FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 07 dec 2009, 09:02

Bitno je da se dešavaju pozitivne stvari, ostalo je manje važno, dakle, na proljeće je evidentno da ćemo biti puno jači, puno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2009, 10:13

Trigger je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
admin je napisao/la:pobrisao sam masu postova koji su bili oftopic ili vodili u oftopic, nemam živaca da idem još unazad.
tema je FK Borac - Banja Luka, svaki post koji vrati diskusiju u oftopic biće sankcionisan trajnim banom.
Eto neko je pitao dal ljudi rade nedeljom!?
Ljudi moji,

evo, reagovao je i Admin, i smatram da je zaista vrijeme da se sve "glave ohlade" i da se tema vrati u svoju 'normalu' i bude na nivou FK Borac, koji i jeste tema ovog Foruma.
Mogli ste procitati da ima jos ljubitelja sporta, fudbala, kojima ne smetaju Borčevi uspjesi, naprotiv!
Provokatora uvijek ima, bice ih, i medju 'zakletim Borcevcima', a pogotovo nekim likovima koji na svim temama ništa drugo ni ne rade nego provociraju jer je to njihov maksimum 'znanja'.
Tema o Borcu je imala, do nekoliko zadnjih dana, zaista kvalitet u vecini postova, mogli smo svi saznati mnogo i finih i onih manje finih (kao i u svakom klubu, zivotu..) informacija i svi smo bili 'bogatiji' za saznanja o igracima, trenerima....sportu!
Poslužio sam se 'citatom' g. "VB1987", jer imam utisak da se radi o iskusnijoj osobi, 'starom Vultures-u' i drago mi je da vidim njegove postove (pa makra i sarkastične), jer upravo takvi znaju šta je sport, šta je Borac i da to nije tamo neki 'lokalni klub'....Očekujem da ti iskusniji, pravi znalci Borca i fudbala pomognu da Tema o Borcu 'oživi' u punom kapacitetu i bude na visokom nivou, nivou koji ju je svrstavao medju najbolje na ovom Forumu...dok sve nije u određenom trenutku postalo jedno nižerazredno 'prepucavanje' i inacenje, mješanje 'baba i žaba,...
Ocekujem da na ovim stranicama ponovo citam, pored "VB1987", fine postove jednog Schlagera, Jovana BL, Dragana, Rade, Istočnog Stajanja (u obe jezičke varijante ;) )....i ostalih istinskih Borčevaca i ljubitelja sporta.
Borac je u vrhu - budite To i Vi, njegovi navijači :!:
Pozdrav, svim dobronamjernim ljubiteljima sporta :)
Konacano jedan pametan post! POTPIS :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 dec 2009, 10:24

Evo ja se iskreno nadam da ćeš ti sada popasti jedan ban, jer je očigledno da nemaš nimalo dobre namjere, a ujedno si i nas sve ostale nazvao budalama, nadam se da će neko ubrzo da reaguje, inače sve gubi smisao...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 07 dec 2009, 10:33

Drago mi je cuti ovoliko interesovanje stranih clubova za mladoga Bilbiju.
Da li mi iko moze reci jel se mladic potpuno oporavio

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 dec 2009, 10:37

Da, on je trenutno sasvim dobro i nema nekih velikih posledica po njegovo zdravlje, nije to neki bitan problem...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 07 dec 2009, 12:20

Super. Drago mi je za njega samoga kao i za Borac.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 07 dec 2009, 12:40

VB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, ne samo do ljeta, nego će i kvalifikacije odraditi sa nama...
Nemam pojma to za Jovanovića, dobar je to igrač, a znam da su vodili pregovore sa Spalevićem, veče uoči utakmice protiv olimpika...
ааа $ ? " " ? постова на овој " :)

& ? " % остану " у $ $ сезоне " те " :D

" % %, ' $ ? " уговор $ & 2011. а % је са %, $ $ он " уговор? " ' то јер & ' не " уговор $ - & " $ ? " $ у ? :twisted:
"" ПУТ ""

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 07 dec 2009, 13:49

Nako spomenu kao moguće pojačanje Vlastimira Jovanovića, pa i Darka Spalevića.

U svakom slučaju radi se o odličnim igračima a Jovanović bi bio pravi igrač za Borac! Igra po desnoj strani, može 'pokriti' poziciju klasičnog desnog krila, ali i desnog prednjeg veznog. Borcu to upravo treba, a Jovanovića je pred odlazak u INO zestoko 'ganjao' i Zeljo....
Spalević je već na zalasku karijere, ali njegovo znanje i iskustvo bi moglo biti od velike pomoci u narednoj polusezoni ali samo pod uslovom da bude pod punom motivacijom, jer on je takav igrač - vrlo često mu 'pada' motivacija i onda se 'vuce' po terenu i imas igrača manje...

Borčevci - potrudite se oko Jovanovića, isplati će se itekako...

