu na svemu.Onaj sut za 3 poena u sedmoj utakmici protiv Celticsa se ne zaboravlja.

Sto se tice Bryanta i novog ugovora definitivno je rano pricati o tome a i mediji su kao i uvijek pretjerali sa vadjenjem stvari iz konteksta.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jul 2013, 00:29

Artest napušta Lakerse.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 jul 2013, 04:15

Definitvno nam fali jos jedno krilo. Po meni su realne opcije Odom, Ronnie Brewer i onaj Maggette koji je vec izjavio da bi potpisao za min. kod nas. Defanziva ce nam biti kriticna u backcourtu, tu se mora jos nesto uraditi pa makar i doveli onog Brewera mada bi ja najradije vidio Odoma ponovo u nasem dresu.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 13 jul 2013, 23:48

Evo sad ja tek čitam definitivni razlog Howardovog odlaska. :lol: :lol: :lol:

Kobe ili ja! :lol: :lol: :lol: Mogu misliti kako je bilo teško odlučiti upravi Lakersa :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jul 2013, 00:28

kokuz je napisao/la:Evo sad ja tek čitam definitivni razlog Howardovog odlaska. :lol: :lol: :lol:

Kobe ili ja! :lol: :lol: :lol: Mogu misliti kako je bilo teško odlučiti upravi Lakersa :lol: :lol:
Ja i dalje ne vjerujem da neko moze biti glup i FO-u Lakersa postaviti taj uslov...
Za njega je bolje nek moli Boga da Rocketsi naredne sezone postanu sampioni inace mu ne bih bio u kozi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2013, 00:37

Momak je ocigledno bez mozga..Ja se iznerviram kad ga stavljaju u isti kos sa velikim igracima iz proslosti NBA lige..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 00:42

amerosm je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Evo sad ja tek čitam definitivni razlog Howardovog odlaska. :lol: :lol: :lol:

Ja i dalje ne vjerujem da neko moze biti glup i FO-u Lakersa postaviti taj uslov...
Za njega je bolje nek moli Boga da Rocketsi naredne sezone postanu sampioni inace mu ne bih bio u kozi.
Slijedece sezone i nece osvojit titulu, mislim sanse su minimalne, ali ocekivanja su finale zapada.
To sto je Chris Broussard rekao da je bilo oko Kobija prvenstvno da bude glavni igrac, Chris godinama lupeta po Espn-u, i onu noc je rekao (kad je vec bilo gotovo da je Dwight otiso) da Dwight mjenja misljenja da je 50/50 % ovo ono. Uradio je Stephen A Smith danas 20 minuta interview sa Dwightom koja ce biti pustena na espnu za par sati, (vec mislim da ima online), gdje govori o svemu zasto je otiso. Pa cemo vidjeti.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2013, 00:50

alemsa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

Slijedece sezone i nece osvojit titulu, mislim sanse su minimalne, ali ocekivanja su finale zapada.
To sto je Chris Broussard rekao da je bilo oko Kobija prvenstvno da bude glavni igrac, Chris godinama lupeta po Espn-u, i onu noc je rekao (kad je vec bilo gotovo da je Dwight otiso) da Dwight mjenja misljenja da je 50/50 % ovo ono. Uradio je Stephen A Smith danas 20 minuta interview sa Dwightom koja ce biti pustena na espnu za par sati, (vec mislim da ima online), gdje govori o svemu zasto je otiso. Pa cemo vidjeti.
pa skoro je Steven A Smith govorio da je razgovarao s Howardom poslije odluke i da mu je isti rekao da je Phil dosao na klupu ostao bi 100 % i da je D'Antoni najveci razlog sto je napustio LA,
odakle sad ova prica o amnestiranju Kobaje, Howard koliko god da je glup mislim da ovo nikad ne bi trazio(ili se ipak varam) :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 00:54

miki_92 je napisao/la: pa skoro je Steven A Smith govorio da je razgovarao s Howardom poslije odluke i da mu je isti rekao da je Phil dosao na klupu ostao bi 100 % i da je D'Antoni najveci razlog sto je napustio LA,
odakle sad ova prica o amnestiranju Kobaje, Howard koliko god da je glup mislim da ovo nikad ne bi trazio(ili se ipak varam) :roll:
Pa da oko trenera i Bussa najvise, i sad je rekao da nije uopste bilo sto je "LA previse svijetal za njeg" kao sto su bili rekli.
Mozda je nesto bilo oko Kobija, jer je poznato da se i nisu bas najbolje slagali, ali ne vjerujem nikako da je trazio direktno amestiranje Kobija i neku titulu glavnog igraca, mislim nije toliki debil, svata i on da je Kobe legenda Lakersa, i da je po nekim smatran najvecim Lakerom ikada. Mislim nigdje veze.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 01:41

Eo na espnu interview Sa Stephen A Smithom

Lik kaze da ce mu Bryant vazda biti buraz, da je bio u njegovoj kuci kad je operisan, i da nea nista protiv tog insana. Trazio je Phila kad je Brown dobio otkaz, nije dobio.

Jednostavno odluku je napravio 4-og Jula, da mu je ovo odluka koju je on htio i da mu je dojadilo da radi ono sto drugi hoce a ne sta on hoce, jer je draftovan od Orlanda, tradean u Lakerse, ovo mu je prvi put da je izbarao tim. Cisto sto Rocketsi imaju potencijal, mlad talent, trenera koji mu odgovara (jer ako zna napraviti play za njeg, zna McHale koji je jedan od najboljih igraca svih vremena u low postu) sjajan grad, i Hakeema koji nikad ruznu rijec nije rekao protiv njeg.

Upload cu video ako hocete..
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jul 2013, 06:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jul 2013, 01:48

miki_92 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Balon je napisao/la:Artest zvanicno amnestiran. Sve najbolje Rone. Mislim da on ode u Knickse sada, tanki su na toj poziciji.

anthony?
anthony kod Woddya igra vise 4-ku ;)
a sto se tice Mette ja procita na twitteru da ide u Kinu :?
To je samo da ga ovi timovi što su ispod capa ne bi tražili, sto posto. Ide on u NY vjerovatno. Još 22 sata i vidjećemo hoće li ga ko uzeti, sumnjam da će on igrati za ekipu koja je u rebuildingu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jul 2013, 02:06

Ma nesta je bilo izmedju njega i Bryanta, jer ga ovaj ne bi bez razloga izbrisao sa Twitter-a, no mi mozemo samo nagadjati i pravu istinu nikad necemo saznati. Howard je odlucio sta misli da je za njega najbolje i mi tu odluku moramo postovati, no ukoliko Lakersi prije Rocketsa dodju do titule, eh onda ga je nahebao i od strane navijaca i od strane medija.

Naravno da ni jedan ni drugi taj prljavi vec nece iznositi javno, ali isto tako ne vjerujem da je toliko glup i da je stavio uslov Lakersima on ili Bryant.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jul 2013, 02:19

alemsa je napisao/la:Eo na espnu interview Sa Stephen A Smithom

Lik kaze da ce mu Bryant vazda biti buraz, da mu je pomogao koliko je mogao, da je bio u njegovoj kuci kad je operisan, i da nea nista protiv tog insana. Trazio je Phila kad je Brown dobio otkaz, nije dobio.

Jednostavno odluku je napravio 4-og Jula, da mu je ovo odluka koju je on htio i da mu je dojadilo da radi ono sto drugi hoce a ne sta on hoce, jer je draftovan od Orlanda, tradean u Lakerse, ovo mu je prvi put da je izbarao tim. Cisto sto Rocketsi imaju potencijal, mlad talent, trenera koji mu odgovara (jer ako zna napraviti play za njeg, zna McHale koji je jedan od najboljih igraca svih vremena u low postu) sjajan grad, i Hakeema koji nikad ruznu rijec nije rekao protiv njeg.

Upload cu video ako hocete..
Ako je ovo stvarno izjavio onda je stvarno veci licemjer i **** primadona nego sam mogao i zamisliti.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 02:24

Donnie Darko je napisao/la:
Ako je ovo stvarno izjavio onda je stvarno veci licemjer i **** primadona nego sam mogao i zamisliti.
Da rekao je u tom kontekstu, u sustini da je radio ono sto svi hoce da on radi,, i da je sad imao priliku da bira tim i da je to i ucinio.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jul 2013, 06:18, ukupno mijenjano 4 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jul 2013, 02:34

alemsa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

kako ces se ti grist za guzu Aleme upamti..ovako si pricao i za onog malog pinavog kineza isto ...polahko zaplakat ce vam trazit ce trade za dvije godine :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 02:38

SaltCityAttack je napisao/la:

kako ces se ti grist za guzu Aleme upamti..ovako si pricao i za onog malog pinavog kineza isto ...polahko zaplakat ce vam trazit ce trade za dvije godine :)
Za Lina sam govorio cisto iz razloga sto sam htio hype oko Rocketsa, a samim tim sto je Kinez i Linsanity iz New Yorka bi nam donjela paznju, nista vise.

Za Hardena si ti govorio da je greska, da smo dali puno pa sta bi. Za Howarda isto no sikiriki. Nek trazi trade (sto cisto sumnjam), dobit cemo makar dosta za njeg. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jul 2013, 02:44

ja rekao da je greska sto ste Hardena doveli?..ja sam govorio da ste mozda dali i mnogo i da ste trebali sa njim staviti Dragica a ebo vas kinez...to sam ja govorio cuj odkud ti to da je on greska?.ja bi ga sad u Bullsima rado volio toliko mislim da je covjek greska, ali greske su kinez i sto ste Dragica otjerali zbog njega ...Howarda ja nebi volio u Bullsima prije Noaha nema sanse i ako sam ranije mislio drugacije ..jednostavno vidim kod nas da je hemija puno bitnija od same kvalitete ...m je imamo i to nas nosa godinama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 jul 2013, 02:45

SaltCityAttack je napisao/la:ja rekao da je greska sto ste Hardena doveli?..ja sam govorio da ste mozda dali i mnogo i da ste trebali sa njim staviti Dragica a ebo vas kinez...to sam ja govorio cuj odkud ti to da je on greska?.ja bi ga sad u Bullsima rado volio toliko mislim da je covjek greska, ali greske su kinez i sto ste Dragica otjerali zbog njega ...Howarda ja nebi volio u Bullsima prije Noaha nema sanse i ako sam ranije mislio drugacije ..jednostavno vidim kod nas da je hemija puno bitnija od same kvalitete ...m je imamo i to nas nosa godinama
Trebamo konverzaciju nastaviti na temi Rocketsa, jer je ovo ipak tema Lakersa... Citirat cu ti ovaj post....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 jul 2013, 09:20

Ponovo Kupchak radi odlican posao

Doveli smo Vesli Džonsona za vet minimum
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.