Pozdrav, i drago mi je da je Tema opet ono što treba da bude....Borac, sport... :)

PS:
Ako Bilbija ima cvrst ugovor do 2010. onda je bolje zadrzati ga - korisnije za ekipu, a bolje ce se zaraditi za koji mjesec.
Vranješ bi trebalo zadrzati, ali to ce biti malo teze...ali ako se klub potrudi - zasto da ne!
Bosno moja poharana....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2009, 14:03

Jovanovic ti je klasicni centralni vezni igrac a po potrebi zna dobro odigrati i zadnjeg veznog,pratio sam ga nekih 10-ak puta u ove zadnje 2 godine i nikad nije igrao krilo u Slaviji,da li zbog toga sto je ta pozicija bila dobro popunjena ili nesta drugo ali ja mislim da je on ipak centralni vezni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 07 dec 2009, 14:11

Devil je napisao/la:Jovanovic ti je klasicni centralni vezni igrac a po potrebi zna dobro odigrati i zadnjeg veznog,pratio sam ga nekih 10-ak puta u ove zadnje 2 godine i nikad nije igrao krilo u Slaviji,da li zbog toga sto je ta pozicija bila dobro popunjena ili nesta drugo ali ja mislim da je on ipak centralni vezni.
E, pa gledao sam ga i ja na mnogo utakmica...
Ne sporim da je upotrebljavan i na pozicijama koje ti navodis, ali sam ga gledao u najboljem izdanju na pozicijama koje sam naveo. Cak je i u reprezentaciji igrao po desnoj strani...
E, sad, postoji mogucnost da je za ovo vrijeme dok je bio u inostranstvu (nemam info) više igrao pozicije koje navodiš i u konačnici - i tvoja i moja saznanja o Jovanoviću idu u svakom slučaju u prilog Borcu! Uz to, on je još, relativno, mlad igrač (1985.), polivalentan veznjak, i bio bi pravo pojačanje, naravno ako je zdrav i ako nije došao u fazu "Ozren Perić"...mada sumnjam, on je drugi tip osobe i igrača.
Bosno moja poharana....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 07 dec 2009, 14:16

% " уговор $ / 2010. " вјероватно - $ $ & " $ $ & $ ", % " $ за њега - $ паре. " & је " $ он $ $ на ", " $ је то - готова ствар???

% се " ? ? $ " уговор $ 2011. " ".
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 dec 2009, 14:42

Kad bi nekako zadrzali i Vranjesa i Bilbiju do ljeta,i doveli jos par provjerenih pojacanja mislim da nam ne bi bilo ravnog,i da bi sigurno izborili Evropu!

Samo jedna stvar mi nije jasna...Zasto se Bilbiji toliko zuri da ode iz Borca?Mlad je,moze jos puno toga pokazati u ovoj nasoj ligi,dobiti malo iskustva,dici sebi cijenu...Prva stvar,Borac je na dobrom putu da izbori Evropu,mozda cak i osvoji titulu.To automatski znaci vise stranih skauta na tribinama,sto opet znaci da dobrim igrama moze privuci bolje ponude,tako pomoci sebi,a i Borcu da nesto zaradi.A druga stvar je da je suvise mlad i da ce nazalost ode li u neki klub primjera Salke samo stagnirati kao igrac,da ne kazem cak i proci kao Ognjen Vranjes!

Sto se Stojana Vranjesa tice,misljenja sam da su njemu sad najbolje godine za odlazak,na vrhuncu je forme tako da bi mi bilo drago kad bi se skrasio konacno!Ali isto tako mislim da treba dobro da razmisli u kojem ce klubu nastaviti karijeru.Bolje igrati stalno u Borcu,nego ne biti ni na klupi u Salkeu. ;)
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 07 dec 2009, 19:08

VOLIM TE BORČE :!:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 07 dec 2009, 19:11

lešinar je napisao/la:VOLIM TE BORČE :!:
i ja :D
TREĆI PUT ČASTIMO

lešinar

Post Postao/la lešinar » 07 dec 2009, 19:22

Naša himna u režiji naše braće iz Novog Sada
[youtube][/youtube]

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 dec 2009, 19:27

Jel isitna ovo sto pricaju da Borac pregovara sa Vuletom Trivunovicem... On bi vam svojim iskustvom valjao vise nego ne znam sta...

lešinar

Post Postao/la lešinar » 07 dec 2009, 19:29

Ko priča?Prvi put čujem za to.U javnosti nema informacija o tim "razgovorima".

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 07 dec 2009, 19:32

lešinar je napisao/la:Ko priča?Prvi put čujem za to.U javnosti nema informacija o tim "razgovorima".
Procitao sam na nekoj stranici da postoje kontakti izmedju Borca i Sarajeva sa trivunovicem jer je navodno bez kluba... Ko vam trenutno cini stopersku liniju ??? Ovo pitam jer je on koliko znam ponikao u Borcu...

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 07 dec 2009, 19:38

Pirke_TM87 je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Ko priča?Prvi put čujem za to.U javnosti nema informacija o tim "razgovorima".
Procitao sam na nekoj stranici da postoje kontakti izmedju Borca i Sarajeva sa trivunovicem jer je navodno bez kluba... Ko vam trenutno cini stopersku liniju ??? Ovo pitam jer je on koliko znam ponikao u Borcu...
coric i petric...
TREĆI PUT ČASTIMO

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 07 dec 2009, 19:49

lešinar je napisao/la:Naša himna u režiji naše braće iz Novog Sada
[youtube][/youtube]

" У ? " У $ & $ ? ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.